- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım menim bu aralar biraz yoğunum yoksa sizi habersiz bırakmam hem sağlık hemde özel sorunlarım var.sen hiç kötü düşünme olurmu canımın içi herşey iyi olacak iyi düşünkü bütün iyilikler seni bulsun canım menim mende seni çok seviyom biliyosun dimi iviiiit men sana dimedim mi erkek olacak menim yeğenim biliyom sağlıkllı olsunda kız erkek farketmez hepimiz için bu böyle ama benim içime doğuyo senin bebişin erkek olacak anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat olacak inşallah yerim men onu yaaaaa![]()
merhaba kızlar...
sizlerle karşılaşmak ne güzel böyle.....
Tatlım uygun oldugunda MSN de bir denk gelsek keske.... Eve acil bilgisayar diyorum birde...
Güzel duaların icin saol bacım... insallah benim gözümde suan hicbisey görmüyor sağlık haberlerini duymaktan baska...
Canım insallah Rabbim sana ve esine hayırlı, sağlıklı, iyi ahlaklı cok iyi bir evlad nasip eder, mutlulugunuza mutluluk katar insallah![]()
bide senin ikizin olur insallah bacım...
![]()
hoşgeldin prensesim nasılsın bacım menim
amiiiiiiin zeynom sağol iyi dileklerin için canım menim bilgisayarıma yakında kavuşuyorum bu müjdeyi verebilirim şimdi bi kaç dakikalığına msn ye gelebilirmisin
iyiyim canım sen nasılsın?....özledim valla sizi....![]()
merhaba kızlar nasılsnız ben daha iyiceyim perşembe günü kontrolüm var bakalım doktor ilaca devam mı diyecek yoksa başka bişeymi önerecek dualarınıza ihtiyacım var kızlar.hepinizi çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir.
zelalim sanırım henüz dönmemiş,metuştan da bi haber yok malesef,
nehirim korkma egemizde buse gibi acelecei görünüyo içerisi çok sıcak dayanamıyo yavrum napsın kendini bir an önce anasının kucağına atmak istiyo Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin bacıma bi avazda kurtul inşallah doğum anında da bize dua et olurmu,
pikem zeynooom üzülme doktorlar neler neler diyo sen Allaha güven canımın içi göreceksin bak yeğenim sapsağlam hiç kötü bişey olmayacak inşallah kalbini ferah tut,
yeterim senden ne haber bacım senide çok özledim biliyonmu,
maonyam üzülme bacım kilo dert değil yeterki sağlık olsun gelecek bebişlerimiz merak etme sen,
prensesim kıyamam sana ağlamak yok kuzum güçlü ol ki bebeklerimiz gelsin onlar nazlı biz nazlı olmazki ama dimi canım menim hadi gül bakim
klomen tedavinde hayırlı olsun, leyloş tan bi haber yok dimi kızlar leylooooş busemiz nasıl arada gel de bi haber ver bize hem busemizin resimlerinide merak ediyoz yani ona göre
![]()
zeynoooooom, yeteeeeeer ışığınız yanıyo kızlar ama başka topiklerdesiniz gelinde sohbet edelim bende çıkacam birazdan
saol canım benim, dualarınıza ihtiyaım var..
tatlım moralini yüksek tutmaya calis ki yavrun seni daha kolay bulsun insallah.. sende haklısın hepimiz neler yasıyoruz..hayırlısıyla kavusursun insallah..
34 yasındayım canım 35 ten gün alıyorum... canım ya o test kalp yada kan dolasımıyla ilgili. usg ile baktı hepsi pozitif olması lazımken ritmlerin, biseyler biseyler iste... kimseye böyle bisey bakıp dememisler bende anlamadım... ama bir prof dr. birde uzman doktor birlikte girdi kontrole... haliyle dünden beri yerlerdeyim.. bakalım 1 hafta sonra sonuları alacağım insallah iyidir...
senin iyi haberlerinede sevvindim tatlım..
selam kızlar.......:79::79::79:
ben bugün dr a gittim klomen tedavisine başlıycam nasıl bir süreç olucak klomen kullananlar anlatır mısınız?.....![]()
slm kızlar.benim bütün misafirlerim gitti.çok şükür herkes evinde artıık.
