Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Bende hamile olduğum dün öğrendim ama eşimle hazırlıklı değiliz ilk çocuğu aldırmak ne denli doğru ve daha sonrasında sorun yaşanıyormu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

burada kimimiz yıllardır bebek özlemi çekerken kimi bebeğini kaybetmenin acısını yaşarken hergün Allaha dua ederken bi evlat sahibi olalım diye Allahın layık gördüğü bebeği aldırmak istemenizi anlamam mümkün değil.bebek kısmetiyle doğar biiiiir.ikincisi istemiyorduysanız hangi devirdeyiz önleminizi alsaydınız.üüüüüç çok yanlış topiktesiniz gelipte bebeğimi aldırmak istiyorum diye bize danışmamalısınız istediğiniz cevabı burada bulamazsınız.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

umarım sağlıklı düşünür ve bi cana kıymazsınız.çünkü sonra isteyipte bulamadığınızda bu sözlerimizin anlamını anlarsınız.

Bende hamile olduğum dün öğrendim ama eşimle hazırlıklı değiliz ilk çocuğu aldırmak ne denli doğru ve daha sonrasında sorun yaşanıyormu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

sımdı mı hazırlıksız oldugunuzu anladınız...bır bebek ıstmıyorsanız korunmanız gerekırdı
saka mı bu yaaaaaa

burada kimimiz yıllardır bebek özlemi çekerken kimi bebeğini kaybetmenin acısını yaşarken hergün Allaha dua ederken bi evlat sahibi olalım diye Allahın layık gördüğü bebeği aldırmak istemenizi anlamam mümkün değil.bebek kısmetiyle doğar biiiiir.ikincisi istemiyorduysanız hangi devirdeyiz önleminizi alsaydınız.üüüüüç çok yanlış topiktesiniz gelipte bebeğimi aldırmak istiyorum diye bize danışmamalısınız istediğiniz cevabı burada bulamazsınız.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

umarım sağlıklı düşünür ve bi cana kıymazsınız.çünkü sonra isteyipte bulamadığınızda bu sözlerimizin anlamını anlarsınız.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ıste bu kadarr

yalnız prenses yok oldu galibaa.
İyi ki doğdun Yeter Ablacım,yeni yaşın sana uğurlu gelsin de bebiş getirsin inşalllahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım yorumları konusmalarınızı okudumda ne kadar icten samimi ve sıcak bir topik olmus burası cok hosuma gitti acıkcası yazamadım edemedim bende 1,5 senelik evliyim 1sene korundum yani hap kullandım simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama 5 aydır olmuyo kafama takmıyorum ama bazen olmuyo umarım allahtan her isteyene cocuk sahibi yapar AMİN :)

Pınarcım hayırlıs olsun:)
bence daha vaktin var ama her an hayırlı haberi alabilirsin...
ilk bir yıl çoook önemli..

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım yorumları konusmalarınızı okudumda ne kadar icten samimi ve sıcak bir topik olmus burası cok hosuma gitti acıkcası yazamadım edemedim bende 1,5 senelik evliyim 1sene korundum yani hap kullandım simdi cocuk sahibi olmak istiyorum ama 5 aydır olmuyo kafama takmıyorum ama bazen olmuyo umarım allahtan her isteyene cocuk sahibi yapar AMİN :)

hoşgeldin canım topiğimiz hakkında yazdıklarına teşşekür ederim bundan sonra senide aramızda görmek bizi sevindirir.

inşallah bebeğin kısa zamanda gelir canım kafana takma rahat ol ama bide doktora görün istersen zaman kaybetmek istemiyosan eğer bide sana şunu söyleyeyim canım korunma sürecinden sonra hemen hamile kalınamıyo genellikle çünkü vücudun kendisini toparlaması lazım hazırlaması lazım 1 yıl uzun bi süre korunmak için kendne biraz zaman ver ama doktorla konuşmanda yararına olur canım menim

Son düzenleme:
iyiki doğdun canım...sağlık ve mutlulukla nice seneler dilerim...
bu yılın en güzel hediyesini Mevlam sana bebiş olarak versin inşallah:)Eki Görüntüle 288673

günaydın canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur ve en önemlisi sağlık getirsin.yeni yaşında bebeklerine kavuşman dileğimle canım çok sevdiğim arkadaşım menim:16::16::16::16::16::16::16::16::16::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

canılarım sağolun teşekür ederimmmmm allah razı olsunnnnnnnnn

Kızlarr yaa ben size bişi sormak istiyorum.Bu konularda yeni sayılırım tecrübem yok bilmiyorum saftiriğim:59::59::59:
Şöyle ki; benim yumoşlar klomenle büyütülüyor. Yani ilaç desteği olmadan olması gereken büyüklüğe gelmiyor.
Bu ay klomen kullanmadım. Bu ay doktorla alakam yok, gitmedim doktora.
Yumoşlarım kendi kendine büyüyemeyeceğine göre bu ay bebek beklemem saçma mı olur.
Yani büyümeyen yumoş çatlamaz mı. Çatlasa da döllenme olmaz mı?
Bi de bu ay ateş ölçümü yapıyorum, boşuna mı yapıyorum,bilemedim ki:44::44::44::44:

herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...

slmmm.

doktordan geliyrmm.benim sağ tarafımm açık sol şüpheli ye,yine soldan 1tane yumurtlamışım ama oda gelişmemiş her zamanki gibiii.doktor çatlatma iğnesii bile yazmadı:14:doktora gitmeden bıktımmmmmm artıkkk
:14::14:

başakcığım Allah büyük,bilemeyiz belki bu ay yumoşların Allahın izniyle ilaçsız gayet iyi olgunlaştı?

ya benim ablam hamile şuanda ..bana ne diyor biliyormusunuz?

benim hamiş kaldığımı düşündüğüm tarihle doktorun verdiği tarih arasında dağlar var diyor..
eşiyle çok sık çalışma yapan biri olmadığı için..net biliyor...
ve diyorki tamamiyle Allahın bileceği bir iş...hepimiz,bebeklerimiz Allaha emanet..

Kızlarr yaa ben size bişi sormak istiyorum.Bu konularda yeni sayılırım tecrübem yok bilmiyorum saftiriğim:59::59::59:
Şöyle ki; benim yumoşlar klomenle büyütülüyor. Yani ilaç desteği olmadan olması gereken büyüklüğe gelmiyor.
Yumoşlarım kendi kendine büyüyemeyeceğine göre bu ay bebek beklemem saçma mı olur.
Bi de bu ay ateş ölçümü yapıyorum, boşuna mı yapıyorum,bilemedim ki:44::44::44::44:

tatlım belki kendi kendine çatlayacağını düşündüğü için iğne yazmadı?

bende iğneyi bulamayınca doktoru aradım yaptırma ozaman çatlar zaten demişti ama
ben ne yapıp edip buldum iğneyi..ilk iğnem olduğu için yaptırdım..

slmmm.

doktordan geliyrmm.benim sağ tarafımm açık sol şüpheli ye,yine soldan 1tane yumurtlamışım ama oda gelişmemiş her zamanki gibiii.doktor çatlatma iğnesii bile yazmadı:14:doktora gitmeden bıktımmmmmm artıkkk

canım hiç belli olmaz Allahın takdiri belki kendiliğinden gelecek bebeğin ateş ölçümlerini yazarsan yorumlarız canım

slmmm.

maonyam üzülme nolur Allah büyük canım

Back
X