• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet ya hava sıcak pazara gittim birde markete gittim
ve aynen yemek yiyemiyorum ama sen yemek zorundasın eğe için

ben pazara falan gitmiyorum. sağolsun annemle babam alıp getiriyolar bana. yedim az önce mecburen. ilaç saatlerim kaydı öfffffffff allah herkesi korusun havalar tam hamile tansiyon kalp ve şeker hastaları için berbat durumda:59: sende dikkat et kendine yeterim sıcaklarda çıkma pazara akşamüstü git.

ben pazara falan gitmiyorum. sağolsun annemle babam alıp getiriyolar bana. yedim az önce mecburen. ilaç saatlerim kaydı öfffffffff allah herkesi korusun havalar tam hamile tansiyon kalp ve şeker hastaları için berbat durumda:59: sende dikkat et kendine yeterim sıcaklarda çıkma pazara akşamüstü git.

en iyisi canımçıkma sen
kız bende erken çıktım sabah 10 gibi aslında ben akşam üstü çıkarımda bu gün bizim sıpa ağlamış pazara gideceğim diye kardeşim aradı ona çıkınca bende alışverişimi yaptım birde kendime çıkmayayaım diyee

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,metuka+,

metuşummm naber:61:

selammm nehirim..egemiz yaramazlık yapıyo di mi??:nazar::nazar::nazar:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

sıkıntıdan patladımmmmm nerdesiniz kızlar:30::27::35::36::37::24::86::21::33::55::67::104::118::122::119::123::124::122:

bayaaa sıkılmışsın nehirim beliii:34::34:

amin canım..insallah :16: ayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı :nazar::emir_bebek: darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...:34:

masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..:nazar::nazar: böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..

ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yanii:30::30::30::30: gercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada :57::57::57::57: yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..

tatlım sen genede cok özletme kendini :38::38::38::29::29::29::29::29:

metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler? :29::29::29::29:

tatlımmm nasılsınnn??yavrucuk nasılll:nazar:

merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada burada:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:hüp diye içime çekerim sizi:9::9::9::9::9::9::82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler:51::92::92::92::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74:zelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın:61:

selammm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

merhaba yeterim....

gunaydin kizlar ..... nasilsiniz fistiklar :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

nasılsın cadıcım....

selammm nehirim..egemiz yaramazlık yapıyo di mi??:nazar::nazar::nazar:

bayaaa sıkılmışsın nehirim beliii:34::34:

tatlımmm nasılsınnn??yavrucuk nasılll:nazar:

selammm

merhaba yeterim....

nasılsın cadıcım....

yapmazmı metuşum işi ne onun :27::27::27: tepiniyo içimde taklalar atıyo gibi bişeyler oluyo göbeğim ordan oraya savruluyo millete eğlence oldum göbeğim sürekli bi sağa bi sola gidiyo:emir_bebek::9::9::9::9:

gunaydin kizlar ..... nasilsiniz fistiklar :16::16::16::16::16::16::16::16::16:
cadım canım nasılsın balım :38:kuzu hala yatıyomusun inş. Rabbim bu emeklerini boş çıkarmasın :48::48:
amin canım..insallah :16: ayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı :nazar::emir_bebek: darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...:34:

masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..:nazar::nazar: böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..

ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yanii:30::30::30::30: gercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada :57::57::57::57: yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..

tatlım sen genede cok özletme kendini :38::38::38::29::29::29::29::29:

metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler? :29::29::29::29:
zeynom nasılsın şeker :nazar::nazar: kuzu bizim burda cumaya kadar su kesilcekmiş dün arzuya gitmiştim gecede orda kaldım bugün geldim bir sürü su doldurdum 3 gün su olmucak :52:yemeğimi bile bugünden yaptım yarın çok bılaşığım çıkmasın diye :9::9:benden böle balım inş. sizde iyisinizdir :nazar::38::38:
eçmiş olsun kuzumm yaaaa
diğer topikte bir arkadaşın evinede girmiş hırsız kızıntüp bebk parasını çalmış rabbim gelemkten korusun

yeterim çok üzüldüm yaaaaaaaaaa bu ne vicdansızlık bu insanlara ne oluyo böle anlamıyorum :43::43::43::43::43:

cadım canım nasılsın balım :38:kuzu hala yatıyomusun inş. Rabbim bu emeklerini boş çıkarmasın :48::48:

