• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben de seni kucaklıyorum hatta sıkıyorum bööle seni:29::29::29:
ama anlat hadi çatlatmaa ne oldu akşaamm ve geceeee:23::23::23:

Hayırlı sabahlarr hatuncuklarım,güzel haberleri bol bir gün olsun inşallah,hamilelik belirtileriyle dolu bir gün olsun inşalllahhh:49::49::49::16::16::16:
pınarcım aşşağıda seni görüyorum nasılsın nasıl geçti alşam anlatsana, kutlama oldu mu:34::34::34::34::34:igrenc bir aksamdı canım eve gittik ben istemedim dün cok yorulmustum beyin olarak sinemaya gitmedik. ama cok güzel bir gece olmasını düsünüyodum esim sigara almaya gitti bende dusa girdim süsleniyim giyiniyim dedim cıktım dustan süslendim en güzel seksi kıyafetlerimi giydim esimi bekliyorum kapı caldı esim diye hemen mumları yaktım bi actım kapıyı bide ne göreyim cadı kaynanam insan bir haber verir her an cat kapıda bütün hevesim bütün psikolojim bozuldu kosarak gittim üstümü degiştirdim oturdu biras kalktı gitti esim gidince yanasmaya basladı tabi bende heves kalmadı her an gelicekmiş gibi evimde rahat bile edemiyorumm artık cok sıkıldımm ama sonrası güzeldi...:1::1:anlarsın sen seksi hatunnn

]igrenc bir aksamdı canım eve gittik ben istemedim dün cok yorulmustum beyin olarak sinemaya gitmedik. ama cok güzel bir gece olmasını düsünüyodum esim sigara almaya gitti bende dusa girdim süsleniyim giyiniyim dedim cıktım dustan süslendim en güzel seksi kıyafetlerimi giydim esimi bekliyorum kapı caldı esim diye hemen mumları yaktım bi actım kapıyı bide ne göreyim cadı kaynanam insan bir haber verir her an cat kapıda bütün hevesim bütün psikolojim bozuldu kosarak gittim üstümü degiştirdim oturdu biras kalktı gitti esim gidince yanasmaya basladı tabi bende heves kalmadı her an gelicekmiş gibi evimde rahat bile edemiyorumm artık cok sıkıldımm ama sonrası güzeldi...:1::1:anlarsın sen seksi hatunnn
anladım cnm anlamam mı:23::23:o bölüm önemli zaten:34::34:
ama neden sinemaya gitmediniz?? ve kaynananın gelmesi gerçekten çok kötü olmş. neden geliyor ki sanki kontrol eder gibi.yahu insanlar işten gelmiş akşam akşam bırakta dinlensinler. bişi ikram ettin mi yoksa?? evi nerde cnm onun.

Son düzenleme:
anladım cnm anlamam mı:23::23:o bölüm önemli zaten:34::34:
ama neden sinemaya gitmediniz?? ve kaynananın gelmesi gerçekten çok kötü olmş. neden geliyor ki sanki kontrol eder gibi.yahu insanlar işten gelmiş akşam akşam bırakta dinlensinler. bişi ikram ettin mi yoksa?? evi nerde cnm onun.

biz benim ailem esimin ailesi aynı sitede oturuyoruz biz esimle bu sitede tanıstık evlendik gene aynı siteden ev aldık yorgundum hic gidesim yoktu sinema cekicek havamda degildim acıkcası gitsemde birsey anlamıyacaktım ama gecem mahfoldu hep bunu yapıyo sanki kanının icine doguyo yaa daha öncede oldu bir kac kere insan bir düsünür ararda gelir demi yani cok düsüncesiz bir insan kendi evimde rahat edemiyorum her an biri gelicek diyee benim esimin babası vedat ettigi icin kaynanamda kafasına göre takılıyo istedigi saatte her yere gidiyo cat kapı ısıgımızı yanık görsün geliyoo birde gelir diye ısıgı kapamıstım esimi görmüs markete giderken offf offf napıcam satıp gitmeyi düsünüyorumda daha yeni aldık icini istedigim gibi yaptırdım 10.taksitti daha annemlerde burda hem ileride cocuk olursa anneme cok ihtiyacım olucak o yüzden istedim aslında bir yandan hic istemiyodum ama sartlar beni buna sürükledi anlıyacagın canımm:34::34:

