Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kadercim hoşgeldin müjdeli haberin varmı:34::34::34::34:

Hoşbulduk canım nasılsın
Henüz bişey yok ama gelen giden de yok, dra göre adet günüm bugüm, yani 19 eylülde gelmişti, 19 ekim diye hesaplıyor ama bugün de gelmedi :)) Yarın bi test daha yapacam, sanırım 6. test olacak :)) Kanda baktırmak da istemiyorum bişey yokken...

selam canım bugün nasılsın:54::54::54::54::54:
çok şükür genel sağlık olarak iyiyim canım,hatta neden bi belirtim yok diye düşünüyorum ara ara ama herkezde olmazmış belirti,öyle diyo sorduklarım.
Selam kızlar, kardelencim tekrar hayırlı olsun canım, kanda da çıkmış, süperrrrrrrrrrrr :)) İyi bak kendine...
Benim henüz gelmedi kırmızılar, hergün test yapıyorum ama hep negatif, tabii dr.a göre 4-5 gün daha beklemem lazım:(( Bekliyelim bakalım, inş. gelmez de bebiş gelir:)))
Öpüyorum hepinizi... muck:16::16::16:

teşekkürler canım,sen de keşke kanda baktırsaydın,bazılarının idrarda çıkmayabiliyomuş çünkü.
inşallah hamilesindir sende

kızlar nasılsınız pc yoktu iki gündür gelemedimmmmm

merhaba edacım nasılsın tatlım özledim kız men seni :16::16::16::16::16::16::16:

iyiyim saracım sen nasılsın bende özledim canım karsılaşamıoruz bi türlü neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle uzun uzun sohbet etmeyi özledim valla:16::16:

yetercim günaydın tatlım...:16:

selam hatun nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? isim düsündünüz mü minnosa?

hmm... evet seni hatirliyorum sanki...... hatta cok sevdigim bi arkadasım vardı nicki senin nickine benzeyen......
kacak hatun nasılsın?

ben iyiiyim canım gayet iyi gidiyor cok şükür senin nasıl alışverişe başladın mı? ben bir tane bile bişi almamıştım hep hediye geldi ama artık başlıyorum allah giydirmeyi nasip eder inşallah gecenlerde biraz yaptım ama daha eksik cok...

oğlumun adı UMUT olacak allah nasip ederse sen ne düşünüyosun varmı kafanda bi isim?

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

selam kızlar nasılsınız sizleri çoook özledim:16:
internetimiz kesilmişti uzun zaman oldu gelmeyeli
herkes çook iyi inşalaahh görüşmeyeli neler değişti acaba
size güzel bi haberim olacak ben 12 haftalık gebeyim :49::49::49::49::49::49:
sizlerdende güzel haber alırım inşalaahh
inşalaaah herkes hamiştir kızlar sizinle değildim ama
yürüğim sizlerleydi kızlar sizleri çoook seviyorummm
$12nz.gif

Slm kızlar, benim kırmızılar dün sabah itibarıyle gelmiş bulunuyor :(( Dr. haklıymış demek ki en az 30 gün beklemek lazımmış... Offffffff ya çok yoruldum artık, ümidini kaybetme diyorum kendi kendime ama gücüm kalmadı artık:14::14::14::14:

Eki Görüntüle 277109

canım tebrik edrim allah sağlıkla dogurmayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah...

ben iyiiyim canım gayet iyi gidiyor cok şükür senin nasıl alışverişe başladın mı? ben bir tane bile bişi almamıştım hep hediye geldi ama artık başlıyorum allah giydirmeyi nasip eder inşallah gecenlerde biraz yaptım ama daha eksik cok...

oğlumun adı UMUT olacak allah nasip ederse sen ne düşünüyosun varmı kafanda bi isim?

basladık canım daha dogruusu, mecburen istanbulda iken alacaklarımızı aldık, diger eksikleride annem tamamlıyor saolsun ben hiç karismiyorum bile... amin canım insallah hayır ve saglikla giydirip kullanmak nasip olur....
eksikler bitmez tatlım, bosver olur hepsi insallah...siz iyi olunda ....

cok güzelmis adıyla yasısın tatlım... valla biz hala kararsısız ama Noyan olabilir dedik...

Eki Görüntüle 277109

Tebrik edirim, Allah tamamına erdirsin insallah...

Slm kızlar, benim kırmızılar dün sabah itibarıyle gelmiş bulunuyor :(( Dr. haklıymış demek ki en az 30 gün beklemek lazımmış... Offffffff ya çok yoruldum artık, ümidini kaybetme diyorum kendi kendime ama gücüm kalmadı artık:14::14::14::14:

Tatlım üzülmeni anlıyorum ama lütfen umutsuzluk yok sekercim.. insallah Rabbimin izniyle yavrun gelicek canım hayırlısıyla... sen moralini yüksek tut canım, azcukk bekletiyo anasını o kadar, ferah olsun yürecigin....

Eki Görüntüle 277109

canım nasıl sevindim bilemessin gözün aydın sağlıcakla inşşşşşş gelsin kuzunn

kadercim çok üzüldüm ama kırmızılar geldikçe umut vard demektir üzülme gelecek meleklerimiz biraz daha sabır

Eki Görüntüle 277109

edancım hoşgeldin canım gözün aydın Allah hayırlı uğurlu etsin tatlım sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.canım kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyyy

iyiyim saracım sen nasılsın bende özledim canım karsılaşamıoruz bi türlü neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle uzun uzun sohbet etmeyi özledim valla:16::16:

edacım canım menim iyiyim bende bildiğin gibi bi değişiklik yok

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

yetercim dualarına amin diyorum canım nasılsın eşin nasıl

Eki Görüntüle 277109
hayırlı uğurlu olsun inşllah.

canım üzülme ne olur,inşallah bu aya olur kadercim,öpüyorum seni.

Back
X