canım ben çıkıyorum sabah iş var biliyosun yarın görüşürüz tatlım kendine iyi bak Allaha emanet ol iyi geceler öptüm byyyyyy![]()
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çıkıyorum sabah iş var biliyosun yarın görüşürüz tatlım kendine iyi bak Allaha emanet ol iyi geceler öptüm byyyyyy![]()
evet yaaa ona giymeyip giydirir insan yaaaeminim hamiş olduğumuz zaman çarşıya çıktığımızda bayan giyimleri bırakıp bebek reyonlarına saldırcaz. kendimizi unutcaz eminim......:97:
geçen gün eczaneye gitmiştim.orda bi hamiş kadın gördüm. karnı burnunda. üzerindeki mantosu patladı patlıycak. elleri yüzleri şiş şiş... ayyyy içim gitti. durdum bi süre onu izledim. bebekler için sıcak su torbaları var ya minik minik,onlara bakıyordu.
işimi halletikten sonra eczaneden çıktım. kapının önünden içeriye doğru bakarak biraz daha kadını izledim..:97::97:
ayy ben de hamile olursam öyle ellerim yüzlerim şişsin istiyorum, kocaman oluyum![]()
kızlarrr nerdesinz hadii sucuklu yumurta yaptımmmm çayıda demledimmm ekmek alın gelin yeterrr:)
hadiiiiii nerdesiniz yaaaaaa saracm başakçım,pınarcıım veee deli hatun erenaycımmm![]()
kızlarrr nerdesinz hadii sucuklu yumurta yaptımmmm çayıda demledimmm ekmek alın gelin yeterrr:)
hadiiiiii nerdesiniz yaaaaaa saracm başakçım,pınarcıım veee deli hatun erenaycımmm![]()
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar![]()
ya kızlar bugun karmasık duygular icersindeyim dün regli olmam lazımdı olmadım bugun kahve rengi leke gelmiş olucam herhalde keske bir mucize olsada olmasam melegimi okadar cok istiyorumki anlatamam sanki hamileymişim gibi hissediyodum bu ayy mutsuzum umutsuzum bugun![]()
günaydın canımm oohh döktürmüssün gene bende yeni yedim biliyonmu ama senin elinden zehir olsa yerim genede kilolarada dikkat yanii demi kızlar:):)
sıcak sıcak ekmek aldım geliyom dolunaycım çayımı ince balli bardağa koy yettim gari![]()
ne kızlar küstükmü bana kimse cevap vermicekmi dolanay,basak
oyyy benimm kuzummmm:))bende hamile görünce çaktırmadan bakarım biliyomusun:)
sen hamile kaldığında eminim hamilelerin ENNNNN GÜZELLLLİİİİİİ olacaksın bitanem:)az daha sabır:)
bana kalsa şimdiden bebiş kıyafetleri alıcamda ne bileyim...hevesimi zamanı gelince alayım diye bekliyorum...
dolunaycım çok tşk ederim. inşallah hamile kalalım bence hepimiz de çok tatlı olucaz. kıyafetler için biraz daha bekleyelim sonra üzülürüz. Hamile kalalım inşallah çatır çatır alrız![]()
ya kızlar bugun karmasık duygular icersindeyim dün regli olmam lazımdı olmadım bugun kahve rengi leke gelmiş olucam herhalde keske bir mucize olsada olmasam melegimi okadar cok istiyorumki anlatamam sanki hamileymişim gibi hissediyodum bu ayy mutsuzum umutsuzum bugun![]()
günaydın basakcıgım
ne kızlar küstükmü bana kimse cevap vermicekmi dolanay,basak
tatlımmm hiç karmaşık duygulara falan girme...şükür et ki düzenli adet görüyosun..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
oyyyy afiyet olsun ballı şekerim benimmmm:)benim kahvaltılıklar light canım bişeycik olmas:)
çaylaaaaaaaaarr!!!!buyrun hanfendiiiiii ince belli bardağınız:)
ayyy bende pek severim ince belli bardağı:)eee hadi içelim soğumadann buyruuuunn kızlar:)
ahannnnda topiğin seksisi geldi....:108:
benim ablam 6aylık hamile....
kıçım başım büyüdü diye dert yanıyoo..ben sadece gülüyorum pişmiş kelle gibi....
niye gülüyosun diyoo...çok tatlı görünüyosun napiyim diyorum:)
ayyy herbitarafım yağlansın çokta umrumda valla yeterki içerde bebeğim sağlıklı olsun ben deforme olmaya razıyım![]()