Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgeldin canım topiğimiz hakkında yazdıklarına teşşekür ederim bundan sonra senide aramızda görmek bizi sevindirir.

inşallah bebeğin kısa zamanda gelir canım kafana takma rahat ol ama bide doktora görün istersen zaman kaybetmek istemiyosan eğer bide sana şunu söyleyeyim canım korunma sürecinden sonra hemen hamile kalınamıyo genellikle çünkü vücudun kendisini toparlaması lazım hazırlaması lazım 1 yıl uzun bi süre korunmak için kendne biraz zaman ver ama doktorla konuşmanda yararına olur canım menim
cok tesekkürler cevap verdiginiz icin insallah allah her isteyene versin melegini doktora görün diyosunda korkuyorum ya kötü birsey derse yıkılırım biraz daha beklemey düsünüyorum genede tavsiyen icin saol canım yarın regli günüm insallah olmam bana dua edin kızlar

herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...

canım beta hcg değerinin düşmesi hayra alamet değil ama yinede Allahtan umut kesilmez bol bol dnlen kendini yorma stres yapma doktorun tavsiyelerine uy ama çokda umut bağlama Allah yardımcın olsun düşüktende korkma dış gebeliktende şimdiki teknolojiyle acı bile duymazsın insanın içi yanar o ayrı:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hoşgeldin canım:)iyidir:)sen nasılsın:)

sende hoşgeldin canım:)sor bakalım,elimizden geleni yaparız:)

merhaba leylicim seni burda görmek ne güzel nasılsın canım

bende iyiyim kızlar..... adet olmayı bekliyorum. olunca 2.tüp için adım atacağım. normalde 25-26 günde olurdum bugün 27.günüm gelen giden yok ama acayip belim ağrıyor, geceleri sıcak basıyor. anlamadım gitti...

sizler nasılsınız??? Sara zelal nerelerde??

cok tesekkürler cevap verdiginiz icin insallah allah her isteyene versin melegini doktora görün diyosunda korkuyorum ya kötü birsey derse yıkılırım biraz daha beklemey düsünüyorum genede tavsiyen icin saol canım yarın regli günüm insallah olmam bana dua edin kızlar

Allah yardımcın olsun canım inşallah hamişsindir güzel haberlere ihtiyacımız var

Pınarcım söylemeden geçemicem..bende senin gibi dr kontrolerine gitmemiştim..
nasılsa gelir sıpa diye:)

ama sonradan burda okudumki bir çok bayan sırf minacık bir ilaç yüzünden hamiş kalamıyor...
yani şöyle söyliyeyim eğer dr.kontrolünde ufak bir iltihap tarzı bişey çıkarsa bunlar ilaçla
kısa sürede tedavi ediliyor ve hamilelik için hiçbir engel kalmıyor..
buyüzden hamiş kalmaya karar verdiğin anda doktordan randevu alman en doğrusu..

bende iyiyim kızlar..... adet olmayı bekliyorum. olunca 2.tüp için adım atacağım. normalde 25-26 günde olurdum bugün 27.günüm gelen giden yok ama acayip belim ağrıyor, geceleri sıcak basıyor. anlamadım gitti...

sizler nasılsınız??? Sara zelal nerelerde??

inşallah hamişsindir leylicim

canım zelalin neti yok uzun zamandır gelmiyo ne zaman gelir onuda bilmiyorum bende senin gibi meraktayım:26::26::26::26::26:

başakcığım Allah büyük,bilemeyiz belki bu ay yumoşların Allahın izniyle ilaçsız gayet iyi olgunlaştı?

ya benim ablam hamile şuanda ..bana ne diyor biliyormusunuz?

benim hamiş kaldığımı düşündüğüm tarihle doktorun verdiği tarih arasında dağlar var diyor..
eşiyle çok sık çalışma yapan biri olmadığı için..net biliyor...
ve diyorki tamamiyle Allahın bileceği bir iş...hepimiz,bebeklerimiz Allaha emanet..

canım hiç belli olmaz Allahın takdiri belki kendiliğinden gelecek bebeğin ateş ölçümlerini yazarsan yorumlarız canım

Çok tşk ederim tatlışlarımm:16::16:
Allah'ın takdiri muhakkak ondan şüphem yok. Ateş ölçümlerimi yazcam canımcım, zaten anlamıyorum yoruma ihtiyacım olacak:42:

Pınarcım söylemeden geçemicem..bende senin gibi dr kontrolerine gitmemiştim..
nasılsa gelir sıpa diye:)

ama sonradan burda okudumki bir çok bayan sırf minacık bir ilaç yüzünden hamiş kalamıyor...
yani şöyle söyliyeyim eğer dr.kontrolünde ufak bir iltihap tarzı bişey çıkarsa bunlar ilaçla
kısa sürede tedavi ediliyor ve hamilelik için hiçbir engel kalmıyor..
buyüzden hamiş kalmaya karar verdiğin anda doktordan randevu alman en doğrusu..

