• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba sara . bu topiğe ilk defa giriyorum. bende sabırla bebeğim olsun diye bekliyorum. ama sanırım hamillerin mekanı burası.

merhaba melekcim hoşgeldin aramıza canım burada hem hamile arkadaşlarımız var hem bebeğini yeni kucağına almış arkadaşlarımız var hemde bizim gibi hamile kalmayı sabırsızlıkla bekleyenler var sende aramıza katılabilirsin.

slm arkadaslar hamıle kalamıyanları en ıyı anlayanlardan bırı oldugumu düsünüyorum,suan 6 aylık hamıleyım,2bucuk sene sonra gebe kalabıldım ve bu sürec ıcınde cok dr. gittim hıcbır problem yoktu esımde ve bende ama nedense bırturlu olmadı hıc korunmadıkta,bunun ıcın sıze tavsıyem ben son günlerde boza yemıstım leblebi ve boza bol bol sonra hamıle kaldıgımı öğrendım,sızde deneyın belkı faydası olur... Allah isteyen herkese versin amin...

slm arkadaslar hamıle kalamıyanları en ıyı anlayanlardan bırı oldugumu düsünüyorum,suan 6 aylık hamıleyım,2bucuk sene sonra gebe kalabıldım ve bu sürec ıcınde cok dr. gittim hıcbır problem yoktu esımde ve bende ama nedense bırturlu olmadı hıc korunmadıkta,bunun ıcın sıze tavsıyem ben son günlerde boza yemıstım leblebi ve boza bol bol sonra hamıle kaldıgımı öğrendım,sızde deneyın belkı faydası olur... Allah isteyen herkese versin amin...

merhaba edasum hoşgeldin aramıza hamilelğin hayırlı olsun hayırlsıyla bebeğini kucağınada alırsın inşallah .tavsiylerin için sağol en küçük bi tavsiye bile önemli bizim için

netsiz evde patlamak üzereyim.şu ayın 23ü gelseydiii:))))

ayın 23 üne çok varya maonyam ama sağık olsun kotayı aşıp eşini kızdırma canım menim biz hep burdayız nasılsa ha seni özlüyoruz o ayrı :70::70::70::70::70::70:

merhaba kızlar ben yeni üye oldum siteye gebelikle ilgili bazı şüphelerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorummm
kasıklarda hafif ağrı ve şişkinlik bazen de 3-4 saniye süren kramp gibi bişey, adetime 13 gün olmasına rağmen göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet, ayaklarımın son 3-4 gündür buzzz gibi olması, idrarda beyaz pamukcuk gibi bişeylerin olması gebeliğin belirtileri olabilir mi ne dersiniz????

merhaba kızlar ben yeni üye oldum siteye gebelikle ilgili bazı şüphelerim var tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorummm
kasıklarda hafif ağrı ve şişkinlik bazen de 3-4 saniye süren kramp gibi bişey, adetime 13 gün olmasına rağmen göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet, ayaklarımın son 3-4 gündür buzzz gibi olması, idrarda beyaz pamukcuk gibi bişeylerin olması gebeliğin belirtileri olabilir mi ne dersiniz????

kelebekcim adetine daha 13 gün olduğunu söylüyosun hamile olsan bile bu şimdiden belli olmaz göğüslerde hassasiyet kasıklarda kramp tarzında ağrı yumurtlamada da olan belirtilerdendir.inşallah hamilesindir ancak adetinin gecikmesini bekleyip test yaparak bunu öğrenebilirsin.

kelebekcim adetine daha 13 gün olduğunu söylüyosun hamile olsan bile bu şimdiden belli olmaz göğüslerde hassasiyet kasıklarda kramp tarzında ağrı yumurtlamada da olan belirtilerdendir.inşallah hamilesindir ancak adetinin gecikmesini bekleyip test yaparak bunu öğrenebilirsin.

canım tşk ederim cevap verdiğin için doğru söylüyorsun daha belli olmaz herhalde ama ne bileyim umutlandım işte :34: önceki aylarımda bu kadar erken hiçbir belirtim olmazdı da sanırım ondan umutlundım :1: neyse Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.

canım tşk ederim cevap verdiğin için doğru söylüyorsun daha belli olmaz herhalde ama ne bileyim umutlandım işte :34: önceki aylarımda bu kadar erken hiçbir belirtim olmazdı da sanırım ondan umutlundım :1: neyse Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.

umudunu hiç kaybetme canım inşallah hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın belirtilere fazla takılma kafanı rahat bırak kalbini ferah tut ne kadar rahat olursan bebeğin o kadar çabuk gelecektir.

yerim men buseyi canım ya Allah onu sana çok bağışlasın leylacım bizlerede tattırsın bu güzel duyguları.sizde dikkat edin kendinize bacım havalar çok soğudu ankaranın da kuru soğuğu vardır bildiğim kadarıyla üşütmeyin busemizi.

amin bitanem..darısı başınıza olsun saracım benim...bu gece hiç durmuyor yine gaz sancısı çekiyoruz..kaç defa altını değiştirdim...şimdi nöbet tutuyorum..uyanır diye korkuyorum valla...ayakta duracak halim kalmadı..annemle birlikte başındayız..çok ağladı yine bu gece..yediğim bişey gaz yaptı sanırım..ilaç verdim..inşallah uyur..duanızı eksik etmeyin canlarım bizden..bizde sizlere daima duacıyız..hava gerçekten soğudu saracım..eşim izmire seminere gitti..burası yanıyor diyor..bizde burda donuyoruz dedim..izmire tayinimi isteyecem bu gidişle...çok öptüm saram seni..Allaha emanet olun...:nazar::38::38:

Son düzenleme:
Back
X