Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldiniz,iyiki geldiniz,güzel oldu böyle,baya bi sessiz kaldıydı buralar.dolunayyy,,başakkkk,,, sara burda zatennnnn pınarrrr çabuk gelinnn
biz yenilerden eskilere selamlar olsunnnnn
kusura bakmayınnn size okuyacak sayfalar biriktirdikkk,
topiğinize neşe getirmeye hep beraber neşeyle yumurtlamaya geldikkkk
çok şükür canım,darısı tüm bekleyenlere.doktor söyledi cnm yumurtlayamadığımı. ilaçla yumurtluyommmm
cnm sen hamiş miydiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn çok sevndm!! ne kadar oldu nasıl oldu?? demek hiç olmaz dediğin anda geldi bebiş.
evet aslında bunlar bize örnek oluyor çünkü zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor,biz ne yaparsak yapalım. Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı,
bize de "kucağa almadan bi önceki evre"; hamiş kalmayı nasip etsinnnn![]()
canım ben sayfayı açtım,geçmişe bakıyodum birden midem fenalaştı,sonra da hiç iyi olamadım dün,tüm günüm lavabo önlerinde geçti(hamdolsun bu günümüze)kardeleeeeeeennnnn maonyaaaaaaaaaaaaaaa neden yasmıyonuzz yaaaa:84::84::84::84:
sevmiyonuz mu biziiiiiii![]()
uhuhuuuuuu,cadıııııı,inşallah herşey çok güzel olur canım,pozitif sonuçlar al inşallah.uhuuuuuuuuu ben geldim kizlar ..... simdilik iyim bir sorun yok insalla oyle devam eder ilk 3 gun yatim arada dolastim evin icinde sut ve bal iciyorum vede ananas yiyorum yada meyve suyu yine ananas iciyorum ve ilaclari deysik birsey yapmiyorum .... herseyin hayirlisi canlar .....sizi cok ozledim ama evde kalmiyorum esimin dayisinda kaliyorum ... esim izinde yalniz birakmak istemediler beni![]()
leyliko erkekler malesef tedavi sürecinde bizim kadar hassas,bizim kadar duyarlı olamıyolar,anlamıyolar bazı şeyleri,o yüzden sen kendi stresinle başbaşa kalmamak için,en iyisi onu umursamıcaksın.herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk
(((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll
((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
saracım,bayramdan sonra annemlerde kaldım baya bi,dün anca açabildim pc yi ama o da yarım kaldı.kardelenim nerelerdesin sen nasılsın bebişin nasıl
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ececim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeteriiiiim
benim içinde öp yeğenini canım
edacım nasılsın canım bebeğin nasıl tatlı bacım
eferrim sana tempo tempo bir iki bir iki
erenaycım seni anmamak unutmamak olur sensiz olmaz tızım
merhaba pınarcım nasılsın
ececim inşallah ikizlerin olur canım
ümit hep var dolunaycım inşallah hamilesindir azıcık daha sabır ha
üzülme maonyam inanki değmez kaynanaların genel huyudur oğullarını paylaşamazlar ama bilmedikleri bişey var oğulları artık bizim heheheheeeeeesizin ev dediği yerde eşinle senin mutluluk yuvanız canım tamam mı böyle düşün ve gerisini boş ver
sessiz arkadşlarım hepinizi tek tek tanımyorum
daha yeniyim inşallah tanıyıp samimi olacağımm
hoş geldiniz,iyiki geldiniz,güzel oldu böyle,baya bi sessiz kaldıydı buralar.