zeynom nasılsın şeker :nazar::nazar: kuzu bizim burda cumaya kadar su kesilcekmiş dün arzuya gitmiştim gecede orda kaldım bugün geldim bir sürü su doldurdum 3 gün su olmucak :52:yemeğimi bile bugünden yaptım yarın çok bılaşığım çıkmasın diye :9::9:benden böle balım inş. sizde iyisinizdir :nazar::38::38:

yeterim çok üzüldüm yaaaaaaaaaa bu ne vicdansızlık bu insanlara ne oluyo böle anlamıyorum :43::43::43::43::43:

evet bende çok züldüm :14::14::14::14::14:

canım hrmonlrında sıkıntı var ama kitlede küçülme varmış perşebe gün tekrar gideceğiz

kuzu nasıl sıkıntı ya inş. önemli bi şey değildir :70:ama kitlenin küçülmesi çok güzel bi haber :nazar:inş. daha daha iyi olur Rabbim eşine hayırlı şifalar sonrada size güzel hayırlı bi evlat nasip etsin balımmmmmmm:38::38:

kuzu nasıl sıkıntı ya inş. önemli bi şey değildir :70:ama kitlenin küçülmesi çok güzel bi haber :nazar:inş. daha daha iyi olur Rabbim eşine hayırlı şifalar sonrada size güzel hayırlı bi evlat nasip etsin balımmmmmmm:38::38:

canım bazı değrler yüksek dr onalrı düşürmek çin ilaç veriyor ama bu ilaçlar normal düzeyde olan diğer hormonlarıda düşürüyor ilaçalrı kesincede yüksek olan hormon kontrolden çıkıyor

canım bazı değrler yüksek dr onalrı düşürmek çin ilaç veriyor ama bu ilaçlar normal düzeyde olan diğer hormonlarıda düşürüyor ilaçalrı kesincede yüksek olan hormon kontrolden çıkıyor

üfffffffff nedir bizim bu hormonlardan çektiğimiz yaaaaaaaaa:47::47: artık beni deli ediyor bu hormonlarrrrrrr:52:inş. eniştemin değerleri en kısa zamanda normale döner Rabbim yar ve yardımcınız olsun balım ama eşin çok şanslı senin gibi bi karısı var tabi sende eniştemden yana şanslısın hep mutlu olun sağlıklı olun ana baba olun inş.:48::48:

üfffffffff nedir bizim bu hormonlardan çektiğimiz yaaaaaaaaa:47::47: artık beni deli ediyor bu hormonlarrrrrrr:52:inş. eniştemin değerleri en kısa zamanda normale döner Rabbim yar ve yardımcınız olsun balım ama eşin çok şanslı senin gibi bi karısı var tabi sende eniştemden yana şanslısın hep mutlu olun sağlıklı olun ana baba olun inş.:48::48:

sağol canımmm yüreği güzel arkadaşım benim
kuzum çıkıyorum ben iyi geceler sana koçişe yemek hazılayacağım byy byy

merhaba kızlar ben evime geldim ama yokluğumuzda evimize malesefki hırsız girmiş bi çok şey çalınmış buna laptopumda dahil :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: ben bi müddet olamıyacam beni merak etmeyin hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun ara ara size haber vermeye çalışırım.kendinize iyi bakın öptüm :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: byyyyyyyy

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun sizlere bişi olmamışya bunla teseelli edelim kendimizii allah korusun ya siz evdeyken girseydi o pislikler çok çok geçmiş olsunn

iyim canim simdilik bir sorun yok ....iki gundur artik yemek yapiyorum biraz usten evi temizliyorum geri kalan zamanda yatiyorum bol bol ..... ALLAH INSALLA bu sefer yuzumu guldurur ..... ALLAH istiyen herkeze nasip eder emeyimizin karsilini aliris hepimiz .............

iyim canim simdilik bir sorun yok ....iki gundur artik yemek yapiyorum biraz usten evi temizliyorum geri kalan zamanda yatiyorum bol bol ..... ALLAH INSALLA bu sefer yuzumu guldurur ..... ALLAH istiyen herkeze nasip eder emeyimizin karsilini aliris hepimiz .............

oh maşallah cadıma yemek yaparkende kendini çok yorma canım elinden geldiğince istirahet et :48::48::48:

Back
X