• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun leyloşum kıyamam ona yaa şimdi ne kadar canı yanıyodur gaz sancısı büyüklerde bile çok fena biliyosun.yediklerine dikkat et canım yeşil soğan mercimek kuru fasulye nohut yememeye çalış.gaz giderici ilaç kullansan işe yararmı acaba.izmir çok sıcakmış annem de öyle söylüyo bizde donuyoruz diyorum bende .bendemi izmire tayin isteseydim diyecem ama benim eşim kendi memlketine istedi bile benimkide bugün yarın gelir karadeniz yolcusuyum bende leyloşum oralar dahada soğuktur şimdi oooof oooff.yinede herşeyin hayırlısı ne yapalım.hep dualarımdasınız sende duanı esirgeme canım kimin duasının kabul olacağı belli olmaz bu mübarek günlerde Allahım hepimizin içten gelen dualarını kabul etsin sizin evlatlarınızı bağışlasın bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
amin bitanem güzel dualarına..yediklerime çok dikkat ediyorum saracım..saydıklarının hiç birini ağzıma koymuyorum ama oluyor işte nedense..
ay kiyamam ben o fistika nasilda cani aciyor simdi tabi seninde gaz sancisi cok zor canim ,insalla hepsi gecer canim bu gunler geride kalir ,ben hindistan cevizi biliyorum iyi geliyor toz hali deyil kucuk ceviz halinde onu rendeliyorsun ve biraz kendi sutunle bir kasik yardimiyla veriyorsun ,istersen onu bir dene canim ,burda cogu onu kulaniyor iyi geldinida soyluyor .. hepsi gecer canim bu gunler geride kalir tum dualarim sizinle :54::54::54:
:nazar::54::54:
leyloooooooooş hoşgeldin canım buse nasıl

buse kucağımda uyandı saracım:nazar::38:

amin bitanem güzel dualarına..yediklerime çok dikkat ediyorum saracım..saydıklarının hiç birini ağzıma koymuyorum ama oluyor işte nedense..

:nazar::54::54:

buse kucağımda uyandı saracım:nazar::38:

bende tam buse ağladı heralde leyloş çıktı diye yazmıştım.amanın busemiz bize misafirliğemi geldi yerim onu men canım menim teyzelerinin bitanesi annesi öp onu bizim yerimize ve teyzoşların seni çok seviyo iyi olman için dua ediyolar de

çağla şıkel yeniden hamileymiş canım duymuşmuydun ben şimdi haberlerde gördüm

Back
X