Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hımmm....olabilir canım..düşüğe benziyor ama normalde tüh hamileymişim gibi düşünme..
tıbben zaten hamile olmuyorsun,sadece döllenme oluyor ama embriyo sağlıkla gelişemediği için
ufak çapta düşükle atıyor kendini...

yada şöyle düşünelim,senin sıpa gelecek de yerini beğenmiyoo:)ama

bir kaç aya kadar senden hayırlı haberler alıcaz bence:)

ay canım ya hayırlısı icine mi dogdu ne alıcaz derken cok heyecanlandım:) cok saol destegin icin allah seninde yüzünü gülüdürür insallah sakına isyan etmeyin allah nezaman vericegini bilir allah herkese annelik duygusu tattırı insallah:)

sende sağol canım...ama bu hafta içi randevunu alırsan çok sevinirim..
ihmal etme tamam mı tatlım?

:54:

suan calısıyorum insallah izin alabilirsem randevusuzda giderim bu hafta gidemem yarın regli olucam reglim bitince giderim hamile degilsem tabi he birde ben dün test yaptım negatif cıktı cıkıcakmı diye merak ettim herkeste cıkıyomus regliye bir kac gün kala bende denedim olmadı bakalım olucazmı hasta cok konustum sanırım cenem düştü:) birde brsey sorucam 1hafta önce karnımın solunda bir acı hissettim sanki sıkıstırıyolar gibi sonraki gün sag tarafıma gecti o sey neyse artık simdide sol mememde inanılmaz acı veryo dokununca anlamadım reglimi bekliyom herseey icin ondan kaynaklanıyo bilmiyorum mememdeki

ben de kutlamıştım doğum gününü ama benim kini alıntı yapmamışsın. Getir parmağını küscez:19::19::19::19:

seksi avatarlı kız :32::32::32::32: pardon yaaaaaaa kusura bakma gözden kaçırmışım :17::17::17::17: şimdi elimzde bir pc var (laptop)bir ucundan eşim tutumuş diğer tarafdan ben çekiştiriyorum :1::1::1::1::1:bu çekiştirme içinde görmemişim canımmmm:17::17::17::17:
tatlım sağol teşekür ederimmmmm:38::38::38::38::38::38:

selamlaarr hatunlaarrrr
ben geldiiimmmm
fazla vaktim yok 1 saat kadar takılıcam
evimin işini bitirip köye kayınanneme gideceğim mamalar yapacak bende yiyeceğimmm

selamlaarr hatunlaarrrr
ben geldiiimmmm
evimin işini bitirip köye kayınanneme gideceğim mamalar yapacak bende yiyeceğimmm

slm evli, mutlu, inşallah çocuklu olacak hatun!
köy nerde uzak mı?

seksi avatarlı kız :32::32::32::32: pardon yaaaaaaa kusura bakma gözden kaçırmışım :17::17::17::17: şimdi elimzde bir pc var (laptop)bir ucundan eşim tutumuş diğer tarafdan ben çekiştiriyorum :1::1::1::1::1:bu çekiştirme içinde görmemişim canımmmm:17::17::17::17:
tatlım sağol teşekür ederimmmmm:38::38::38::38::38::38:

:29::29::29::29::29:

slm evli, mutlu, inşallah çocuklu olacak hatun!
köy nerde uzak mı?

selammmmmmm
çok uzak değil canım arabamla ben gidersem yarım saat
eşiml gidersem 15 dk
ben yavaş kullanıyorum birazda

nassın??
sen dün ben çıkınca niye başkalarıyla konuştuun bakiiimm???
niye beni aldattın ?? heeee???

bu gün başka bi mutlu uyandımmmm
hayat daha bi güzel daha bi sevimliiii
bugün başka bi aşkla uyandım....
sen daha bi güzel daha çekici
(ah kocacım nerdesin???niye işe gidiyon sennn???):34::34:

selammmmmmm
eşiml gidersem 15 dk

nassın??

