Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgeldinnn maonyaaaaaa:)ne getirdin kız bizeeeee:)
şöyle kuru patsa falan olsa çayla iyi giderdi;)

Pınarım Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla geçim versin..

bi yastıkta kocayın emi:):38:

en fazla 1 sene içinde evliliğiniz rayına oturur canım,ama sen yinede korunma bence

zaten bebiş kendi gelmek isteyince geliyo,sen düşünme:)
(kızı zorla hamile bırakçaz:9:)

bakalım canım hayırlısı annem de gecen diyoki sen önümüzdeki ay hamile kalırsın diyo cünkü bende senin gibi oldum diyo reglilerinin günleri kısalmaya baslamıs hamile kalmıs annemde benimde 2aydır 3gün oluyorum bakalım hayırlısı artık nezaman gelmek isterse ozaman gelsin artık diyorumm:49:

inşallah canım en kısa sürede hamile haberini alırız:)
ne tedavisi canım?biraz anlatırmısın?

burayı geçen hafta keşfettim ama sanki yıllardır burdayım:)

inşallah ilk heyecanlarımızı burda paylaşmak nasip olur:)

:49::49::49::49::49::49::49::49: hepimiz hamile kalalım yaaaaaaa:17::17::17:

tup bebek tedavisi 14 kasim transverim oldu bekliyorum bakalim ne olucak ......... evet burda herkez herseyini paylasir cevremize anlatamadimiz seyleri burda paylasiyoruz .... aramizda olmana cok sevindim :16::16::16:

of of of pöfür pöfür pamuk mubarek hamurrr
canınız çektimi he
herkese var başaka yokkkkkkkk
onun da totosu büyür sonra neme lazımmm

sevincimden yeni konlar olucak yeni kişiler geldi canım ondann:38:
:29::29::29:
iyim canim ... 26 kasim test yapmam gerekiyo ama hafta sonu oldugu icin pazartesiye kalcak .... tabi bir sorun cikmasa ..... sen nasilsin canim neler yapiyorsun :16::16::16::16:

allahım inşş bebişin sneinledirrrr cadıcımmm.ben napayım genetik test istedi ya doktor yrn hastaneye gidicem sonuç çıkmıştır şimdiyee.inşş bi yıkımla daha karşılaşmammm dua edin kızlarr ltfnn sonucum güzrl çıksın

iyi :16: tanısalım kaynasalımm biz yeniler olarak baya kaynastık :23::32::32::32::32::32:

tanisalim canim 33 yasindayim 8 yildir evliyim ve son 3 yildir bebek istiyoruz bir suru testen sonra tup bebek karari alndi 1 yildir onunla urasiyorum 6 defa denedim olmadi bu 7 ci ilk defa iki embriyo transver etiler 14 kasim transverim oldu ve beklemedeyim simdilik hersey yolunda bir sorun yok insallada oyle devam eder ........... ve anne olmak istiyorum

selam kizlar nasilsiniz :16::16::16:
slm cnm kaynaşalım lütfeeenn sık sık geelll

tamam sen tüfekhane diyince anladık,daha önce izah etmiştin ya:9:

ee nediyelim şırıl şırıl bereketli olsun:):):)
baya şırıl şırıl oldu tatlım dileklerin için sağol:38::38::38:

varya ben hamile kalayım başakta kalır kıskançlığındannnn
bu neyaa varya bu benle aynı gün doğurur kesinnn
inşallah ama ben doktora gtmedikçe sıraya giremem beni pas geçinn
yo
diyorum ya anacım sana inat 2.5 yıldır yapamadığımı yaparım. hele sen bi şu topikte "hamileyim kızlar" de, o gece hamile kalırım:60::60::60:

çıtırlarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:
hoş geldinnn bebişiiiiiiimmmmmm nasılsın cnm:21::21::21:

1.5yıl oldu bebişim:123:
cnm bir evlilik en az 2yılda otururmş. o da çiftin çabasına göre. bence erken annem. sen sal gitsin boşveeeerrrr

yok canım gitmek istemiyoooo
bi başlayınca hergün gitmek gerekiyo
kendimi hazırlıyommm
artık ha cesaret dediğim gün gitçemmmmm
bakalım neler yumurtlıcamm yumurta olmayacağı kesinde :60::60:
kızım 6yıl olmuş bu ne rahatlık. eeeee ne olacaktı toto kocaman, kaldırıpta götüremiyo koca toto yu

inşallah canım en kısa sürede hamile haberini alırız:)
ne tedavisi canım?biraz anlatırmısın?

burayı geçen hafta keşfettim ama sanki yıllardır burdayım:)

inşallah ilk heyecanlarımızı burda paylaşmak nasip olur:)

:49::49::49::49::49::49::49::49: hepimiz hamile kalalım yaaaaaaa:17::17::17:
amin amin amin amin amin

dolunaycımm evde hazırda fıstıklı kurabiyee vee sütlaç varrr olurmuu:34:
ay ben sütlaç alırım nnooooolllllllurrrrr

ben bi 15 dk kaçıyomm poğaçalarımı fırına vereyim kii balon oldular patlıcaklarrrr......................
taze taze ikram ederim sizede

canınız çektimi he
aman hemen de hava at poğaçaları balon olmuşmuşmuşmuş:19::19::19::19:

bende aranızda olduğum için çok mutluyum:16::16::16:
inşallah herşey yolunda giderde bebişine kavuşursun:):emir_bebek:
ikiz olma ihtimali varmı peki?genelde öyle duyuyoruz...
tup bebek tedavisi 14 kasim transverim oldu bekliyorum bakalim ne olucak ......... evet burda herkez herseyini paylasir cevremize anlatamadimiz seyleri burda paylasiyoruz .... aramizda olmana cok sevindim :16::16::16:

yok canımız çekmedi..o mis gibi poğaça kokusunu hayal etmedik:19:
şaka şaka:)ellerine sağlık kesin çok güzel olacak:)artık komşularına ikram edersin:)
başak bi ayakyoluna kadar gitti afedersiniz ama hala dönmedi...
hakkında arama kurtarma emri çıkartalım mı?merak ettim:9:
canınız çektimi he

hayılrısı ne zmansa o zman gelsin bebeişlerimiz:)biz müsatitizzzz yanii:)
bakalım canım hayırlısı annem de gecen diyoki sen önümüzdeki ay hamile kalırsın diyo cünkü bende senin gibi oldum diyo reglilerinin günleri kısalmaya baslamıs hamile kalmıs annemde benimde 2aydır 3gün oluyorum bakalım hayırlısı artık nezaman gelmek isterse ozaman gelsin artık diyorumm:49:

Son düzenleme:
tanisalim canim 33 yasindayim 8 yildir evliyim ve son 3 yildir bebek istiyoruz bir suru testen sonra tup bebek karari alndi 1 yildir onunla urasiyorum 6 defa denedim olmadi bu 7 ci ilk defa iki embriyo transver etiler 14 kasim transverim oldu ve beklemedeyim simdilik hersey yolunda bir sorun yok insallada oyle devam eder ........... ve anne olmak istiyorum

cadıcım nedenn 5yıl bebek isstemediniz ve sorununuz neydi sizin

başak

hoşbulduk tatlımmm gell ebbeğimm ellerimle yedirim sana sütlacımdannnn:38:

insallah olursun canım hayırlısı allahtan ümit kesilmezz:38: bende pınar 24 yasındayım 1.5 senelik evliyim 1sene korundum simdi bebek istiyoruz ama ben artık zaman bıraktımm hayırlısı ne zaman gelmek isterse ozaman gelsin melegimm:54:

yo
diyorum ya anacım sana inat 2.5 yıldır yapamadığımı yaparım. hele sen bi şu topikte "hamileyim kızlar" de, o gece hamile kalırım:60::60::60:

