Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ve hala sarıysa mimozalar...:)

yok daha adetime 10gün var....mor damarları birazdan wcye gidince incelerim...

uykum varmı erenayın sayesinde bilmiyorum..uyku muyku bırakmadı bende sağolsun:)

ya bu arada topiğin ablası senmişsin..yaş kaç?

tatlım yaşım 37 kızlar abla diyo ama ben hitap şekline pek takılmam yani :34::34::34::34::34::34:

evet vernelliyim ben soft ve yumuşakkkkk

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

getir kız dereceyi ölçmeyen en adidir:)hemde en kalınından olsun:)

nasıl olsa yöntemini biliyorum..dil altıymış:):9:

başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
bak dolunay gününü bekliyoooooooooooooo
çabuk dereceni kap gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bu hamile çıkarsa bizde deneyelim............
ateş ölçmeyiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60:

aaaaaa
ben seni bizle yaşıt sanıyodummmmmm:34:

canım önemli olan yaşmı bence hayır önemli olan hepimiz aynı dertten muzdarip olması ortak noktası olması ve bu yolda çektiğimiz sıkıntıların üzüntülerin beraber paylaşılarak azaltılması değilmi

canım önemli olan yaşmı bence hayır önemli olan hepimiz aynı dertten muzdarip olması ortak noktası olması ve bu yolda çektiğimiz sıkıntıların üzüntülerin beraber paylaşılarak azaltılması değilmi

evet yoksa ne işimiz var ki burda
insanın karşısındakini anlayabilmesi için aynı şartları paylaşması gerek,,burda da bu ortam varr
ben çok uğraştım bugün dolunayla
saygısızlık etmek istememm
ben bizle yaşıt sandımm haddimi aşmayı sevmem onun için söyledimmm
yanlış anlamanızı istemem
konu yaş değil yaniiii

oyy kıyamam tatlımmm geçmiş olsun....zor bir süreç olmalı...ama bide iyi tarafından bakalım

enazından bünyen hamilelik için uygun..daha önce olmuş..bu seferde olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın canım..

yok canım hiç korunmadım ben ben biraz geç evlendim 3,5 yıllık evliyim :34::34::34::34::34::34: bu arada 7 haftalık bebeğimi kaybettim düşükle

ohhhhhhhhhhhhhhh be az kaldı güzelliğimde edecekti karı beniiiiiii

ben babacığıma güvenirimmm ne de olsa mimarım o ............:16:
sen bişey fırlatta kafama güzelliğim bozulsun dimi :63:
kıskannçç:63:
bide güvencekmişimm hıh:63:

oy sen güzel misin, kocan seni çok mu seviyo, oy senin saçın mı var, oy senin fındık burnun mu var guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yerim seni ben!!!!!!!!:21::21::21::21:

sağol canım ama 250 erkeğin içinde çalıştığım için habire bol kesim giyiniyorum..bide sıfır makyaj,toplu saçlar:(
bugün etek giyiyim desem eğilemiyorum bile
hemen bakıyolar:(

ama onlarda eğilince bende bakıyorum bişey anladığımdan değil işte sırf tacizlik olsun diye:27:

aman dolunaycım dikkat et o kadar erkeğin içinde . valla evli falan umurlarında olmuyor...

yeter yıllardır hep taciz edildim..bundan sonra ben taciz etçem:27:

ayol kasım topiğinde listede bende varım 27 kasıma kadar takipteyim:)bakalım bebik gelcekmi..

ya bide arızalı hatunları dinlemekten banada bişeyler olmaya başladı..yok oram ağrıyo yok buram şişti..
sabah bişeyim yoktu..şimdi bende kendimi şişmiş hissediyorum,delirttiniz benide sonunda yaff:9:

canımcım ben de orda listedeyim. gerçekten herkesin yazdığını okudukça insan psikolojik etkileniyoo. ağlayan zırlayan:14::14::43::43: hepsine üzülüyorum. umutsuz olmak istemiyorum. o yüzden buraya takıldım. "sabırla beklemek" daha işime geliyor

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: erenay başakla ikinize gülmekten kırılıyorum ya

:38::38::38::38:

bu gün sakinim dedimye abla
ortayı boş buldu bana saldırıyooo yaa:14::14:
neyse yarın ben haklarım onu
bugünn soft ve yumuşakım yaniii

süpersoft erenayım benim çok yumuşaksın gerçekten bugün:21::21::21::21:

insanın karşısındakini anlayabilmesi için aynı şartları paylaşması gerek,,burda da bu ortam varr
konu yaş değil yaniiii

yok canım yanlış anlamam bende zaten yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım bitanem :38::38::38::38::38:

bak dolunay gününü bekliyoooooooooooooo
çabuk dereceni kap gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bu hamile çıkarsa bizde deneyelim............
ateş ölçmeyiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60:

dijital termometrem elimde toto mu da açtım sabırsızlıkla bekliyorum merak etme:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

uğraş annemmmmm mutluluk veriyor bana varlığın:)

hatta bazen suratım pişmiş kelle gibi gülüyor zor topluyorum kendimi
etrafta bisürü adam var ,dicekler napıyo bu kız bilgisayarda;):52::52:

konu yaş değil yaniiii

oy sen güzel misin, kocan seni çok mu seviyo, oy senin saçın mı var, oy senin fındık burnun mu var guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yerim seni ben!!!!!!!!:21::21::21::21:

aman dolunaycım dikkat et o kadar erkeğin içinde . valla evli falan umurlarında olmuyor...

canımcım ben de orda listedeyim. gerçekten herkesin yazdığını okudukça insan psikolojik etkileniyoo. ağlayan zırlayan:14::14::43::43: hepsine üzülüyorum. umutsuz olmak istemiyorum. o yüzden buraya takıldım. "sabırla beklemek" daha işime geliyor

:38::38::38::38:

süpersoft erenayım benim çok yumuşaksın gerçekten bugün:21::21::21::21:

ewet softum tabi yoksa bu kadar alttan almaz seni parçalardımm bugünnn:22:

Back
X