• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynooooom bi kaç sayfa geride boncuklu oda takımımın resmini koymuştum gördünmü sence nasıl olmuş cadı ve maonya beğendiler yeni öğreniyorum daha o yüzden biraz iyi olamamış olabilir:34::34::34::34::34:

zeynooooom bi kaç sayfa geride boncuklu oda takımımın resmini koymuştum gördünmü sence nasıl olmuş cadı ve maonya beğendiler yeni öğreniyorum daha o yüzden biraz iyi olamamış olabilir:34::34::34::34::34:

bana en son geçen ayın 14 ünde neredesin biraz konuşsak iyi olacak diye yazmış ben o tarihte annemlerdeydim sonra açınca geldi iletiside öyle gördüm ondan sonrada bi daha haber alamadım ne diyecekti neden gitti çok merak ediyorum inşallah iyidir

hmm.. iyidir insallah canım.. özledim yani gelseler muhabbet etsek ne güzel olur...

iyi fikir ama iki gun once yaptim ...........size afiyet olsun :56::56::56::56::56:

saol canım... hergün yemek bulmak , yapmaktan daha zor valla... biz su siralar cok sık balık+ salata takılıyoruz iyi oluyor...

ben onu hic yapmadim ama internete tarifi gordum cok guzel gorunuyordu ........iyi olur canim yap ve afiyetle ye :56::56::56:

canım ben milföy hamuruyla peynirli böreği çok sık yaparım.bu seferde kıymalı yapayım diye düşündüm.:56::56::56::56::56::56::56::56:inşallah güzel olur.

hmm.. iyidir insallah canım.. özledim yani gelseler muhabbet etsek ne güzel olur...

saol canım... hergün yemek bulmak , yapmaktan daha zor valla... biz su siralar cok sık balık+ salata takılıyoruz iyi oluyor...

bencede canım ya yemeğin adı oldumu yapması zor gelmez bana ama insan hergün ne pişireceğini şaşırıyo valla.balık+saata benimde en sevdiğim yemektir.hele eminönünde balık ekmek yemeye bayılıyorum.:56::56::56::56::56::56::56:

zaten ne yapicamizi buldunen yapmasi kolay oluyor doru bulmak daha zor......... balik bende cok severim ama evde yapilinca o koku iki gun cikmiyor ...... ondan genelikle balik disarda yiyoruz

Son düzenleme:
bencede canım ya yemeğin adı oldumu yapması zor gelmez bana ama insan hergün ne pişireceğini şaşırıyo valla.balık+saata benimde en sevdiğim yemektir.hele eminönünde balık ekmek yemeye bayılıyorum.:56::56::56::56::56::56::56:

hmmm.. evek burda da günlük balık oluyor ondan rahatlıkla yapıp yiyoruz.. uygun fiyatlıda oluyorlar..

zaten ne yapicamizi buldunen yapmasi kolay oluyor doru bulmak daha zor......... balik bende cok severim ama evde yapilinca o koku iki gun cikmiyor ...... ondan genelikle balik disarda yiyoruz

Ben hep fırında yapıyorum hem cok saglikli hem daha az kokulu oluyor....

Gerci söyle tavada bi hamsi kızartmasını da nasil özledim o ayrı yani........

benim dolapta iki kabak vardi onlari rendeledim biraz kavurucam sonra yogurt ve bir kasik mayonez meze gibi yapicam ....ama yanina ne olcak bilmiyorum

hmmm.. evek burda da günlük balık oluyor ondan rahatlıkla yapıp yiyoruz.. uygun fiyatlıda oluyorlar..

Ben hep fırında yapıyorum hem cok saglikli hem daha az kokulu oluyor....

Gerci söyle tavada bi hamsi kızartmasını da nasil özledim o ayrı yani........

firinda hic yapmadim canim iyi kizariyormu ...... yada sogan domates falanmi koyuyorsun ..........

firinda hic yapmadim canim iyi kizariyormu ...... yada sogan domates falanmi koyuyorsun ..........

valla balığına göre.. cupra falan gibi büyük balıksa, tepsiye koyup patates, havuc, brokoli vb. tarzlı sebze koyup yapıyorum...
somon gibi dilimli balıksa firin posetine koyup onun icine sebze koyuyorum.. iki türlüde cok güzel oluyor. tavsiye ederim...

valla balığına göre.. cupra falan gibi büyük balıksa, tepsiye koyup patates, havuc, brokoli vb. tarzlı sebze koyup yapıyorum...
somon gibi dilimli balıksa firin posetine koyup onun icine sebze koyuyorum.. iki türlüde cok güzel oluyor. tavsiye ederim...

ikisinide denicam canim saol :21::21:

kızlar kusura bakmayın ani bi iş çıkınca aniden gitmek zorunda kaldım.

çupra,somon,levrek,hamsi tavaya bayılıyorum.ben hamsi tava yapayım baan gelin zeynom cadım beraber yiyelim karadeniz gelini olarak çok güzel hamsi tava yaparım.:56::56::56::56::56::56::56::56:

Back
X