Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu pazarlar![]()
Gunaydinnnn![]()
ben her duamda isminizi anıyorum saracım,hatta öyle ki normalde yıldızımın barışmadığı insanlara bile çok dua ediyorum,neticede başkası için istenen her duayı daha çabuk kabul eder rabbim.gelecem gelecem anacım az kaldı kardiloş kız dua et banada bu ay hamile kalayım şimdi içimden böyle yazmak geçti biliyomusun
Günaydın mutlu pazarlar. Eranayefe dolunay Pınar basakss hosgeldiniz kızlar nese getirmisiniz topige maşallah size. Sabah sekerimisiniz siz.![]()
slmm güzell hatunlarrr
birazdan düğünü gidicezz.kuaföre gittim fön çektirmeye fönümü çeken çocuk(25yaşlarında) kaç yıllık evlisin dedi 3 dedim çocuk dedi yok dedim çalışıomsunki dedi yok dedimm eee nie olmuo ozmn dediii bende ne bileyim ben yaradan nasip etmesse benim elimden ne gelir dedimmmben böyle omuo diyenlerii hiç anlamıyrm dediiii
içimden bi sen eksiksinn allah başına vermesinde anlama dedimmm
iyiki dünkü ruh halim yoktuuu sadece gülüyrm düşündükçee.millete dert olduu
maonyaayı anne yapma kampanyasıı paşlatırlar yakındaa diyorumm
![]()
hoşbulduk cnmm arada sen de gel de yakından tanışalım seninle deeeeeeeGünaydın mutlu pazarlar. Eranayefe dolunay Pınar basakss hosgeldiniz kızlar nese getirmisiniz topige maşallah size. Sabah sekerimisiniz siz.![]()
ben her duamda isminizi anıyorum saracım,hatta öyle ki normalde yıldızımın barışmadığı insanlara bile çok dua ediyorum,neticede başkası için istenen her duayı daha çabuk kabul eder rabbim.
ahanda çaldım kamyonunu![]()
slmm güzell hatunlarrr
birazdan düğünü gidicezz.kuaföre gittim fön çektirmeye fönümü çeken çocuk(25yaşlarında) kaç yıllık evlisin dedi 3 dedim çocuk dedi yok dedim çalışıomsunki dedi yok dedimm eee nie olmuo ozmn dediii bende ne bileyim ben yaradan nasip etmesse benim elimden ne gelir dedimmmben böyle omuo diyenlerii hiç anlamıyrm dediiii
içimden bi sen eksiksinn allah başına vermesinde anlama dedimmm
iyiki dünkü ruh halim yoktuuu sadece gülüyrm düşündükçee.millete dert olduu
maonyaayı anne yapma kampanyasıı paşlatırlar yakındaa diyorumm
![]()
iyi akşamlar bebişler bakıyorum da kimsecikler yokkk
ben de sabahtan beri külkedisi gibi onu yap bunu yap gözüm döndü yani:111:
bitirdim işlerimi. Kocam da güvercinlerinin yanına gitti ben de fırsattan istifade aldım pcyi.
yoksa hayatta bana sıra gelmez di..
maonyacım alemsin vallabi kuaför çocuk kalmıştı karışmayan
Allah'ım yaaaaaa
yoruldunmu sen külkedisi kıyamam sana canım menim![]()
doğrudur canımcım nerde olduğumu ben de bilmiyorum:111:başak ateş ölçme topiğindemisin sen hıııııı![]()
amin cnm aminallah bütün bebek bekleyenlerin kucagini bos birakmasin ins.bazen uykusuz fln kaldigimda bunaliyorum ama sonra hemen siz,cocugunu bekleyenler geliyo aklima sükrediyorum hemen allaha yavrumu yolladigi icin. bu sikintiyi cekmek icin nelerini feda edebilecek kadinlar oldugunu hatirlamak gerekiyo bazen
hoş geldiniz,iyiki geldiniz,güzel oldu böyle,baya bi sessiz kaldıydı buralar.
çok şükür canım,darısı tüm bekleyenlere.
evet canım,hiç olmaz dediğim ayda,hiç dikkat etmediğim zamanlarda geldi,oysa ki 47 ay,ya varsa diye adetime son bi hafta kala kıpırdamazdım,kocamı yanıma yaklaştırmazdım ya varsa diye,ama hepsi boşunaymış,stres engel olmuş bize.
ama şu var ki kısmeti gelmeden o stresten de kurtulunmuyo.
canım ben sayfayı açtım,geçmişe bakıyodum birden midem fenalaştı,sonra da hiç iyi olamadım dün,tüm günüm lavabo önlerinde geçti(hamdolsun bu günümüze)
pc yide fişten çekerek kapattım,kusura bakma olar mı?
uhuhuuuuuu,cadıııııı,inşallah herşey çok güzel olur canım,pozitif sonuçlar al inşallah.
leyliko erkekler malesef tedavi sürecinde bizim kadar hassas,bizim kadar duyarlı olamıyolar,anlamıyolar bazı şeyleri,o yüzden sen kendi stresinle başbaşa kalmamak için,en iyisi onu umursamıcaksın.
rabbim tüm tedavide olanların,tüm bebek isteyenlerin ve bekleyenlerin yardımcısı olsun.
saracım,bayramdan sonra annemlerde kaldım baya bi,dün anca açabildim pc yi ama o da yarım kaldı.
kız sizin tayin işlemi gerçekleşeli baya oldu,hala izinde misiniz,yoksa eşin gitti falan mı
bak komşuluğa çok geç kalıyon,haberin olsun
tanışır kaynaşır,olmazsa didişirizde canım
hoş geldin tekrardan.
Kızzzlaaaarrr bugün niye kimse yooookkkk
ççaalışan hatunlarr bugün izinli miiii
Ev hatunları neden gelmiiyooorrrr
Erenaaayyy nerdesiiiinnnnnn
Evdeeeee toto büyütmekten bıkmadın mııııııııııııııııııııııııııı
Yarın bana tatiiiiillll yarın nete giremeeeeeeeeeeeemmmmmm![]()
Günaydın mutlu pazarlar. Eranayefe dolunay Pınar basakss hosgeldiniz kızlar nese getirmisiniz topige maşallah size. Sabah sekerimisiniz siz.![]()