cnm bir evlilik en az 2yılda otururmş. o da çiftin çabasına göre. bence erken annem. sen sal gitsin boşveeeerrrr

kızım 6yıl olmuş bu ne rahatlık. eeeee ne olacaktı toto kocaman, kaldırıpta götüremiyo koca toto yu

amin amin amin amin amin

sen yapacaksan ben şimdi diyeyimde bekleme"hamileyim başakk"
bak dedim, sen de bu ay hamile kalmazsannn............
sen kendi totona bak seninki küçük te nolduuuuu
benim bececremediğim neyi becerdinn???? hı hı??
seni tembel karuuuuuu
kaynanan ssenle aynı evde nasıl yaşıyoooo
yazık kadına beeee

:29::29::29:

allahım inşş bebişin sneinledirrrr cadıcımmm.ben napayım genetik test istedi ya doktor yrn hastaneye gidicem sonuç çıkmıştır şimdiyee.inşş bi yıkımla daha karşılaşmammm dua edin kızlarr ltfnn sonucum güzrl çıksın

canim benim yarin insalla iyi sonucu alip gelirsin .... iyi dusun iyi olsun ... hersey yoluna girer sen icini ferah tut butun gun dua ediyirum canim hem kendime hem benim gibi cocuk hasretinle yanan arkadaslara ALLAH hepimize yardim etsin canim ............AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

cnm bu tüp bebek nasıl oluyo biraz anlatır mısın? kocanın yapamadığını mı yapıyolar, spermi yumurtaya mı aşılıyolar:44::44::44:

evet cnm haklısın biraz geciktim. şırıl şırıl olunca uzun sürdü biraz. 1 aylık yaptım galiba:17::17:
ama aşk olsun ne biçim arkadaşsınız bu kadar gecikmişim. insan bi anons verdirir:19::19:

aaayyyyy topik şenlendi nihayett...
kızlar çıkarın çekirdekleri.........:1:

hadii başak cevabını bekliyosssss:)

sen yapacaksan ben şimdi diyeyimde bekleme"hamileyim başakk"
bak dedim, sen de bu ay hamile kalmazsannn............
sen kendi totona bak seninki küçük te nolduuuuu
benim bececremediğim neyi becerdinn???? hı hı??
seni tembel karuuuuuu
kaynanan ssenle aynı evde nasıl yaşıyoooo
yazık kadına beeee

yo

amin amin amin amin amin

gelirim canim esim izine giti cuma gunu donuyor bende evime donerim artik bol bol yazisiriz :16::16::16::16:

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok geldim ama hemen kaçacam komşum çağırdı ona gitcem çay içmeye

dolunaycım bizim listemiz vardı onu zeyno arkadaşımız tutuyodu ama o hamile kaldı artık pek gelemiyo iyice ağırlaştı doğum yaklaştıkça listede kayboldu giti istersenişz yeniden yapılır liste

cadıcım inşallah sonucun pozitif çıkar

maonyam inşallah seninde yarın genetik testin temiz çıkar canım menim

başakla eranay sizi seviyorum topiğin neşeli hatunları

kardelenim bugün geldimi yoksa benmi görmedim

pınarcım iyi olmana sevindim Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tatlım

ben kaçtım kızlar beni özleyin tamam mı:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
bende aranızda olduğum için çok mutluyum:16::16::16:
inşallah herşey yolunda giderde bebişine kavuşursun:):emir_bebek:
ikiz olma ihtimali varmı peki?genelde öyle duyuyoruz...

yok canımız çekmedi..o mis gibi poğaça kokusunu hayal etmedik:19:
şaka şaka:)ellerine sağlık kesin çok güzel olacak:)artık komşularına ikram edersin:)

hayılrısı ne zmansa o zman gelsin bebeişlerimiz:)biz müsatitizzzz yanii:)

evet canim ikiz ucuzda olabilir ALLAH bize ne nasip etise .... hayirlisi neyse o olur insalla

Back
X