Sabırla Bebeğini Bekleyenler

okudum canımcım şimdi sana konunun içindeyken 3682 mi gözüküyor? bana 1842 gözüküyor. o dediğin seçenelk ayarlardan oluyor dimi? olabilir evet bi ara karıştırmıştım ayarları tşk edrim .düzeltiym dur

canım şu an sayfa standart olarak 3683 .sayfa.yukarıda forum actions yazan yere tıkla oradaki seçenekleri tıkla orada bi sayfada kaç mesaj görünsün var onları standart olarak ayarlarsan sonra kaydedersen sanırım düzelir.

ohh be 3683 oldu sayfa tşk ederim tatlımm:38:
Sara abla ben kereviz salatasını en basitinden yapıyorum. şöyle ki: kerevizi rendeliyorum kararmasın diye limonluyorum onu bi güzel.Sonra kerevize yoğurt ve mayonez katıyorum. zeytin yağlı havuçlu portakallı cevizli falanda yapılıyor. ben bi arkadaşta böyle görmüştüm hep böyle yaptım. çok başka bir tadı var bilmiyorum ben çok seviyorum. hemde çok faydalı. kerevizi başka türlü yiyemem zaten

ohh be 3683 oldu sayfa tşk ederim tatlımm:38:
Sara abla ben kereviz salatasını en basitinden yapıyorum. şöyle ki: kerevizi rendeliyorum kararmasın diye limonluyorum onu bi güzel.Sonra kerevize yoğurt ve mayonez katıyorum. zeytin yağlı havuçlu portakallı cevizli falanda yapılıyor. ben bi arkadaşta böyle görmüştüm hep böyle yaptım. çok başka bir tadı var bilmiyorum ben çok seviyorum. hemde çok faydalı. kerevizi başka türlü yiyemem zaten

hııım güzelmiş canım ellerine sağlık bende deneyecem en kısa zamanda bide yoğurda sarımsakda koysak dahamı güzel olur acaba yoksa yakışmazmı:26::26::26::26:

hııım güzelmiş canım ellerine sağlık bende deneyecem en kısa zamanda bide yoğurda sarımsakda koysak dahamı güzel olur acaba yoksa yakışmazmı:26::26::26::26:

ben koyuyo muydum ya:44:dur bi dakka düşüniyim:44::44:

düşündüm evet ben koymuyordum. ama bence yakışır. tabii mayonezle yakışır mı onu bilemedim

ben koyuyo muydum ya:44:dur bi dakka düşüniyim:44::44:

düşündüm evet ben koymuyordum. ama bence yakışır. tabii mayonezle yakışır mı onu bilemedim

ben mayonez koymasam canım çünkü yüzüme sivilce yapıyo sarımsaklı yoğurt yapıym sadece

Back
X