zeynocum sağ salim evine dönmene bebişinin iyi olmasına çok sevindim.demek yeğenimiz erkek olacak ha ama teyzesinin içine doğmuştu dimi canım Allah sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin inşallah öptüm byyyy
evet canım valla demistiniz, (darısı basına insallah canım) benimde icime dogan dogru cıktı...Artık sağlıklı olsunlarda en önemlisi sağlık cidden... Tatlım nasılsın? hastalık yoktur insallah? Nasıl oldun canım? Umarım daha iyisindir bacım

darısı senin de basına insallah canım.. amin güzel duaların icin tatlım.. neler yapıyosun?Masallah. pi̇kecim yigenimiz erkek ayy ne güzel çok sevindim Allah bı avazda yavrunu hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin inşallah 3lu testin de güzel çıkar.kendine iyi bak arada msn ac. SARA hiç sesin soluğun çıkmıyor neredesin?![]()

darısı basına insallah yetercim.. amin canım cümlemizin ki insallah... nasılsın?günaydın fıstıklarrrrr
pikem oğlan annası olacaksın allahın izni ile haaaa sağlıcakla gelsin yeğenimiz

bu arada bayramın kutlu olsun canım 3 lü testin de temiz cıkar inşallah ben yaptırdım cok şükür temiz cıktı.bizde pipiyi gördük:) hatta kayınvalidem ve annemin içine hep kız doguyordu biz erkek oldugunu söyleyince aa sanki kız gibiydi falan diolar bende eşime dedimki annenle annem böle diolar sanki kız istiolar dedimoda diorki benim oğlumun büllüğünü yesin onlar diyor:)))
![]()
cok sevindim temiz cıkmasına canım.. ne kadar cok erkek cıktı nisan- mayısta hamile kalanlardan di mi? Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş tabii ki... Bende cok seviyorum kız cocuklarını kısmet artık...
Sanada masallah canım

Kızlar herkese selamlar......

Zelal kız bacım bir gittin pir gittin yani ..ne diimmmmm