• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sarammmmmmmmmmmm beni özlemedinmiiii kuzummmm :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ben seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

amin pikecim amin..Allah kabul etsin...sen de yavrunun güzel haberlerini verceksin bize:nazar::nazar:
amin...insallah kuzum... ayrıca insallah sende vericeksin yanim...:61:

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim

henüz kaynanamlardayım pazar günü dönüyoruz sizleri çok özledim nasılsınız bakim yeni haberler varmı
hosgeldin güzelim.. ben kacırmısım seni yaa.... valla özledik bacımmm.. gerci bana sarılmamıssın hemen farkettimmm..:69: hehe :70::70::70:

kuzu benim dünden dolmam kalmıştı (sarammmmmmmm :9::9::9:) bugün rahatım sende yemeğini ye yok öle canım istemiyo yiğenimiz için ye:nazar::38::38::38:

dualarına yürekten kocaman amin canım Allah razı olsun :nazar::70::70::70:

tatlım bakma sen bana diyorum canım istemiyo falan ama 53 kilo olmusum :17::17::17:canım... 10 senedir hiç cıkmamıstım bu kiloya.. anla sen yani nasıl yiyorum :78::78::77:

sarammmmmmmmm sultanım başımın tacı tatlı dilli bacım benimmmmmmmmmm :48::48::48::48::48:
saram bi an bana evlenme teklif etcen sandım :60::60::60::60::60::60::60::60:
kız masallah zelalim bugün süper performans.. metusada döktürmüşşsün koptum gülmekten yanim :60::60::60::60:Allahta bacımı güldürsün insallah...:31::31:

:82::82::82::82::82::82::82::86::86::86::86::87::87::87::97::97:

uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....:nazar::54::54::54::54:

leyloşsum allah analı babalı büyütsün canım hayırlı ve sağlıklı olsun yavrun taze annecik darısı basımıza olsun inşallah

:16: Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
nehir1001 .............................. 10 Ağustos 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
deryam ................................... ????????? 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
eda33 ................................... Ocak 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:
pikepolat ................................... 5 Şubat 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:

:16: Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...:16:

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
cadı......................................... ??????
sara_28.................................... ??????
prenses.................................... ??????
zelalca..................................... ??????
yeter........................................ ???????
semi........................................ ???????
son-ece.................................... ???????
hznbksl.................................... ???????
tweety7883l.............................. ???????
metuka.................................... ???????
kardelen................................... ???????
maonya.................................... ???????
edan........................................ 17 Haziran

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler

ADET TARİHLERİNİ SÖYLESİNLER..........

tatlım dr bana en son muhtemel dogum tarihimin 2 subat oldugunu söylemişti değişmezse tabiki

hoşbulduk canım iyi gidiyor cok şükür yarın dr kontrolüm var inş hayırlı haberler alırım

sen nasılsın tatlım miden falan bulanıomu bide sana kan ve idrar testi yapıldımı?

amin canım insallah iyi haberlerle gelirsin.. 2li test için mi gidiceksin?:26::26: normal kontrol mü?

yapıldı tatlım... cok sükür pek bisey cıkmadı ama doktor sekere dikkat et dedi birde biraz enfiksiyon var gibiymis ona dikkat et dedi.. ama ilaclık birsey vermedi :26::26:

midem hiç öyle cok bulanmadı canım.. arasıra kokulara kötü oluyorum bugün daha kötüydüm mesela ama hep aynı olmuyor...

Son düzenleme:

Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
nehir1001 .............................. 10 Ağustos 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
deryam ................................... ????????? 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
eda33 ................................... Ocak 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:
pikepolat ................................... 5 Şubat 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:

Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ ???????
semi........................................ ???????
tweety7883l.............................. ???????
edan........................................ 17 Haziran

20 TEMMUZ beklenen adet tarihim eklermsin

tatlım dr bana en son muhtemel dogum tarihimin 2 subat oldugunu söylemişti değişmezse tabiki

e kusum benimkide 5 subat görünüyor.. gerçi ben kısmet olurda ozamana gelirsem cok cok büyük ihtimal sezeryanla doğururum gibi.. zaten yas da 34... ondan belki benim ocak sonu bile olabilir gibi.. Hayırlısı olsunda...

Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 24 Haziran sabah 4:00 gibi nurtopu Busemiz doğdu masallahhhh :nazar::nazar::nazar: :16:
eda33 ................................... 2 Şubat 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:

Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 20 Temmuz
son-ece.................................... 26 Temmuz
edan........................................ 17 Temmuz

Son düzenleme:
amin canım insallah iyi haberlerle gelirsin.. 2li test için mi gidiceksin?:26::26: normal kontrol mü?

yapıldı tatlım... cok sükür pek bisey cıkmadı ama doktor sekere dikkat et dedi birde biraz enfiksiyon var gibiymis ona dikkat et dedi.. ama ilaclık birsey vermedi :26::26:

midem hiç öyle cok bulanmadı canım.. arasıra kokulara kötü oluyorum bugün daha kötüydüm mesela ama hep aynı olmuyor...

yok tatlım normal kontrolüm için ama yarın söyler herhalde testinde ne zaman olacagını bende yaptırdım tahlilleri banada sekere dikkat et dediler ama ben tok karna yaptırmıştım 1 ay sonra ac karna gel tekrar yapalım dediler...

ben sabahları cok kötüyüm mide bulantım cok kalkar kalmaz lavaboya kosuyorum bişeyde yok ki midede su cıkıo annemdede olurmuş safra diyor adına bide akşamları bazen.... neyse canım sağlıklı olsunda bebişlerimiz ben herseye katlanırım bide ben dr umu degiştircem tatlım su yarınki kontrole gidiyim ondan sonra iyi bir dr buldum ona ulaşmaya calışacam ama cok yogunmuş

uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....:nazar::54::54::54::54:
leylacım gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh rabbim saglıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin yavrunza ve sizlere kızını benim için öpermisin
::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::çok şükür sağlıcakla geldi
sağol bebğim korkutu bizi sıpa
yetercim yigenin hastaymış geçmiş olsun canımmm

Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 24 Haziran sabah 4:00 gibi nurtopu Busemiz doğdu masallahhhh :nazar::nazar::nazar: :16:
eda33 ................................... 2 Şubat 2012 :nazar::nazar::nazar: :16:

Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 20 Temmuz
edan........................................ 17 Temmuz

zeynepcim benimde bat 26 temmuz canım benide eklermisin

Back
X