- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
hoşbulduk canııııımmmmmmmm siz de gelirseniz daha hoş olucak![]()
bu aralar midem çok kötü bulanıyor gün boyu uykum var hep uyuyorum yoksa hep geliyorum.............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canııııımmmmmmmm siz de gelirseniz daha hoş olucak![]()
hamiş misin seeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn ne kadarlıııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbu aralar midem çok kötü bulanıyor gün boyu uykum var hep uyuyorum yoksa hep geliyorum.............
iyi akşamlarrr canııııııııımmm sen hamile miydin yoksa bebeğin yeni mi doğmuştu. karıştırıyorum da. bi ege bebekimiz vardı annesi kimdiiiiislm iyi akşamlarr nasılsınız kızlarr
slm iyi akşamlarr nasılsınız kızlarr
hamiş misin seeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn ne kadarlıııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi akşamlarrr canııııııııımmm sen hamile miydin yoksa bebeğin yeni mi doğmuştu. karıştırıyorum da. bi ege bebekimiz vardı annesi kimdiiiii
egemizin annesi nehirdi canım ben yeni hamileyimhamiş misin seeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn ne kadarlıııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi akşamlarrr canııııııııımmm sen hamile miydin yoksa bebeğin yeni mi doğmuştu. karıştırıyorum da. bi ege bebekimiz vardı annesi kimdiiiii
hoş geldin canım nasılsın?
egemizin annesi nehirdi canım ben yeni hamileyim
hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
evet canım 9 haftalık hamileyim..............
nehir ablamızdı ege nin annesi........
egemizin annesi nehirdi canım ben yeni hamileyim
ben de iyiyim çok şükür çok mide bulantım var........senin nasıl gidiyor var mı bulantı falan?
yok canım benim bulantılarım daha başlamadı daha yeniyiz ya sanırım ondan
tamam kızlar tşk ederim. nehir pek gelemiyo tabii ege den fırsat bulamıyordur
prensess ciiiiiimm hayırlı olsun inşallah cnm benim yaşın kaç, hamile kalma serüvenin nasıldı kısaca bahseder misinn
ece ciiiiiiiiimmm senin de hayırlı olsun inşallah ikiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız ve darısı bize olur
ece cim sen de bahseder misin kendinden sizi tanımak istiyrm![]()
canım sara 2 koli yapıp geliyo aradasaraaaaaaaaa nereye gittin kızzz?![]()
inş başlamaz .....kaç haftalık oldun?
ahh canım yaaa 18 yaşında mı evlendiiiiinn. çok şükür Yarabbim daha fazla bekletmemiş.aminn inşallah canımmm canım ben 30 yaşındayım 12 senelik evliyim 12 senedir beklemedeydim rabbim şükürler olsun daha fazla bekletmedi inşallah hayırlısı ile kucagımada almayı nasip eder
tamam kızlar tşk ederim. nehir pek gelemiyo tabii ege den fırsat bulamıyordur
prensess ciiiiiimm hayırlı olsun inşallah cnm benim yaşın kaç, hamile kalma serüvenin nasıldı kısaca bahseder misinn
ece ciiiiiiiiimmm senin de hayırlı olsun inşallah ikiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız ve darısı bize olur
ece cim sen de bahseder misin kendinden sizi tanımak istiyrm![]()
güzel cnm 2.5 yıl ne az en çok çok şükür. inşallah darısı bize olurrrben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 sene korundum sonra bir düşüğüm oldu 1 sene sonra düşük yaptığım ay gebe kalmışım..........darısı başınıza canım.............
güzel cnm 2.5 yıl ne az en çok çok şükür. inşallah darısı bize olurrr![]()