- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
buyrun benimkardeleeeeeeeen![]()

ben aslında geçen ay tüp bebeğe başlıyodum ama doğum kontrol vereceklerini öğrenince,hesapladım ki,yumurta takibi esnasında şehir dışında olcam ve ertelenemez bi durum du.iyim canim yada iyim demek adet olmus ............ biraz ara vermistim tedaviye bu ay yine kismet olursa devam etcam kismet nasip bakalim ..... sen ne yapiyorsun sende ne var ne yok canim ............
geldim,bi arkadaşım tüp yaptırmıştı,başka şehirde ve özelde,onla görüştüm,35 yaşından gün aldığı için o na çift embriyo koymuşlar,bende bi kaç kişiye sordum,yaşı doldurmaya gerek yok dediler ve kararımı yılbaşından sonraya erteledim
sonrada hastaneyi aradım,en doğru ordan öğrenirim diye,hemşire bana 35 ini doldurman gerek dedi,şimdi hangisi doğru bilemiyorum,bu konudaki genelgelere baktım,bulamadım.
eşime diyorum özellerde çift koyuyolarmış,şehir dışına gideriz,o da onu kabul etmedi ya,bakalım,şimdilik ertelemiş oldum.
ne de uzun anlattım di mi?
bende bozuk demeni tavsiye etcektimcanim sana kisaca anlatim .... benim evde dikis makinam var kendime aldim ufak tefek tamirler yapmak icin ve simdi bin pismanim ......... beni arayip aylarca sormuyan insanlar bir posete doldurup tamirlerini ya cocuna yada esine verip bana yoluyorlar ve ardindan arayip iste burayi boyle burayi soyle yap .... zamanin yok diyorum (sen ne yapiyorsun evde diye soruyorlar )ben kendi zamanimdan ayiripta yapiyorum gonderiyorum .... isleri bitiyor ve aylarca arayan soran yok ta ki yeni tamir yolayinca ..... ben ne yapim bana bir akil ver ........
cadıcım,senin belin ağrıyo bide,makineye oturmak bel için çok zararlı,benimde var ama kimse tamir yapabildiğimi bilmez canım,çünkü zamanında annem de tıpkı senin durumunu yaşıyodu,çareyi makineyi gerçekten bozmakta buldudefalarca esim kizdi yapma diye.... bende bunu belirtim ama anliyan yok ........makinam gercekten bozuldu ve bunuda soyledim bende yapmadim kendim yapabilirim ......(getir biz sana yaptiralim sende tamiri yaparsin diyorlar ) ben anlamadim bu insanlar nasil bukadar yuzsuz oluyorlar ....... nekadar ne desen para etmedi canim ,,,,,,,,,,,
anliyorum canim ....onuda soyledim esim kiziyo benim yanimda oturcana onarla urasiyorsun diyo .......... onlarin cevabi hazir (esin isteken yap )ama ben yarin yine bozcam makineyi![]()
onlarda çizmeyi aşmışlar yani