cok haklısın canım bende daha önce rahmn etrafında sıvı toplanması olmustu ilac ve fitil tedavisi gördüm sonra kontorole gittim gecmiş dedi mantar olusmus dedi birde yara var cok az dedi bundan sonra gitmedim kontrole bunlar engel olabilirmi acaba

başarısız tüp bebekten sonra benim teyzekızı doğal olarak hamiş kaldı..

oğlu yeni yürümeye başlamıştıki ikinciye hamile kaldı...:)

tüp bebek tedavisinden sonra kendi kendine hamiş kalanlar oluyormuş kızlar:)

ben 1.tüp bebeği mayısta yaptırdım cnm.... olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu demii :((

kızlar anlatmadan gecemcem icimde bir sürü soruyla kaldım gecen ay ekimin 17sinde regli olmam lazımdı 3gün geçiktim kahve rengi lekeler oldu 3.günün aksamı ayır seyler tasıdım ve o gece regli oldum ama okadar cok oldumki ertesi gün iş yerinde heryerim battı 2gün sürdü ve bitti acaba düşük yapmıs olabilirmiyim

mantarı bilmem ama yara varsa elbetteki iltihapta vardır...
ihmal etme kendini canım...en kısa sürede gün al ve muane ol derim..

mantar oılayına gelince..banada bu teşhis konuldu(devlet hastanesi)
fitil verildi ama ben ilacı almadan önce özelden başka bir doktora muaneye başlamıştım ona gösterdim reçeteyi..alma bu ilacı dedi..her kadında olabilecek bir durum olduğunu söyledi ve ilaç almıyorum ben..

sonuçta bugün mantar rahatsızlığını ilaçla çzödük diyelim ,ee yarın yine olmayacakmı?
mantar oluşuyorsa her ortamda oluşur..zaten herhangi bir şikayetimde yok..
mantar var diyinde şaşırdım:)

mantarın hamiş kalmayada engel olmadığını iki doktordan öğrendim..

cok haklısın canım bende daha önce rahmn etrafında sıvı toplanması olmustu ilac ve fitil tedavisi gördüm sonra kontorole gittim gecmiş dedi mantar olusmus dedi birde yara var cok az dedi bundan sonra gitmedim kontrole bunlar engel olabilirmi acaba

hımmm....olabilir canım..düşüğe benziyor ama normalde tüh hamileymişim gibi düşünme..
tıbben zaten hamile olmuyorsun,sadece döllenme oluyor ama embriyo sağlıkla gelişemediği için
ufak çapta düşükle atıyor kendini...

yada şöyle düşünelim,senin sıpa gelecek de yerini beğenmiyoo:)ama

bir kaç aya kadar senden hayırlı haberler alıcaz bence:)

kızlar anlatmadan gecemcem icimde bir sürü soruyla kaldım gecen ay ekimin 17sinde regli olmam lazımdı 3gün geçiktim kahve rengi lekeler oldu 3.günün aksamı ayır seyler tasıdım ve o gece regli oldum ama okadar cok oldumki ertesi gün iş yerinde heryerim battı 2gün sürdü ve bitti acaba düşük yapmıs olabilirmiyim

mantarı bilmem ama yara varsa elbetteki iltihapta vardır...
ihmal etme kendini canım...en kısa sürede gün al ve muane ol derim..

mantar oılayına gelince..banada bu teşhis konuldu(devlet hastanesi)
fitil verildi ama ben ilacı almadan önce özelden başka bir doktora muaneye başlamıştım ona gösterdim reçeteyi..alma bu ilacı dedi..her kadında olabilecek bir durum olduğunu söyledi ve ilaç almıyorum ben..

sonuçta bugün mantar rahatsızlığını ilaçla çzödük diyelim ,ee yarın yine olmayacakmı?
mantar oluşuyorsa her ortamda oluşur..zaten herhangi bir şikayetimde yok..
mantar var diyinde şaşırdım:)

mantarın hamiş kalmayada engel olmadığını iki doktordan öğrendim..

bende özele gidiyorum ama mantar icin ilac vermişti bende almamıstım cünkü bende kasıntı falan yoktu arkadasımda var o cok kasıntı oluyo diyo bende olmuyo bana zararı yok ama bende dedigin gibi kesin intihap var cünkü koku oluyo bende bu yüzden gitmiştim doktora en kısa zamanda dicem canım beni cesaretlendirdin cok saol iyiki buraya yazmısım o kadar cok konusmaya ihtiyacım vardıki cok saolun beni dnlediginiz icin

sende sağol canım...ama bu hafta içi randevunu alırsan çok sevinirim..
ihmal etme tamam mı tatlım?

:54:
bende özele gidiyorum ama mantar icin ilac vermişti bende almamıstım cünkü bende kasıntı falan yoktu arkadasımda var o cok kasıntı oluyo diyo bende olmuyo bana zararı yok ama bende dedigin gibi kesin intihap var cünkü koku oluyo bende bu yüzden gitmiştim doktora en kısa zamanda dicem canım beni cesaretlendirdin cok saol iyiki buraya yazmısım o kadar cok konusmaya ihtiyacım vardıki cok saolun beni dnlediginiz icin

Back
X