Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Ayyyyyyyyy kardelencim, süperrrrrrrrrrr bi haber bu yaaaaaaaa, hayırlı olsun canım, çok çok sevindim, hiç sıkıntı yapma sakın, dualarımız seninle.
Benim de gelmedi henüz ama gelecek gibi hissediyorum, hayırlısı bakalım yarın da gelmezse bi test daha yapacam inş ben de çift çizgiyi görürüm :))

kadercim,daha testimin sonucu çıkmadı,heyecanla bekliyorum,inşallah gerçekten pozitifdir.
inşallah sen ve isteyen bütün arkadaşlarım da pozitifleri görüp,bebeklerine kavuşurlar,tabi bende

Hanımlar amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı :) rabbm hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah doktor kontrolüm var birazdan oraya gidecem görüşmek üzere öpüyorum sizi allaha emanet olun...

Hanımlar amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı :) rabbm hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah doktor kontrolüm var birazdan oraya gidecem görüşmek üzere öpüyorum sizi allaha emanet olun...

gözün aydınnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam saracım,test sonucum çıktı canım,399 çok şükür rabbime
inşallah bu defa sağlıklı bi hamilelik olur.
dua edin lütfen.

CANIM sağol kardeşim dün negatif aldı malesef

çok üzüldüm yetercim ama demekki kısmet değilmiş kısmetten ötesi olmuyo bacım inşallah seninde kızkardeşininde benim ve isteyen herkesinde kendiliğinden sürpriz yapar gelir bebeklerimiz.

dua edin lütfen.

çok sevindim canım hadi tekrar gözün aydın olsun umarım bu sefer bebğin sana sıkı sıkı tutunur ve 9 ay sonra onu kucağına alırısın dualarım seninlede canım menim sende bize dua et kardelenim artık sende bi anne adayısın senin duaların bizimkinden daha makbuldur.

Son düzenleme:
dua edin lütfen.

ALLAH hayirlisiyla kucana almayida nasip etsin canim .............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bir bebis daha bize umut oluyorsunuz :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

gözün aydın edacım.bundan sonraki kaln sürelerinde sağlıklı olarak geçsin ve bebeğin sana gelsin canım.

her zaman tek tek dualarımdasınız,isimlerini bilmediklerime rumuzlarıyla ediyorum ama hiç atlamıyorum,bundan sonrada edicem inşallah
çıkmam gerek kızlar.

her zaman tek tek dualarımdasınız,isimlerini bilmediklerime rumuzlarıyla ediyorum ama hiç atlamıyorum,bundan sonrada edicem inşallah
çıkmam gerek kızlar.

canıııım sağol sen şimdi bu sevincinm heyecanın tadını çıkar bu senin hakkın ama kendine dikkat et kardelenim tamam mı :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Back
X