Sabırla Bebeğini Bekleyenler

wallaha o kadar mutluyum ki anlatamam bugun kan testlerimi yaptırdım herşey normal çıktı maşşallah diyeyim de bi sorun çıkmasın...:nazar::emir_bebek:

saracım,toplamda ortalama 7 kilo verdim ama diyete başlamadan da iki kilo vermiştim,yani toplamda 9 ama ikisini geri aldım,gene 7 kilo olmuş oldu
pek bi matematik işlemi gibi oldu ama böyle işte.:1::1::1::1:

saracım,toplamda ortalama 7 kilo verdim ama diyete başlamadan da iki kilo vermiştim,yani toplamda 9 ama ikisini geri aldım,gene 7 kilo olmuş oldu
pek bi matematik işlemi gibi oldu ama böyle işte.:1::1::1::1:

maşallah tatlım iyi kilo vermişsin ama şimdi yemene içmene daha dikkat et hergün sütünü içip yumurtanı ye

maşallah tatlım iyi kilo vermişsin ama şimdi yemene içmene daha dikkat et hergün sütünü içip yumurtanı ye

bende akşam yemeğinde onu farkettim,hiç yumurta yememişim dün,bugün,ama sütümü içmeye başladım.
neyse zaten bebiş iyice yerleşince bi diyetisyene gitmeyi planlıyorum tekrardan.
saracım görüşürüz tatlım,ben ara ara kısa zamanlar için uğrar yazarım gene,çok kalmama yasak geldi:42:

yetercim günaydın tatlım...:16:

günaydın yetercim...

selam hatun nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? isim düsündünüz mü minnosa?

anneler anne adayları anne aday adayları ; beni seven sevmeyen herkese SELAM olsuuuuunnnnn. :16:
hmm... evet seni hatirliyorum sanki...... hatta cok sevdigim bi arkadasım vardı nicki senin nickine benzeyen......
kacak hatun nasılsın?

günaydın kızlarrrrr

merhaba yetercim nasılsın canım seninle konuşmayı özledim haberin olsun:16::16::16::16::16::16:

günaydın yetercim...

merhaba edacım nasılsın tatlım özledim kız men seni :16::16::16::16::16::16::16:

anneler anne adayları anne aday adayları ; beni seven sevmeyen herkese SELAM olsuuuuunnnnn. :16:

metuuuuuuuuuuuş şükür kavuşturana nerelerdesin sen kız senide çok özledim tatlım kıymetlim :16::16::16::16::16::16::16:

[/COLOR]

hmm... evet seni hatirliyorum sanki...... hatta cok sevdigim bi arkadasım vardı nicki senin nickine benzeyen......
kacak hatun nasılsın?

zeynoooooooooom geliyon gidiyon karşılaşamıyoruz seni özledim sohbetini özledim canım menim nasılsın:16::16::16::16::16::16:

Tatlım ya bilgisayardan, ya netten yada bu siteden kaynaklı bilmiyorum simdi cok agirlasti bilgisayar.. okumam cevap yazmam, sayfayı yenilemek inanılmaz uzun sürüyor....

Back
X