Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canım benim hepinizi cok seviyorum derdime ortak oldunuz icin herkese teker teker tesekkür ediyorum iyiki bu topige gelmişim herkes istediginin sahibi olur insallah birgün allaha hep sizin icin dua edicem canlarım benim :54::38:
ben de dua ediyorum biliyor musun... iyi ki bu topiki bulmuşus......

ay evet yaa geçen haftada bizim çalışmlar vardı..artık iyice lego olduk eşimle:9::9::9:
:60::60::60::60::60:

dimi yaa..aynen bitanem...
ne uyurum ne yerim ne içerim..benim bebeğim o ya..benden başka kim bakabilirki...tamamiyle bize muhtaç o bebiş:)
ay kıyamam onlar bize mi muhtaçmış.. ay onun fındık burnu mu varmış...ay onun çilek ağzı varmış...ay onun portakal poposu mu varmış.... guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesin annesi onuuuuuuuuu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Oyyy Başağım beniiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm inşallahhhhhh fındığını portakalını çileğini hepsini yicezzzzzz:)

ben de dua ediyorum biliyor musun... iyi ki bu topiki bulmuşus......

:60::60::60::60::60:

ay kıyamam onlar bize mi muhtaçmış.. ay onun fındık burnu mu varmış...ay onun çilek ağzı varmış...ay onun portakal poposu mu varmış.... guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesin annesi onuuuuuuuuu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Pınarımmmmmm,:34::34::34:
cok saol canım tavsiyelerin icin bir kac gün daha beklicem bakalım neler olucak destegin icin cok tesekkür ederim iyi sizi tanımısım

sorma yaa deli gibi maç yaptık. ay bir daha böyle maçı gözüm alır mı bilmiyorum yaaa 2günde birr ayyyyy. zormuş yanii
heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm:1:
dimi yaa..aynen bitanem...
ne uyurum ne yerim ne içerim..benim bebeğim o ya..benden başka kim bakabilirki...tamamiyle bize muhtaç o bebiş:)

iyi yapmışsın canım,sporuna da git,alışverişinide yap sonra...mümkünse belli bir süre bebek konusunu açan insanlarla görüşme
kafanı dinle...bebeğin gelmesini istiyorsan öncelikle beyin olarak rahatlaman lazım..
sana öyle konuşanlar emin ol ki senin iyiliğin için söylemiyor...o yüzden onları insan yerine koyupta bozma moralin..onlar amaçlarına ulaşamasınlar pis eklem bacaklılar nolucak:9:

bide ümitler tükenmesin..yılda tam 12kez bebiş fırsatımız var unutmayalım...:emir_bebek:
hani 5yılda bir ele geçen bir fırsat olsa tamam yani ozman baya bi stres yapalım;)

bu ay olmaz önümüzdeki ay olur..sıpalarımız ne zaman gelmek isterse..
EVET BELKİ BEBEKLER ANNE VE BABALARINI SEÇEMİYORLAR AMA ARTIK ŞUNU ANLADIM Kİ BEBEKLER GELECEKLERİ ZAMANI KENDİ SEÇİYOR:)
ee okadar da hakları olsun yani;):34::34::34:

:1::1::1:ayy cnm allahta seni güldürsünn.o eklem bacaklılarıda süründürsünnn:47:

valla canım senin çalışmana güveniyorlar,sırtlarını sağlam yere vermişler,mustakbel eltinle arandaki soğıkluğn sebebi k.validenden başkası değil,
benimde yeni eltim olacak 1-2 ay sonra şimdiden :nazar:maşallah aramız bayaa iyi,zaten onun ablası yaşındayım..

benimde kayın babam biraz eltimi pofpohluyordu(yok çok cana yakınmış,ok gülünce güller açıyomus falan)
ben biraz daha hanım hanımcık bir insan olduğum için doğal olarak hareketlerimde ağır..ee 32 yaşındayım
naber moruk diyecek halimiz yok yani:)ama işte adam istiyorki evde ben hopliyim zıpliyim:60:

bende naaptım?eltimi ve kaynımı evime davet ettim...bir güzel fırında balık yaptım çağırdım ,pastamızla çayımızla afiyetle yedik içtik güldük eğlendik:)

sonra kayın babam bunu duyunca bi sevindi bi sevindi..o gün bugün artık beni kıskandırma çalışmalarına son verdi..
benim
adamcağızda haklı 2oğlu var ve kız çocuğuna hasret;)ama ben napiiyim dimi bu yaşta şımaramamki:)

