- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
sakın geç kalma erken geeeelll,sakın geç kalma erken gelllll![]()
gelecem gelecem anacım az kaldı kardiloş kız dua et banada bu ay hamile kalayım şimdi içimden böyle yazmak geçti biliyomusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın geç kalma erken geeeelll,sakın geç kalma erken gelllll![]()
iyiyim tatlım sen nasılsın
slmmm.bugün burda çok yağmur varr.canımda nedense çok sıkkın.normalde eşimle her cmrts gezerdik ama ben bugünn hiç çıkmak istemiyrmm.bedenimi çok yorgun hissediyrmm
az önce öğrendiğim bi ahber beni dahada kötü etti.allah herkese çok versin ama içinde bizede versinn.ben ne yaptım kader sana dedittirdii.
temmuzun ortasında kuzenim evlendii eşi 1.ay adet oldu 2 ay egbe kaldıı.çok sevindimmm.çünkü o kuzenimi ve yetzemi çok severimm.Allah benim kadar sizi uğraştırmasın die hep dua ettim gerek içimden gerek yüzlerinee.
ama biri vardikiii o bana çok acı veriyorduu.dayımın hanımı.kocaman kadın benlee uğraşıodu.her gördüğüde allah para verecene evlat evrsinn evlatsızlık çok zor.sorun sendemii eşindemii die beni depresyına sokarrrdıı.ona çok ahh ettim.ben etmedimm içim etti resmen.benden 2yıl sonra kızı evlendi.allah kzınada yaşatsın dedimm.çünküü benii çok eziodu.bakalım allah vermiosa nasıl olacakmış oda görsün dedim kzıı evlendi 3ay sonra gebe kaldı doğum bile yaptı.ekim ayında oğlu evlendi gelini şimdi hamileymiş.demekki dedim ben kötüymüşüm.bişey yapmışımkii cezasını çekiyrmmmşimdii bu gelinlerin gebe kaldını duyan kaynanam bana daha çok yüklenecekkkk
![]()
canım yaaaa bu günümüze şekürler olsunnnn
ya tatlım niye böyle yapıyosun boş ver milletin kızını gelinini sen kendine bak ona baksan benimde çevremde bir sürü hamile var hele bu sefer görümcem biliyomusun amcamın gelini yine hamileymiş dedi bende yaaaaaa öylemi ne güzel Allah kurtarsın dedim güldüm sonra umursamaz bi tavır takındım hemen konuyu değiştirdim bi bozuldu kadın bende için için güldüm bi daha da benim yanımda o gelinin lafını etmiyo şimdi sende kayganan bişey dediğinde şakaya vur dalganı geç umursamaz görün ki senin üzüldüğünü görüp sevinmesinler.ayrıca sen kötü değilsin canım niye kötü olasın o kadın kötü diye gelininin suçu yokki dimi canım gelinide herkes gibi çocuğu olsun ister sen Allaha havale et seni üzen kadını elbet Allah yapılan kötülükleride iyilikleride karşılıksız bırakmaz muhakkak karşılığını görürler sen rahat ol tatlım menim
bazennn çok depresiff oluyrmm yine öyle bi günümdeyiimm.