evim birbirinbe girmiş durumdaaaa temizlik yapıyrm
slm kızlar nasılsınızzzz? bebişler var mı bakalımbende hala yok
doktor en son olarak sims huhner testi denilen yani ilişki sonrası testi önerdi bu testle spermler vajina içinde mukus salgısı yüzünden ölüyor mu yoksa hareket ediyor mu diye bakılıyormuş. bazen rahim içinde mukus salgısı asit seviyesi yüksek olduğu için spermleri öldürüyormuş yani erkeğin spermlerinde de kadında da hiç bir sorun olmamasına rağmen bu yüzden gebelik oluşmuyormuş kısmetse ağustosta yaptırıcam artık sonrada aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık bu test hakkında bilgisi olan var mı birde fiyatlarını merak ediyorum yardımcı olurmusunuz bana nette çok araştırdım ama bulamadım fiyatla ilgili bir bilgi
merhaba kızlar nasılsnız ben daha iyiceyim perşembe günü kontrolüm var bakalım doktor ilaca devam mı diyecek yoksa başka bişeymi önerecek dualarınıza ihtiyacım var kızlar.hepinizi çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir.
zelalim sanırım henüz dönmemiş,metuştan da bi haber yok malesef,
nehirim korkma egemizde buse gibi acelecei görünüyo içerisi çok sıcak dayanamıyo yavrum napsın kendini bir an önce anasının kucağına atmak istiyo Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin bacıma bi avazda kurtul inşallah doğum anında da bize dua et olurmu,
pikem zeynooom üzülme doktorlar neler neler diyo sen Allaha güven canımın içi göreceksin bak yeğenim sapsağlam hiç kötü bişey olmayacak inşallah kalbini ferah tut,
yeterim senden ne haber bacım senide çok özledim biliyonmu,
maonyam üzülme bacım kilo dert değil yeterki sağlık olsun gelecek bebişlerimiz merak etme sen,
prensesim kıyamam sana ağlamak yok kuzum güçlü ol ki bebeklerimiz gelsin onlar nazlı biz nazlı olmazki ama dimi canım menim hadi gül bakim
klomen tedavinde hayırlı olsun, leyloş tan bi haber yok dimi kızlar leylooooş busemiz nasıl arada gel de bi haber ver bize hem busemizin resimlerinide merak ediyoz yani ona göre
![]()
öncelikle çoook teşekkür ederim canımbenim inşallahhhhhhhhhhhhhhh... gelelim bana...teşekkürler canım benim şimdi daha iyiyim yarın dr a gitcem belki bi tedavi falan önerir...rabbim seninde sıkntılarını gidersin hayırlı kolay doğum nasip etsin...bize bol bol dua et olur mu canım......
senin geçirdiğin süreci tam bilmiyorum bir ara anlatır mısın?
öncelikle çoook teşekkür ederim canımbenim inşallahhhhhhhhhhhhhhh... gelelim bana...
rahim filmi ilaç tedavileri iğneler aşılamalar derken hooop en son çare tüp bebek......hepsini denedik olmadı olmadı olmadı. polikistik over var troid var tüplerim tıkanık hatta birde çok kıvrımlıydı yumurtalıklarım tembeldi hiç adet göremez duruma gelmiştim son dönemlerde düşün okadar kötüydüm. tüp bebek denedik. test yapmama 1 gün kala adet oldum dünya başıma yıkıldı. son çarede de bebeğim gelmedi beni yanlız bıraktı artık hiç umudum yok dedim bıraktım herşeyi. eşimle bu durumu kabullenmeye hazırladık kendimizi. o ay gezdik tozduk temizlikler yaptım falan adetimin geciktiğiini farkettik. test yaptım negatif. zaten umutsuzdum beklentim yoktu ama doktor dedi diye yapmıştım. sonra ertesi gün kan testi yaptır ara beni dedi. yaptırdık pozitiffffffffkendiliğinden geldi uğur böceğim. zamanı varmış demekki dedik. sonra hamileliğimde sıkıntılar çektim sürekli bi korku endişe terslik derken bak bu günlere geldim. en kısa şekliyle anlattım canım.
