cok saol canım yardımın icin beni dinlemen bile yeterli benim icn cözüm bulamasak bile iyi güzel diyosunda ailesine verirse b,ze ne kalıcak ben kredi ödüyorum zaten herseyden kısıyorum ben kısıcam o millet sefasını sürücek kusura bakma ama aynı fikirde degilim ben sıkıntı cekmek icin ona buna yedirmek icin evlenmedim kimse kusura bakmasın
çok haklısın pınarcım,benim o şekilde yazmam, ayrılık raddesine gelmektense,katlanılası bişey olması sadece,çünkü seviyosunuz birbirinizi
yoksa tabiki kukla değilsin,köle değilsin,gıcık bi durum ayrıca ama inan bi tek senin başında değil.
benim anladığım kadarıyla da sizin ailenizin durumunun iyi olması sebebiyle,onlar sizin karşınızda komplekse girmiş ve neticede bu kompleksten kurtulmak içinde başka taktikler uygulamaya çalışıyolar,özellikle eltini daha kayırır bi halde olmaları bu yüzden bence.
çok yakından aynı şeylere de şahit olduğumdan biliyorum bu durumu.
inşallah güzel mutlu haberlerini alırız.
evet cnm ya hep genelde umutsuz olduğum ay hamile kaldım diyorlar. demekki bu planla ya da çırpınmakla olmuyor. zamanı ne zamansa o zaman oluyor. benim de normalde yumoşlarım ilaçsız gelişmiyor. buayda ilaç falan kullanmadım. yumoşlar ne halde bilmiyorum. ateşimi ölçüyorum gerçi ama ateş ölçümüm de yorum yapılacak cinsten değil. yumurtlama olmş gibi gözükmüyo sen anlar mısın ateşten
geçen ay kullandığın8 ilaçlar bu aya etki edebilir biliyosun değil mi?
ben de hamile kalmadan önceki ay klomon kullanmıştım kendi kafama
gerçi ben ne iğneler de kullandım,olmayınca olmuyo da
prenses sara selam kızlar,alttaydınız sanırım.
birde kimdi çatlatma vuran,ay alıntı almıştım.kaybolmuş,çatlatma adeti geciktirmez,aksine çatlamışsa tam gününde adet olunur
ay dolunay ve erenayı karıştırdım sanırım şimdide
kızlar ben progestan kullandığımdan beynim hep uyku modunda,kusuruma bakmayın olur mu?