sen sen ol kayın validenin oyununa gelme...eltine vakit ayır,seni tanımasını sağla...ama asla sırrını verme o ayrı:34:

zaten cıkmayı düsünüyorum işten canım bir kac ay daha beklicem kaynım askerden gelince cıkıcam isten bakalım napıcaklar ozaman hep yapıyorum dediklerini karnım agrıyo havamda degilim yorgunum diyip gitmiyorum kaynanama esim gidiyo geliyo kaynımda nisanlı kaynanam eltimi bir el üstüne tutuyo anlatamam yok iste surdan giymez surdan yemez bir sinir oluyorum anlatamam aslında olay su benim ailemin durumu falan iyi babam bana evlenirken araba hediye etti sagolsunlar hic birseyimi eksik etmediler su zamana kadar ama kaynanam anlamıyorum benden birseyler bekliyo ondan görünen köy klavuz istemez eltimi simdi kücük görmek degil maksatım ama bir evleri bile yok calıstıgını annesine veren bir kız öyle cok onu gözlerinde büyütüyolarki anlatamam kızla aramızda bir sogukluk var hep bazen diyorum o kızada benimle ilgili aynı seylerimi söylüyo napıyo anlamadım

adapazarı çık aradan!!:9:

11.11.2011 bebeğini öğrenenler :49:

amin canımmmmmm:)Allah hepimizin yüzünü güldürsün:)
gülünce daha bi güzel oldun kısssss:34:
hep gül tamam mı bitanem:34:

heledee ödev oluncaa hiç çekilmiooo.biz sık yapmayız zaten ama diyorumkii bebeğim oluyrssaa bidaha hiçç maç yapmıcam diiyrm:1:

:1::1::1:ayy cnm allahta seni güldürsünn.o eklem bacaklılarıda süründürsünnn:47:

evet cnm yaa ödev olunca çekilmiyo zaten. Ev ödevimizi yapmak için mecburen benim kocişe sırnaşıyorum , ay o da bi havalara giriyo "hazır değilim" demeler falan . sanki adam regl döneminde.
her zaman yapmak için havalara uçan benim herif , ödev olunca hazır olamıyo:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet cnm yaa ödev olunca çekilmiyo zaten. Ev ödevimizi yapmak için mecburen benim kocişe sırnaşıyorum , ay o da bi havalara giriyo "hazır değilim" demeler falan . sanki adam regl döneminde.
her zaman yapmak için havalara uçan benim herif , ödev olunca hazır olamıyo:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:1:1:1:1:1:1:1:1:1:1::9:9:9: alemsin heee senin gibi seksi hatuna nazmı yapılır ayoll:9:

b aşakcım buda benim ateş tablom canım 12.gün yada 13 gün yımırtam çatladı sanırım

1 GÜN 35,8
2 GÜN 36,1
3 GÜN 36,1
4 GÜN 36,2
5 GÜN 35,9
6 GÜN 36,1
7 GÜN 36,1
8 GÜN 36,0
9 GÜN 36,1
10 GÜN 36,0
11 GÜN 36,1
12 GÜN 35,5
13 GÜN 36,0
14 GÜN 36,2
15 GÜN 36,2
16 GÜN 36,4
17 GÜN 36,1
18 GÜN 36,2

Son düzenleme:
prensesim geliyosun gidiyosun ama hiç selam vermiyosun yine aşağıda ismini görüyorum ama yazmıyosun ayran içip ayrımı düştük kız yoksam bizi unuttunmu

b aşakcım buda benim ateş tablom canım 12.gün yada 13 gün yımırtam çatladı sanırım

1 GÜN 35,8
2 GÜN 36,1
3 GÜN 36,1
4 GÜN 36,2
5 GÜN 35,9
6 GÜN 36,1
7 GÜN 36,1
8 GÜN 36,0
9 GÜN 36,1
10 GÜN 36,0
11 GÜN 36,1
12 GÜN 35,5
13 GÜN 36,0
14 GÜN 36,2
15 GÜN 36,2
16 GÜN 36,4
17 GÜN 36,1
18 GÜN 36,2
senin YIMIRTA nı yerim ben:9::9::9: evet 12.gün çatlamış apaçık ortada.
sen de belirgin düşüşler yükselişler var. tahmin yapılabiliyor.. benim ki öyle değil hafif oynamalar var yorum yapmak zor oluyo.
ablacım ateşin yükselmemiş galiba döllenme olunca daha fazla yükselmesi lazım dimi

Back
X