Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tızım işlerim var hem onlarınyapıyom hem yemek için mutfağa gidiyom hem size bakıyom kolaymı :37::37::37::37::37::37::37::37::37:

ablacm kolay gelsn sana bişi sorcam. ama öncelikle konuna sahip çıkıp bırakmadığın için seni tebrik edrim. çünkü çoğu kişi bir konu açıyor,konu uzuyor gidiyor insanlar konu sahibi nerde diye soruyyor. belki mecburiyetten belki de umursamamktan bilemiyorum ama sen burdasın ve heralde konun kısa sürede bu kadar uzadığı için gurur duyuyorsundur. :81:
soruma gelince; şimdi bu konu 1841. sayfada gözüküyor. ama ziyaretçi olarak girdiiğin zaman konu 3binlerde oluyor. neden sence:44::44::44:

benim eşiminde 2günlük vardiyası sizn gibi..ama 3günde gece çalışıyor...akşam gidiyor sabah dönüyor..1güncük te normal gündüz çalışıyor..eee bizim bebek gelmez tabi...düzenmi kaldı bu vardiyalar 1haftada oluyor...

allah iyiliginizi versin su popo meselesine cok güldüm yaa patronda soruyo neye gülüyon bi an oldugunu unutmusum neyse görüsürüz hepinizi seviyom tatlışlarım öpüldünüz kocaman

ablacm kolay gelsn sana bişi sorcam. ama öncelikle konuna sahip çıkıp bırakmadığın için seni tebrik edrim. çünkü çoğu kişi bir konu açıyor,konu uzuyor gidiyor insanlar konu sahibi nerde diye soruyyor. belki mecburiyetten belki de umursamamktan bilemiyorum ama sen burdasın ve heralde konun kısa sürede bu kadar uzadığı için gurur duyuyorsundur. :81:
soruma gelince; şimdi bu konu 1841. sayfada gözüküyor. ama ziyaretçi olarak girdiiğin zaman konu 3binlerde oluyor. neden sence:44::44::44:

evet canım gurur duyuyorum.ayrıca sorunu tam olarak anlamadım ama sana şöyle izah edeyim kadınlar kulübü ana sayfaya girdiğinde oradan gebelik ana kategorisini seçtiğinde konular bölümünde 3.sırada bizim topiğimiz.haaa acaba sen bulunduğumuz sayfayımı diyosun o zaman 3682 deyiz şu an ancak yukarıdan seçeneklerde bi sayfada ne kadar mesaj görünmesini istiyosan onu işaretlediysen sende sayfa sayısı farklı olabilir

Son düzenleme:
hala cıkamadım ne kadar doyulmaz bir topik bu ya vede tabikide icindekiler güzel.seksi.akıllı.birazda geveze olunca vazgecilmez oluyo

canım pilav yemiyorum diyetteyim patlıcanıda hic sevmem salat yerim ama gene ellerine saglık kesin hepsi lezzetlidir sen yaparsında olmazmı demi yani:) :6:

canım menim o zaman sen sevdiğin yemeği söyle ben sana yaparım mutfak benim en sevdiğim yer bi evde çünkü

bana gelin kahvaltıya yarın canım size peynirli börekler mahlepli çörekler cevizli kekler közlenmiş kırmızı nbiber salatası kayısı kıvamında lop yumurtalar hazırlayacam hepinizi bekliyorum:56::56::56::56::56::56::56::56::56:

ya canım ne çekti biliyo musun "kereviz salatası" öyle çekti ki anlatamam. severmisin sen de. tatmadıysanız bi gün yapiyimde yiyelim

benim eşiminde 2günlük vardiyası sizn gibi..ama 3günde gece çalışıyor...akşam gidiyor sabah dönüyor..1güncük te normal gündüz çalışıyor..eee bizim bebek gelmez tabi...düzenmi kaldı bu vardiyalar 1haftada oluyor...

evet ya sorma. benim koca geç geldiği zamanlarda yumurtlamayıda kaçırmayalım diye. ben uykudan uyanıyordum gece1de işimizi hallediyorduk. ben uykulu, koca işten gelmiş. düşünsene ne zor:31::31:

kızlarrr bende sizi seviyommmm:16:
şu gülme olayı banada oldu Pınarcım:)Deli gibi gülüyorum ekrana bakıp,millet işkillencek:)

iyi akşamlar kızlar Pınarcım yarın görüşürüz:34:

allah iyiliginizi versin su popo meselesine cok güldüm yaa patronda soruyo neye gülüyon bi an oldugunu unutmusum neyse görüsürüz hepinizi seviyom tatlışlarım öpüldünüz kocaman

çok tşk ederim dolunaycım bunlarda benden sana seni seviyommmmmm:71::71::71:
erenayda sakinim diyo ama yordu beni valla ne çeneli hatun o yaa:9::9:

ayol adama önce bi yemek verde yine yaparsınız:)

benimkine hadi çabuk yee diyorum...yapma böyle kendimi damızlık gibi hissediyorum diyor..

damızlık tabi, ya nee?:60:

evet ya sorma. benim koca geç geldiği zamanlarda yumurtlamayıda kaçırmayalım diye. ben uykudan uyanıyordum gece1de işimizi hallediyorduk. ben uykulu, koca işten gelmiş. düşünsene ne zor:31::31:

evet canım gurur duyuyorum.ayrıca sorunu tam olarak anlamadım ama sana şöyle izah edeyim kadınlar kulübü ana sayfaya girdiğinde oradan gebelik ana kategorisini seçtiğinde konular bölümünde 3.sırada bizim topiğimiz.haaa acaba sen bulunduğumuz sayfayımı diyosun o zaman 3682 deyiz şu an ancak yukarıdan seçeneklerde bi sayfada ne kadar mesaj görünmesini istiyosan onu işaretlediysen sende sayfa sayısı farklı olabilir

okudum canımcım şimdi sana konunun içindeyken 3682 mi gözüküyor? bana 1842 gözüküyor. o dediğin seçenelk ayarlardan oluyor dimi? olabilir evet bi ara karıştırmıştım ayarları tşk edrim .düzeltiym dur

hala cıkamadım ne kadar doyulmaz bir topik bu ya vede tabikide icindekiler güzel.seksi.akıllı.birazda geveze olunca vazgecilmez oluyo

evet cnm yaaa çıkamıyor insan. ne sohbeti hoş insanlar bunlarrrrrrr. çıttırıcım yaaaaaaaa

Back
X