• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba güzeller :3::3::3:

nasıl gidiyor? umarım güzel haberler alırız bu mübarek günlerin hatırına...

Ben simdi istanbuldayım.. hasret gidiyoruz, alıs-veris yapıyoruzzz ve islerimizi halletmeye calısıyoruz..
Bir kosturmaca gidiyor, cok sükür.. insanın ailesinin yanıda olması ne güzel birseymis, kıymetini bilmek lazım...

ayy sizlerde cok ozledim, kendinize iyi bakın...

sara ısık yanıyomu bacımmmmmm.. nerdesinnnnnnnnnn?:29:

Nehir dogurduysan, Allah bağışlasın canım, analı-babalı sağlık ve huzurla büyütün insallah...

Son düzenleme:
merhaba güzeller :3::3::3:

nasıl gidiyor? umarım güzel haberler alırız bu mübarek günlerin hatırına...

Ben simdi istanbuldayım.. hasret gidiyoruz, alıs-veris yapıyoruzzz ve islerimizi halletmeye calısıyoruz..
Bir kosturmaca gidiyor, cok sükür.. insanın ailesinin yanıda olması ne güzel birseymis, kıymetini bilmek lazım...

ayy sizlerde cok ozledim, kendinize iyi bakın...

sara ısık yanıyomu bacımmmmmm.. nerdesinnnnnnnnnn?:29:

Nehir dogurduysan, Allah bağışlasın canım, analı-babalı sağlık ve huzurla büyütün insallah...

anaaaam zeynom gelmiş gitmiş keşke denk gelseydik ben ara ara bakıyorum çıkıncada ışık yanık kalıyo canım ya özledim seni tatilin keyfini çıkar dinlen bol bol gez ama kendinide bebişinide yorma tamam mı canım menim seni çok seviyorum men bacım menim

ece cim geliyosun gidiyosun hiç dnk gelip sohbet edemiyoruz nerelerdesin sen

canım ya evet geliyorum ama hemen çıkıyorum pc başında duramıyorum kız kardeşim geldi onun elinden anca alabiliyorum bi göz atıp çıkıyorum cvp yazamıyorum sizlere nasılsın canım nehirimizde dogurdu allahın izniyle umarım rabbim yavrusunu onlara bagılasın

slm kızlar nasılsınız buu gün benim için çok yorucu bir gündü o yüzden nete giremedim keyifler nasıl canlarımm

edaaaa,yeteeer ışıklarınız yanıyo neredesiniz bakim hı :20::20::20::20::20:

yeterim sen hiç görünmüyosun iyisiniz dimi herşey yolunda

edacım bebeişin nasıl sen nasılsın bacım

edaaaa,yeteeer ışıklarınız yanıyo neredesiniz bakim hı :20::20::20::20::20:

yeterim sen hiç görünmüyosun iyisiniz dimi herşey yolunda

edacım bebeişin nasıl sen nasılsın bacım

saracım hoşgeldin sabahan beri bekliyorum belki biri gelir die...

nasılsın canım benim cok şükür bende bebeğimde iyiyiz tatlım bu topiğe ne olmuş böle kızlar nerde..

nehircim doguracakmış bugün maşallah egemize annesinin kucagındadır suan

saracım hoşgeldin sabahan beri bekliyorum belki biri gelir die...

nasılsın canım benim cok şükür bende bebeğimde iyiyiz tatlım bu topiğe ne olmuş böle kızlar nerde..

nehircim doguracakmış bugün maşallah egemize annesinin kucagındadır suan

iyi olmanıza sevindim tatlım topiğimize yaz iyi gelmedi herkesler bi yerlerde tatilde kışa toparlanırız gibi geliyo evet nehir bugün sezaryen olacaktı egemiz şimdi kollarındadır :nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başına güzelim ve tabiki bizimde :34::34::34::34::34:

iyi olmanıza sevindim tatlım topiğimize yaz iyi gelmedi herkesler bi yerlerde tatilde kışa toparlanırız gibi geliyo evet nehir bugün sezaryen olacaktı egemiz şimdi kollarındadır :nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başına güzeim ve tabiki bizimde :34::34::34::34::34:

doğru canım kış güzeldi kimse evden cıkmıyordu hep birlikteydik...
inşallah canım amin darısı basımıza tabi hepimiz rabbim bu konuda uğrasan kimsenin emegini boşa cıkarmasın..

sen nasılsın saracım iyisin dimi? hırsızlardan haber var mı yeni pc aldın galiba

doğru canım kış güzeldi kimse evden cıkmıyordu hep birlikteydik...
inşallah canım amin darısı basımıza tabi hepimiz rabbim bu konuda uğrasan kimsenin emegini boşa cıkarmasın..

sen nasılsın saracım iyisin dimi? hırsızlardan haber var mı yeni pc aldın galiba

ben iyiyim canım biraz sağlık problemim vardı şükür atlattım sayılır hırsızlardan henüz bir haber yok laptopum sigortalıydı sigorta karşıladı

ben iyiyim canım biraz sağlık problemim vardı şükür atlattım sayılır hırsızlardan henüz bir haber yok laptopum sigortalıydı sigorta karşıladı

üzüldüm tatlım inşallah bulunurlar...vertigo demişri dr öle sölemiştin pek bilgim yok ama seni rahatsız ediomu

evet canım vertigoydu şimdi daha iyiyim Allaha şükür sen tatile çıkmadınmı edacım

canım gecen ay 10 günlük bir rapor aldım dinleniyim die yaylaya gittim değişiklik oldu bu ay yada eylülde yıllık iznim var bi 10 gün daha onu bekliyorum valla hiç çekilmiyor calışmak cok sıcak cok

canım gecen ay 10 günlük bir rapor aldım dinleniyim die yaylaya gittim değişiklik oldu bu ay yada eylülde yıllık iznim var bi 10 gün daha onu bekliyorum valla hiç çekilmiyor calışmak cok sıcak cok

aman canım sıcaklarda kendine dikkat et dışarıya falan çok çıkma emi tatlım menim

yok canım cıkmamaya calışıyorum zaten evim iş yerime cok yakın ama bazen o halde bile otobüse biniyorum...

iyi yapıyosun canım sen çift canlısın kendine iki kere dikkat etmen lazım

edacım ben çıkacam sonra görüşürüz kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyyyy

Back
X