Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoş geldinnn tatlımmm.nasılsınnnn
hoş bulduk canımmm iyiyim sen nasılsın
iyi akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

iyi akşamlar canımmm iyiyim hamişlik daha hiç bişi belirli degil ki belirtim yok daha beklemedeyim canım şuan tek bildigim pozitifim allahın izni ile ayın 25 de kese görecegiz

ececimmmm cnm senin adına çok sevindimmm.dualarım saenleee inşş mercimeğinin kesesiniii kalp atışınııı sağlıkla görür duyarsınızzz

ececimmmm cnm senin adına çok sevindimmm.dualarım saenleee inşş mercimeğinin kesesiniii kalp atışınııı sağlıkla görür duyarsınızzz

çok tşkr ederim canımmm allah razı olsunnn inşallah canımmm rabbim sizlerinde muradına ermeyi nasip eder inşallahh herzaman dualarımdasınız canımmm

GÜNAYDIIIIIIIIIIINN:)
hadi uyanın kızlar yaaa...fosur fosur uyudunuz yeter yaniiii....

Saracığımda kahvaltı yapıcaz...bize neler pişirmiştir şimdi...ohhh valla..

erenay kız bizi sen götür arabanla..soğukta minibüs beklettirme bize:)

iyi gecelr topikkkkkkkk
kimse varmııııı

günaydııııııııııınn:)
hadi uyanın kızlar yaaa...fosur fosur uyudunuz yeter yaniiii....

Saracığımda kahvaltı yapıcaz...bize neler pişirmiştir şimdi...ohhh valla..

Erenay kız bizi sen götür arabanla..soğukta minibüs beklettirme bize:)

günaydın canım naber nasılsın bugun bakıyımm

iyidir canım..sen nasılsın?

Bugün kahvaltıda sara hanımdayız:)bize poğaçalar börekler yapacaktı:)

adet olmadın inşallah???

hala ortalıkta birsey yok bekliyom ama olucam gibi hissediyorum icimde sıkıntı var neyse takmıyorum artık sara hanım hala uyuyo bizi aç bıraktı bak görüyomusun :)

hayırlısı olsun bitanem..yinde takip edelim,belki bebiş sürpriz yapacak;)

ayyyyyyy valla midem gurulduyooo...duyuyonmu kız?:52:

hala ortalıkta birsey yok bekliyom ama olucam gibi hissediyorum icimde sıkıntı var neyse takmıyorum artık sara hanım hala uyuyo bizi aç bıraktı bak görüyomusun :)

açımmm yaaaaa...Saracım sana güvendim bişey yemedimm...:50:

Allah kimseyi açlıkla sınamasın valla açlığa çok dayanıksızımdır;)

hayırlısı olsun bitanem..yinde takip edelim,belki bebiş sürpriz yapacak;)

ayyyyyyy valla midem gurulduyooo...duyuyonmu kız?:52:

canım hala leke geliyo bilmiyorum valla insallah süpriz yaparda bizde ona süpriz yaparız ama umudum yok yaa:( biliyomusun dün halam amerikadan bebek kıyafetleri yollamıs cok sekerler bizimkinin simdiden bir sürü seyi var :52:

Günaydınnnnn pınar günaydın dolunayyyyy:16::16::16::16: çok özlemişim sizleri yaaaaa. Mucuk mucuk mucuk mucuk hamişli günler diliyorum hepimize:16::16::16:
Geçmişi okuyup geliyorum canlarımmmmmmm

Günaydınnnnn pınar günaydın dolunayyyyy:16::16::16::16: çok özlemişim sizleri yaaaaa. Mucuk mucuk mucuk mucuk hamişli günler diliyorum hepimize:16::16::16:

günaydın canım bizde seni cok özlemişiz valla bugun saradaydık kahvaltıda ama ortada yok uyuya kaldı sanırım bizde aclıktan öldük valla

yok benim hala umudum var..Sara fırının başında börekleri bekliyo bence:)

gel kuzum ben seni alıyım dısarda yapalım kahvaltıyı :52: Saraya güvendiysek ölürüz aclıktan

hep böyle leke şeklinde olurmuydu??kızım ilk kez böyle oluyorsa bi test yapsana!!:)
vayy bebişe bak Amerikalardan giyinecek;)inşallahhhhh canım gelirde ,hayırlısıyla eskitir cicilerini:)

canım hala leke geliyo bilmiyorum valla insallah süpriz yaparda bizde ona süpriz yaparız ama umudum yok yaa:( biliyomusun dün halam amerikadan bebek kıyafetleri yollamıs cok sekerler bizimkinin simdiden bir sürü seyi var :52:

offffffffff Taşşşş geldi....günaydın seksi hatunn:)bilmukabele canımmm..bizlerde seni özledik:)

bi gözüm karardı baygınlık demiyelimde kısmen :)
DOLUNAY ne oldu kızz aclıktan bayıldın mı yoksa :52:

günaydın canım bizde seni cok özlemişiz valla bugun saradaydık kahvaltıda ama ortada yok uyuya kaldı sanırım bizde aclıktan öldük valla

AH sara ah sattın bizi. öyle şunu yaparım bunu yaparım diye söylemesi kolay. hani nak saat kaç oldu ölcez açlıktan yaa. hatun daha uyuyo. neyse ben bişiler atıştırıyım kızlar sizde atıştırın çok doymadan. belki sara hatun kalkar:31::31:

Back
X