evet dün yazmıştım sana tatlım itiraf ediyorum sen çıkınca başkalarıyla konuştum:77::77::77:
ama kendimi çok yalnız hissettim, çaresizlikten oldu uzat elini barışalım. bak kimse yok biz kaldık :73:

bu gün başka bi mutlu uyandımmmm
hayat daha bi güzel daha bi sevimliiii
bugün başka bi aşkla uyandım....
sen daha bi güzel daha çekici
(ah kocacım nerdesin???niye işe gidiyon sennn???):34::34:

kim daha çekici, bana mı dedin kendine mi:115:

evet dün yazmıştım sana tatlım itiraf ediyorum sen çıkınca başkalarıyla konuştum:77::77::77:
ama kendimi çok yalnız hissettim, çaresizlikten oldu uzat elini barışalım. bak kimse yok biz kaldık :73:

ayy özür dilerim geçmişi okumadımmmm:17:
hissetme kendini yalnız ben burda olmasamda hep sizinleyimm:42:
küsmedim sana kiiiiii:20:
kızdımm beni aldatma diiyeeeee:20:
evet biz kaldık olsun yeteriz biz birbirimize:16:
bendeki çene zaten ............:40::40::40:
ooooooo

ayy özür dilerim geçmişi okumadımmmm:17:
hissetme kendini yalnız ben burda olmasamda hep sizinleyimm:42:
küsmedim sana kiiiiii:20:
kızdımm beni aldatma diiyeeeee:20:
evet biz kaldık olsun yeteriz biz birbirimize:16:
bendeki çene zaten ............:40::40::40:
ooooooo

çenen sussa zaten şarkı söylüyon:24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Pınarcım,hazır adetinde yakınmış,bence adetin 3.günü doktora git..
merak etme muane etmiyorlar;)sadece kan alacaklar..senin hormonlara işte değerlere falan bakacaklar..

jinekolojik muanen içinde adetinin bitimini bekle...zaten doktorun sana ne zaman geleceğini söyler..
hem bu şekilde hiç vakit kaybetmeden ufaktan doktor kontrolunde yumurta takibinide yaparsın..
ben adet bitimim 12günü gitmiştim ve 1 adet çatlamaya hazır yumurtamı görmüştüm:)
bakalım şimdi o yumurtam mucizem olacakmı olmayacakmı beklemedeyim;)

suan calısıyorum insallah izin alabilirsem randevusuzda giderim bu hafta gidemem yarın regli olucam reglim bitince giderim hamile degilsem tabi he birde ben dün test yaptım negatif cıktı cıkıcakmı diye merak ettim herkeste cıkıyomus regliye bir kac gün kala bende denedim olmadı bakalım olucazmı hasta cok konustum sanırım cenem düştü:) birde brsey sorucam 1hafta önce karnımın solunda bir acı hissettim sanki sıkıstırıyolar gibi sonraki gün sag tarafıma gecti o sey neyse artık simdide sol mememde inanılmaz acı veryo dokununca anlamadım reglimi bekliyom herseey icin ondan kaynaklanıyo bilmiyorum mememdeki

gitmesekte,kalmasaktaa o köyyy bizim köyümüzdüüüüür:)
hoşgeldin canım:)enerjinle hepimizi bi silkeledin yani:)maaşallah:)
selamlaarr hatunlaarrrr
ben geldiiimmmm

yaff şu araba kullanma olayını çözmedim yaf yokmu bi püf noktası:(
selammmmmmm
eşiml gidersem 15 dk

nassın??

gitmesekte,kalmasaktaa o köyyy bizim köyümüzdüüüüür:)
hoşgeldin canım:)enerjinle hepimizi bi silkeledin yani:)maaşallah:)

yaff şu araba kullanma olayını çözmedim yaf yokmu bi püf noktası:(

evet o köy bizim köyümüzdüüürürrrrr hoşbuldum valla ne mutlu enerjim sizede geçtiyseee
valla kocacım bana yapamadığımda ööyylllee bağırırdıkii(melek kocamın gerçek yüzünü o zaman gördüüm:60:)sıkıyosa yapma
valla iyiki öğrenmişim fırt fırt bi orda bi burdayımmm:10:

fırt fırt:)koptum yaaaa:)

ee nasıl cesaret geliyo ya..

ben sürebiliyorum ama Allaha emanet..
2.vitesten ileriye gidemedim..bide sürekli eşime yolda nerde olduğumu soruyorum,kaldırıma çıkmamak için..;)
parketme olayına daha girmedim bile:(

evet o köy bizim köyümüzdüüürürrrrr hoşbuldum valla ne mutlu enerjim sizede geçtiyseee
valla kocacım bana yapamadığımda ööyylllee bağırırdıkii(melek kocamın gerçek yüzünü o zaman gördüüm:60:)sıkıyosa yapma
valla iyiki öğrenmişim fırt fırt bi orda bi burdayımmm:10:

Back
X