Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kim olabilir tabiki SEN SEN SENN!!
şu poza bak yawwww:)
kim o sexi kim kim kim:111:

hemen hayatım...çilek,portakal ve vişne var seç beğen tatlım:=)
valla ben de ince belli severim. ben de ince belli istiyorum. ayrıca dolunaycım şu sofraya reçel koy tatlım tatlansın ağzım:56:

doktor ablama dur demiş naapıyosun:9:
62 ile hamiş kalmış şimdi 76 kiloo (eşimle aynı kiloda)

hamileliğin son evresine kadar alması gereken tüm kiloları şimdiden almış...:9:

ee ilk bebişi naapsın ne bulduysa yiyor canımmm o benimmm:)

evet ya kilosunu dert edenleri anlamıyorum valla:63::63::63: kilo verilir arkadaşım ne sanki yaa.
kıçın başın büyüycek tabiii. büyüsün ki hamişle olduğun belli olsun. ne o öyle kıçsız başsız hamile mi olur. şöylee ayakların ellerin yüzlerin şişecek ki tatlış bi hamiş olacaksın. Allah''ımmmmmm inşalllllllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16::16:

kim olabilir tabiki SEN SEN SENN!!
şu poza bak yawwww:)

hemen hayatım...çilek,portakal ve vişne var seç beğen tatlım:=)

doktor ablama dur demiş naapıyosun:9:
62 ile hamiş kalmış şimdi 76 kiloo (eşimle aynı kiloda)

hamileliğin son evresine kadar alması gereken tüm kiloları şimdiden almış...:9:

ee ilk bebişi naapsın ne bulduysa yiyor canımmm o benimmm:)

inan ki bana dediğin aklıma gelmemişti:1: ama bu sexiliğe şu oturuşa bakılırsa çtır çatır doğuracak bi kadın, fakat nedense tık yokk:60::60::60:
tatlım bu arada vişne tercihimdir. portakalı hiçç yemedim. onu da koy sofraya tadına bakimm. bir daha kinde böğürtlen reçeli olursa mutlu olurum amaaa:56::56::56::56:

inşallah ben de ablan gibi olurummmmm:125::125::125:

Son düzenleme:
inşallah canımmm..hele bi hamile kalalım,görmemişler gibi yer içerim valla:)
çatır çatır doğuracaksın başakçımmmmm hiç merak etme tatlım:)

portakal reçelinide biizm eve eşim alır..bildiğin portakal kapuuğu yaa adam seviyo işte oda ayrı manyak:)
böğürtlen reçeli var evde biliyomusun hemde memleketten geldi koca bir kavanoz...iri iri böğürtlenden yapmışlar

yerken böğürtlenin çekirdekleri dişine geliyo:)eşim diyoki bunları eksek toprağa böğürtlen çıkar:9::9::9:

inan ki bana dediğin aklıma gelmemişti:1: ama bu sexiliğe şu oturuşa bakılırsa çtır çatır doğuracak bi kadın, fakat nedense tık yokk:60::60::60:
tatlım bu arada vişne tercihimdir. portakalı hiçç yemedim. onu da koy sofraya tadına bakimm. bir daha kinde böğürtlen reçeli olursa mutlu olurum amaaa:56::56::56::56:

inşallah ben de ablan gibi olurummmmm:125::125::125:

galiba grip olacağımmm
ağzım yara içinde :2:

ağzımdaki yaraları acıtıyor ama yaaaa
abla bu sayfanın en alttaki kırmızı uyarıyı okudunmuu???
ne demek oluyoooo

ayy ben daha yeni çıktım gripten:2::2::2: bana yaklaşma:22:

ayrıca tatlım alttaki yazı şunu demek istiyo: üyelerimize öööleee aile hayatınızdan,kaynananızdan,eltinizden bahsedip kimseyi kıskandırmayın,kaynananızla iyi geçiniyosanız kendinize saklayın,sizi kıskanan üye " neden benim de öyle değil" diyerek cinnet geçirebilir;aksi takdirde paylaşımlarınızdan siz sorumlusunuz. diyor:60::60::60::60::60::60::60:
erenayefe hala uyuyor yaaa açta konuşalım cevap ver banaaaaa:24::24::24::24:

inşallah canımmm..hele bi hamile kalalım,görmemişler gibi yer içerim valla:)
çatır çatır doğuracaksın başakçımmmmm hiç merak etme tatlım:)

portakal reçelinide biizm eve eşim alır..bildiğin portakal kapuuğu yaa adam seviyo işte oda ayrı manyak:)
böğürtlen reçeli var evde biliyomusun hemde memleketten geldi koca bir kavanoz...iri iri böğürtlenden yapmışlar

yerken böğürtlenin çekirdekleri dişine geliyo:)eşim diyoki bunları eksek toprağa böğürtlen çıkar:9::9::9:

ooo süpper yaaa dişime gelmesine bayılıyorum. onu böyle "kıt" diye kırıyorum dişimleee. hemde köyden gelmiş.. ay biz burda marketlerden alıyoruz:19::19: eminim köyde yapılan bi başka güzeldr

kızlar bugün çok duygusalım aklım duygularım çok karışık tayinim çıkmıştı bugün yeni görev yerime gitmek üzere iş yerimden ayrıldım resmi olarak çok hüzünlüyüm arkadaşlarımdan bulunduğum şehirden ayrılmak çok zor geldi.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:bundan sonra inşallah herşey daha güzel olur benim için dualarınızı esirgemeyinhepinizi çok seviyorum:16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar bugün çok duygusalım aklım duygularım çok karışık tayinim çıkmıştı bugün yeni görev yerime gitmek üzere iş yerimden ayrıldım resmi olarak çok hüzünlüyüm arkadaşlarımdan bulunduğum şehirden ayrılmak çok zor geldi.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:bundan sonra inşallah herşey daha güzel olur benim için dualarınızı esirgemeyinhepinizi çok seviyorum:16::16::16::16::16::16::16::16:

üzülme inşallah daha güzel olur senin için.insanoğlu herşeye alışıyor. hem sen endişelenme Allah'a sığın. eğer kalbinde O varsa herşey yardır, heryer yarar.... :48::48::48:
nerden nereye gidiyorsunuz??

dualarımız hep seninle olucak cicim kafanda karısmasın üzülmede yeni bir hayat seni bekliyo hersey daha güzel olucak icime dogdu canım benim umarım mutlu olursun

tatlımm yeni tayinin hayırlı olsun sana uğur birdeee bi melekkk getirsinnn inşşş:emir_bebek:

her son yeni bi başlangıçtırr tatlımm üzme kendini.bu arada ben senin çalıştını yeni öğrendim ben seni ev hanımı zannediodum

aşk olsun tatlım neden küselim , geçmişi okudum da şimdi sana yazmaya hazırlanıyodum.
sana da günaydın bebişimmmmmm:16::16:
inşallah o kahverengi lekeler yerleşme lekesidir demekten başka bişey yapamayız. herşey Allah'ın takdiri herşeyde bir hayır vardır. tek tesellimiz bu. üzülmeee lütfeeeennnn:38: bak ben de yumurtluyamıyom nolcak

saol canım ya insallah dedigin gibidir tuvalete gitmek istemiyorum tutup duruyorum iyice psikoloji kalmadı ben daha doktorda gitmedim hic ne durumum belli degil tatlım(topigin seksi bayanı) insallah sende iyilesir melegine kavusursun:16:

Son düzenleme:
oyy saracım seni çok iyi anlıyorum şimdiye kadar 2 işyeri değiştirdim..normalde ikisinde de mutsuzdum ama yinede çok ağlamıştım
arkadaşlarımı bıraktığım için...bide nede olsa ekmek yediğimiz yer,ee okadar emek vermişiz ,insan duygulanıyor..

çook geçmeden toparlanırsın canım...yeni işin hayırlı uğurlu olsun tatlım..umarım daha az yorulacağın ve daha çok kazanacağın bir işin olur...hem bu değişiklik hormonlarıda uyarır bebeişnin gelmesini hızlandırır inşallah canımm:)

QUOTE=sara_28;21720873] kızlar bugün çok duygusalım aklım duygularım çok karışık tayinim çıkmıştı bugün yeni görev yerime gitmek üzere iş yerimden ayrıldım resmi olarak çok hüzünlüyüm arkadaşlarımdan bulunduğum şehirden ayrılmak çok zor geldi.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:bundan sonra inşallah herşey daha güzel olur benim için dualarınızı esirgemeyinhepinizi çok seviyorum:16::16::16::16::16::16::16::16:[/QUOTE]
tamam tatlım sana saklıcam inşallah reçel bozulmadan kendi evine geçersin:)[
ah cnm tşk ederim. kaynanamla oturmuyor olsaydım inan isterdim:56: kendi evime çıkcam inş yakında o zaman isterim:1::1::1:

saol canım ya insallah dedigin gibidir tuvalete gitmek istemiyorum tutup duruyorum iyice psikoloji kalmadı ben daha doktorda gitmedim hic ne durumum belli degil tatlım(topigin seksi bayanı) insallah sende iyilesir melegine kavusursun:16:

tşk ederim tatlm (ay sexi oldum çıktım:9::9::9::9: )
korkma, wc ye git!! wc senden korksun. böyle korkarsan işin çok zorlaşır , çok hayal kırıklığı yaşarsın.
ölümden öte köy mü var??? bebiş bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşalllah daha ölmedik ya bi tanem hep beraber burda hamile kalcaz inşallah daha zamanımız var

tamam tatlım sana saklıcam inşallah reçel bozulmadan kendi evine geçersin:)[[/QUOTE]

cnmmmm çok tşk ederim 1-2 aya bozulur mu acaba?? ay çok sevinirim yaaa yemin ederim:52::52::52::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tşk ederim tatlm (ay sexi oldum çıktım:9::9::9::9: )
korkma, wc ye git!! wc senden korksun. böyle korkarsan işin çok zorlaşır , çok hayal kırıklığı yaşarsın.
ölümden öte köy mü var??? bebiş bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşalllah daha ölmedik ya bi tanem hep beraber burda hamile kalcaz inşallah daha zamanımız var

insallah her beraber öbür aya artık kalırız insallah cok kafama takıyorum böyle olunca balık burcuyum ya ondan hep duygusalım yani

kzıçelerr çenenizee berekettt bu nee çeneee kızzzzzz:1::1::1::1:takip edemiyorumm siziii maşallahhh sizee toiğimizeeee:1::1::1:

insallah her beraber öbür aya artık kalırız insallah cok kafama takıyorum böyle olunca balık burcuyum ya ondan hep duygusalım yani

ay senin burcunu yerim ben:56::56::56:
kaç yaşındasın sen, kaç yıldr uğraşıyosun bebk için ve sorun ne???

dolunay kıskandım valla hani bana recel ay:16: canımı istettiniz sabah sabah bögürtlen receli yaa :14:

Son düzenleme:
Back
X