umutsuz olma hiç. kendini üzme inanki bebişi en çok etkileyen faktör stres... bebek diye diye kendime de eşime de hayatı zindan ettim. her adette yıkıldım ve eşimide yıktım kırdım geçtim. kavgalar ettim kendimi eksikli hissettim diye. kendimi odalara kapattım ağladım sızladım ama nerden bilebilirdimki bunların iyice bebeği uzaklaştırdığını... düşünmeyince geldi oğlum. inanki hiç ummadığın bi zamanda gelir bebeğin rahat ol. tedavilerini aksatma. doktoruna inan güven. çevrende sana destek olmayan aksine seni üzenler varsa bu konuda onlardan uzak dur. allahım kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallah. dualarım hep sizlerle inanın. allahım geri çevirmicek bizi dualarımızı kabul edicek leylek herkeslerin evine uğrucak biliyorum ben![]()
canım allah bebeğini sana bağışlasın....bu zorlu süreci benimle paylaştığın için sağol bu kadarını bilmiyordum senin bu halin bana en büyük umut olacak her şeyin bir zamanı var bunu bile bile kendimizi üzüyoruz işte ben de kaç aydır hem kendimi hem eşimi çok üzüyorum farkındayım neyseki eşim benden akıllı ve sabırlı....
ben de pco yok sanırım aslında dr um sorun yok dedi ama beklemekten sıkıldım ve ilk tedavim olucak klomen sen de dua ette bu ay olsun çok stres yapıyorum çok düşünüyorum........
çevreme gelince çoğu destek değil köstek korunduğumuz aylarda bize kısır dendi.....beni bu hale getiren de onlar ya neyse....ama umudumu hiç kaybetmedim inş olucak rabbim ol diyecek ve olucak......
seni o günlere tekrar götürdüğüm için üzgünüm.....anlattığın için bin teşekkür ederim...rabbim oğlunu sağ salim kucağına almanı ve kolay doğum nasip etsin arkadaşım......tekrar teşekkürler.....![]()
günaydın kızlarrrrrr![]()
canlar nasılsınız
prenses:
canımbenim ne demek hiç önemi yok. o günlere gitmeye gerek yok banada zulmedenler çook vardı başta kayınvalidem ve de eşimin akrabaları... unutulmuyoki hiçbişey. sadece unutmuş gibi yapmayı öğreniyoruz hepsi bu. sinirim kinim hala aynı onlara. amin canım inşallah. daha yolun çook başındasın hemen pes edersen sonunu getiremezsin inanki. bu ay klomene başla 6 ay öyle devam edişliyo olmazsa iğnelere geçmek istedğini söyle allahım yardımcınız olsun tatlım inşallah ç.ok bekletmez bebişiniz
maonya:
günaydın canım nasılsın? temizlik yordumu seni kuşum
yeter:
selam canım. ben gayet iyiyim sen nasılsın? eşin nasıl canım?![]()
nehircim;nasılsın tatlım bebişin nasıl
cmrts yapıcam temizliği bütün çarşaf pike yastık yüzlerini yıkadım çamaşırları yıkadu ütüledimmm cmrtsde temizlik yapıcam.yerlerim çok kirliii camlarda fenaa.yrnda inş allah izin verirse oruç tutucammm
canım 2006 yılında yaptırdım bu testti (sanırım aynı tetsten söz ediyoruz ) antisperm testi demişti dr bana hem erkeğin spermlerinin içinde bulunduğu sıvıda hemde kadının vajinasınında bulunanan sıvıda asit seviyesinin yüksekliğinden söz etmişti (tam olarak asit demişmiydi şimdi hatırlayamıyorum )ve başka hiç b
ir sorun olmasada (senin dediğin gibi)gebeliği engeleyeceğinden söz ettmişti işte ben o yıl bu testi yaptımıştım sanırım kişi başına 60 tl ödedik hem eşime hem bana yapıldı bu test o zaman kurum ödemiyordu şimdi ödüyormu bilmiyorum
canım benimde internette okuduğum eşinle birlikte olduktan 2-6 saat içinde doktora gidiyormuşsun sadece kadının vajina içinden spermle karışan sıvıyı alıp mikroskop altında inceliyorlarmış ama seninki de aynı farklı şekilde ama aynı sonucu veren testler valla en son bu kaldı bunuda yaptırıcam bakalım birde istanbulda nerelerde yapılıyor acaba bir kaç hastane aradım ama testten haberleri bile yok![]()