çok şükür canım,darısı tüm bekleyenlere.
evet canım,hiç olmaz dediğim ayda,hiç dikkat etmediğim zamanlarda geldi,oysa ki 47 ay,ya varsa diye adetime son bi hafta kala kıpırdamazdım,kocamı yanıma yaklaştırmazdım ya varsa diye,ama hepsi boşunaymış,stres engel olmuş bize.
ama şu var ki kısmeti gelmeden o stresten de kurtulunmuyo.
canım ben sayfayı açtım,geçmişe bakıyodum birden midem fenalaştı,sonra da hiç iyi olamadım dün,tüm günüm lavabo önlerinde geçti(hamdolsun bu günümüze)
pc yide fişten çekerek kapattım,kusura bakma olar mı?
evet çok haklısın stres çok engel oluyor. ama bizim bayanlar bu stresi bir türlü yenemiyorlar. Rabbim hepimize streslerimizi yenmeyi, endişelenmeden tasalanmadan bu yola devam etmemizi nasib etsin. Aslında Yüce Rabbim diyor zaten bana bıraksanız herşey kolay olacak diyor ama biz O'na bırakmak yerine tırnaklarımızı yiyoruz:18::18::18:.
ne zaman öğrenicez Allah' a sığınmayı ahh ahhhh![]()
günaydınnnn canımcııııııımmmmmmmmmmmm sana da mutlu hafta sonlarıııı!!!! sara abla sen de gece oynuyosun sabah oynuyosun maaşallah ne bu enerjiii![]()
sara abla ışıkın yanıyo ama yoksun burda. dur bakiim sara abla nerdey miiiiiişşşşşşşşşşşş..
aaa ateş ölçme topiğinee gitmişşşş![]()
sara abla sen ateş tablosu oluşturmaktan anlıyormuşsun sana ölçümlerimi yazsam benim de tablomu oluşturur musun lütfen valla beceremiyorum ben.
![]()
saracım,bayramdan sonra annemlerde kaldım baya bi,dün anca açabildim pc yi ama o da yarım kaldı.
kız sizin tayin işlemi gerçekleşeli baya oldu,hala izinde misiniz,yoksa eşin gitti falan mı
bak komşuluğa çok geç kalıyon,haberin olsun
amiiiiin başakcım amiiiinnnn.
rabbim isyanlardan korusun ayrıca bizleri.
ben de beceremedim ne hikmetsecanım fertility friend sitesine üye olmayı bende beceremiyodum bi arkadaşım yaptı benim yerime ama sen ateş ölçşümlerini buraya yazarsan seve seve elimden geldiğince yorumlarım canım menim.
ben de beceremedim ne hikmetse
kızlar çatır çatır yapıyolar tablolarını
ben de en sonunda vazgeçtim tablo yapmaktan. sadece not alıyorum ateşlerimi.
şimdiye kadar aldığımla sanırım daha yumurtlamadım. zaten buraya yazcam tablomu kızlar yorumlıycaklar inşallahhh. hepinizden bekliyorum yorumlar![]()
reglin 7. günü---36.4°
reglin 8. günü---36.2°
reglin 9. günü---36.4°
reglin 10. günü---36.6°
reglin 11. günü---36.4°
reglin 12. günü---36.4°
reglin 13. günü---36.6°
reglin 14. günü---36.6°
YAZDIM CANIMCIM DAHA YUMURTLAMADIM DİMİ:44::44::44::44:
hergün aynı saatte ölçüyorum dil altından evet. işe gitmek için kalkıyorum ya uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçüyorum.tatlım ateşini her gün aynı saatte ve dil altından ölçüyosun dimi
yazdığın derecelere göre yarında yüksekde çıkarsa ateşin bence 12.gün yumurtlamış gibi görünüyo ama buna yarınki ateşin ve akıntı durumun karar verecek uzayan akıntın varmı:26::26::26::26::26::26:
dedektif başak
canım fertility friend sitesine üye olmayı bende beceremiyodum bi arkadaşım yaptı benim yerime ama sen ateş ölçşümlerini buraya yazarsan seve seve elimden geldiğince yorumlarım canım menim.
canım eşimin tayini benim tayinim derken bu saati bulduk ei topladım az kaldı geliyorum komşuluğuna![]()
hergün aynı saatte ölçüyorum dil altından evet. işe gitmek için kalkıyorum ya uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçüyorum.
12. gün yumurtlamış olsam bariz bir düşüş ve ardından yükseliş olmaz mıydı??:44::44::44:bilmiyorum aslında batımdan 14 gün geriye sayıyorum reglimin 16. gününe denk geliyor. belki de daha yumurtlamadım diyorum. ne dersin