• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:nazar::nazar:masala nekadar cok yazmissiniz :46::46::46::46::46::46:

azıcık canlanalım hareketlenelim hem topiğimize hem bizim hayatımıza bereket gelsin dedim cadıcım :9::9::9::9::9::9::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32:

sara cok guzel gorunuyor gule gule kulan canim

çok sağol bitanem beğenmene sevindim insan yaptığı bişeyi başkaları beğendiği zaman daha bi zevkle yapıyo bende el işini seviyorum.hem kafam dağılıyo hem ortaya güzel eserler çıkarmak hoşuma gidiyo:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

amin bitanem..darısı başınıza olsun saracım benim...bu gece hiç durmuyor yine gaz sancısı çekiyoruz..kaç defa altını değiştirdim...şimdi nöbet tutuyorum..uyanır diye korkuyorum valla...ayakta duracak halim kalmadı..annemle birlikte başındayız..çok ağladı yine bu gece..yediğim bişey gaz yaptı sanırım..ilaç verdim..inşallah uyur..duanızı eksik etmeyin canlarım bizden..bizde sizlere daima duacıyız..hava gerçekten soğudu saracım..eşim izmire seminere gitti..burası yanıyor diyor..bizde burda donuyoruz dedim..izmire tayinimi isteyecem bu gidişle...çok öptüm saram seni..Allaha emanet olun...:nazar::38::38:

geçmiş olsun leyloşum kıyamam ona yaa şimdi ne kadar canı yanıyodur gaz sancısı büyüklerde bile çok fena biliyosun.yediklerine dikkat et canım yeşil soğan mercimek kuru fasulye nohut yememeye çalış.gaz giderici ilaç kullansan işe yararmı acaba.izmir çok sıcakmış annem de öyle söylüyo bizde donuyoruz diyorum bende .bendemi izmire tayin isteseydim diyecem ama benim eşim kendi memlketine istedi bile benimkide bugün yarın gelir karadeniz yolcusuyum bende leyloşum oralar dahada soğuktur şimdi oooof oooff.yinede herşeyin hayırlısı ne yapalım.hep dualarımdasınız sende duanı esirgeme canım kimin duasının kabul olacağı belli olmaz bu mübarek günlerde Allahım hepimizin içten gelen dualarını kabul etsin sizin evlatlarınızı bağışlasın bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

azıcık canlanalım hareketlenelim hem topiğimize hem bizim hayatımıza bereket gelsin dedim cadıcım :9::9::9::9::9::9::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32:

çok sağol bitanem beğenmene sevindim insan yaptığı bişeyi başkaları beğendiği zaman daha bi zevkle yapıyo bende el işini seviyorum.hem kafam dağılıyo hem ortaya güzel eserler çıkarmak hoşuma gidiyo:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

cok beyendim canim bende yapiyorum bebek elbiseleri etek patik yelek cok sirin oluyorlar ,biri doom yapinca orduyum elbiselerden bitane patik ve birazda satin aliyorum goturuyorum, daha kolay oluyo hazir birsey evde olunca birde el emeyi olunca onlarinda hosuna gidiyor :21::21::21:

amin bitanem..darısı başınıza olsun saracım benim...bu gece hiç durmuyor yine gaz sancısı çekiyoruz..kaç defa altını değiştirdim...şimdi nöbet tutuyorum..uyanır diye korkuyorum valla...ayakta duracak halim kalmadı..annemle birlikte başındayız..çok ağladı yine bu gece..yediğim bişey gaz yaptı sanırım..ilaç verdim..inşallah uyur..duanızı eksik etmeyin canlarım bizden..bizde sizlere daima duacıyız..hava gerçekten soğudu saracım..eşim izmire seminere gitti..burası yanıyor diyor..bizde burda donuyoruz dedim..izmire tayinimi isteyecem bu gidişle...çok öptüm saram seni..Allaha emanet olun...:nazar::38::38:

ay kiyamam ben o fistika nasilda cani aciyor simdi tabi seninde gaz sancisi cok zor canim ,insalla hepsi gecer canim bu gunler geride kalir ,ben hindistan cevizi biliyorum iyi geliyor toz hali deyil kucuk ceviz halinde onu rendeliyorsun ve biraz kendi sutunle bir kasik yardimiyla veriyorsun ,istersen onu bir dene canim ,burda cogu onu kulaniyor iyi geldinida soyluyor .. hepsi gecer canim bu gunler geride kalir tum dualarim sizinle :54::54::54:

cadı cım yeniden tüp bebek denemesi yapacakmısın ben evimi taşıdıktan sonra aralık ayı gibi düşünüyorum tabi Allah kısmet ederse aşılama yapmadan direk tüp bebek denemesi yapayım diyorum aşılama zaman kaybı olurmuş gibi geliyo

Son düzenleme:
afiyet olsun canim ....isterim istemezmiyim ..........ama ben daha kavalti bile etmedim .......... bir gun bayilicam o olcak :1::1:

bu saate kadar açmısın tızım sen niye yemek yemiyosun yoksam diyetmi yapıyosun ama böyle diyet olmazki hasta olursun Allah korusun dikkat et canım.

cadı cım yeniden tüp bebek denemesi yapacakmısın ben evimi taşıdıktan sonra aralık ayı gibi düşünüyorum tabi Allah kısmet ederse aşılama yapmadan direk tüp bebek denemesi yapayım diyorum aşılama zaman kaybı olurmuş gibi geliyo

evet canim 6 tane dondurulmus bebisim var beni bekliyo .. 3 aydir dinleniyorum aslinda dinlenme deyilde ... ilk ay duzgun adet olmadim diye yapmadilar ..ikinci ay doom kontrol habi verdiler duzene girsin diye bu seferde ovulasiya olmadim doktor bir suru kizdi bana ovulasiya testleri verdiler has.10 gun yaptim olmadim ve gitiyimda konusmaya azimdan laflar cikmadan goz yaslarim sel oldu ...... dok. da bana git kafandaki dusuncelerini at ve gel dedi ..... bu ay yine 7 gun gecikmem oldu test yaptim bir umut negatifi gordum ve sogan kurune basladim halen devam ediyor ama diyer aya gitmeyi dusunuyorum hayirlisi canim

evet canim 6 tane dondurulmus bebisim var beni bekliyo .. 3 aydir dinleniyorum aslinda dinlenme deyilde ... ilk ay duzgun adet olmadim diye yapmadilar ..ikinci ay doom kontrol habi verdiler duzene girsin diye bu seferde ovulasiya olmadim doktor bir suru kizdi bana ovulasiya testleri verdiler has.10 gun yaptim olmadim ve gitiyimda konusmaya azimdan laflar cikmadan goz yaslarim sel oldu ...... dok. da bana git kafandaki dusuncelerini at ve gel dedi ..... bu ay yine 7 gun gecikmem oldu test yaptim bir umut negatifi gordum ve sogan kurune basladim halen devam ediyor ama diyer aya gitmeyi dusunuyorum hayirlisi canim

hayırlısı olsun canım.ne kadar istesekde kafamızdan atmak zor biliyorum ama bi şekilde bu durumu kabullenip hayatımıza devam etmeliyiz.belki o zaman bizim veletler kendiliğinden gelirler.ben tüp bebek yöntemindende çok korkuyorum çünkü çok kötü bi rahim filmi deneyimim var doktora her gittiğimde spekulumu her gördüğümde ödüm kopuyor.inşallah kendiliğinden gelirde bebeklerimizi bizi daha fazla üzmezler.:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

Son düzenleme:
Back
X