sara abla sen nereye gidiyosun ikidebir. kayboluyosun . iki koli yapıp gelip tekrar iki koli yapmaya mı giidyosuntatlım illede bariz bir düşüş ve yükselik olması şart değil 36,4 ten 36,6 ya çıkmış dediğim gibi yarında yükselirse 14.gün yumurtaldın diyebiliriz canım tamam mı regl gününe takılma bazen küçük sekmeler olabiliyo sen çalışmalarını sıkı tut![]()
sara abla sen nereye gidiyosun ikidebir. kayboluyosun . iki koli yapıp gelip tekrar iki koli yapmaya mı giidyosun
gitme de konuşak azzccıkkkk zaten kimse yok bugün
canımcım çalışmalar 10. günden beri "gün aşırı" devam ediyor. bi de sööle bi sorun var ya benim. ben ilaçla yumurtluyom benim yumoşlar oluşmuyor. nasıl yumurtluycam ki ben:44::44:
çok şükür yeterim neler yapıyosun tatlım beni sorma ben ev topluyorum topla topla bitiremedim ama bende biraz rahatıma düşkünüm iki koli yapıpiki saat mola veriyom
hal böyle olunca işlerde bitmiyo
![]()
saram ellerine sağlık afiyet olsun canımmmkuzum kolay gelsin keşke yakın olaydık ben yardım ederdim sana
ben bu gün tebbelik ediyorumaslında kuzenimin düğünü var:26::26::26::26: (kınası )ama hava kapalı yağmur var diye gitmedik
açık havada yapıyorlar (bu kış günğünde)
yarın salonda olacaklar oaraya giderim artıkkkk
işte bu kadar tebbelim bu günn
![]()
cnm beniiimmmmheeeee iki koli yapmaya gidiyom kız cadı
canım yumurtaların ilaçla büyüyebilir bu ay kendiliğinden büyümeyeceğini nerden biliyosun böyle bi garantin varmı her şey Allahın takdiri tatlım menim doktorların hiç çocuğun olmaz dediklerinin bile çocuğu olduğunu okuduk burda hayatta neler oluyo sen karamsar olma ve negatif düşünme
hem yarın niye nete giremiyosun evde netin yokmu tızım
gitme gitme gözünü sevem sen gidince gelmiyon 2 koli diye gidiyon 5 tane yapıyon galibahani başak hanım ben burdayım ama sen topiklerde fink atıyon bakıyomdabende iki koli daha yapmaya gidem bari
![]()
cnm beniiimmmm
orası öyle tabii sadece ateş ölçümünden pek anlamadığım için yumoş olmuş mu olmamış mı anlamak istedim . kısmet bakalım hayırlısı ablacım karamsar olur muyum hiç ayolll ben buraya oynayarak yumurtllamaya geldimmmm:124::124::124::124:
evde netim varda işten güçten fırsat bulup izin günlerimde giremiyorum ki
çalışan hatun olmak çok zor eve vakit ayıramıyoruz ki
gitme gitme gözünü sevem sen gidince gelmiyon 2 koli diye gidiyon 5 tane yapıyon galiba
ben de ateş ölçümümü ateş ölçme topikindeki kıslara sordum geldim![]()
slmmm.bugün burda çok yağmur varr.canımda nedense çok sıkkın.normalde eşimle her cmrts gezerdik ama ben bugünn hiç çıkmak istemiyrmm.bedenimi çok yorgun hissediyrmm
az önce öğrendiğim bi ahber beni dahada kötü etti.allah herkese çok versin ama içinde bizede versinn.ben ne yaptım kader sana dedittirdii.
temmuzun ortasında kuzenim evlendii eşi 1.ay adet oldu 2 ay egbe kaldıı.çok sevindimmm.çünkü o kuzenimi ve yetzemi çok severimm.Allah benim kadar sizi uğraştırmasın die hep dua ettim gerek içimden gerek yüzlerinee.
ama biri vardikiii o bana çok acı veriyorduu.dayımın hanımı.kocaman kadın benlee uğraşıodu.her gördüğüde allah para verecene evlat evrsinn evlatsızlık çok zor.sorun sendemii eşindemii die beni depresyına sokarrrdıı.ona çok ahh ettim.ben etmedimm içim etti resmen.benden 2yıl sonra kızı evlendi.allah kzınada yaşatsın dedimm.çünküü benii çok eziodu.bakalım allah vermiosa nasıl olacakmış oda görsün dedim kzıı evlendi 3ay sonra gebe kaldı doğum bile yaptı.ekim ayında oğlu evlendi gelini şimdi hamileymiş.demekki dedim ben kötüymüşüm.bişey yapmışımkii cezasını çekiyrmmmşimdii bu gelinlerin gebe kaldını duyan kaynanam bana daha çok yüklenecekkkk
![]()
sen bana laf mı çaktın şimdikoynaya oynaya yumurtalyacandimek gıt gıt gıdak gıt gıt gıdakçok alem veçok hoş bi hatunsun sen
canım menim bende çalışan bi bayana olarak hem iş hem ev hanımı olmanın zorluğunu bilirim ama ben akşamdan işimi yaptığım için bide yemeklerimi genelde pek zorlanmıyorum diyebilirim![]()