Son düzenleme:
biz benim ailem esimin ailesi aynı sitede oturuyoruz biz esimle bu sitede tanıstık evlendik gene aynı siteden ev aldık yorgundum hic gidesim yoktu sinema cekicek havamda degildim acıkcası gitsemde birsey anlamıyacaktım ama gecem mahfoldu hep bunu yapıyo sanki kanının icine doguyo yaa daha öncede oldu bir kac kere insan bir düsünür ararda gelir demi yani cok düsüncesiz bir insan kendi evimde rahat edemiyorum her an biri gelicek diyee benim esimin babası vedat ettigi icin kaynanamda kafasına göre takılıyo istedigi saatte her yere gidiyo cat kapı ısıgımızı yanık görsün geliyoo birde gelir diye ısıgı kapamıstım esimi görmüs markete giderken offf offf napıcam satıp gitmeyi düsünüyorumda daha yeni aldık icini istedigim gibi yaptırdım 10.taksitti daha annemlerde burda hem ileride cocuk olursa anneme cok ihtiyacım olucak o yüzden istedim aslında bir yandan hic istemiyodum ama sartlar beni buna sürükledi anlıyacagın canımm:34::34:
aslında bi tarftan bakarsan çok güzel bi yerde oturuyorsun. annene çok yakınsın:16::16:ihtiyacın olduğunda yanında olur.. ama diğer taraftan bakıldığında da kaynanaya da çok yakınsın. bu kötü bişi. aslında kaynana da rahatsızlık veren biri olmasa ona da yakın olmanın zararı olmaz elbet. gitsen bi türlü gitmesen bi türlü.
evini istediğin gibi yaptırmşsın, annene yakınsın. ben ce ayrılma ordan derim. bi çözüm bul kaynana gelmsin. bilmiyorum ama bunun bir çözümü olmalııııı olmalıı olmalııı:36::36:

aslında bi tarftan bakarsan çok güzel bi yerde oturuyorsun. annene çok yakınsın:16::16:ihtiyacın olduğunda yanında olur.. ama diğer taraftan bakıldığında da kaynanaya da çok yakınsın. bu kötü bişi. aslında kaynana da rahatsızlık veren biri olmasa ona da yakın olmanın zararı olmaz elbet. gitsen bi türlü gitmesen bi türlü.
evini istediğin gibi yaptırmşsın, annene yakınsın. ben ce ayrılma ordan derim. bi çözüm bul kaynana gelmsin. bilmiyorum ama bunun bir çözümü olmalııııı olmalıı olmalııı:36::36:

napıcam bende bilmiyorum canım yaa atsam atılmıyo satsam satılmıyo derken aslında benim kaynanaya koca lazım ben bence onu bas göz ediyim anca öyle kurtulurummmm :1: evet kızlar herkese söylüyom yakınlarınızda bekar 50 yaslarında biri varsa benim kaynanayı yapakta bende kurtulsamm sundan yada evelendirme programınamı yollasammm acepppp :1::1::1: ayy onada o soguk surata kimse gelmez en iyisi görücü usulu olsun benceeee heheheheheh :9:

tamam canımm yazayım şimdikk:
pide hamurunu ölçüyle yapmıyorumm
göz kararı un bi tutam şeker yeteri kadar tuz sütü ılıtıyom içine sıvıyağ ekliyom sütün çeyreği kadar
yoğuruyom yumuşak hamur olacakk
yarım saatte bir yoğur ki güzel kabarsın
içinede sadece kıyma soğan karabiber tuzz
ama soğan kıymanın 2 katı olacakkkk
üzerine yumurta tepside kabarsın yarım saaat kadar

kumpir de kolayy:
patatesi haşla sıcakken ez biraz tereyağı da koy
sonra :sosis,mısır,garnitür ve turşuyu karıştır birazını patatesle karıştır ve borcama ser kalan malzemeyi üzerine ser kaşarı rendele üzerine onu da ser fırna at
nefissss oluyo

pastanın tarifi yanımda ypk bi ara onuda yazarım canımm
ellerine sağlık erenay.
peki pidenin içini çiğden mi koyuyosun?
canım patatesler benim babamdan benimm babam pazarcııı patates soğan sarmısağa para vermiyommm
kıskanç:62:
gönderiyosa bana gönderiyo kayınannemm
geçen gece beraber okuduk yazdıklarınızıııı
hem güldük hem yazdıkkk
bide bana diyoki(bulaşık vardı mutfakta) sen otur ben yaparım sohbet et
arkadaşlarınla diyooooo

kızımm ben mikemmelll gelinim ona göre :62:
vaaaaaaaaaaaffffffffffffffffff:21::21::21:
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok geldim ama hemen kaçacam komşum çağırdı ona gitcem çay içmeye

dolunaycım bizim listemiz vardı onu zeyno arkadaşımız tutuyodu ama o hamile kaldı artık pek gelemiyo iyice ağırlaştı doğum yaklaştıkça listede kayboldu giti istersenişz yeniden yapılır liste

cadıcım inşallah sonucun pozitif çıkar

maonyam inşallah seninde yarın genetik testin temiz çıkar canım menim

başakla eranay sizi seviyorum topiğin neşeli hatunları

kardelenim bugün geldimi yoksa benmi görmedim

pınarcım iyi olmana sevindim Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tatlım

ben kaçtım kızlar beni özleyin tamam mı:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

gelmiştim ama pek aktif olmamıştım sara
sen bugün taşınıyosun sanırım,hadi bekliyom bak.:4:
pınarcım aslında hani şöyle çirkef bi gelin olup,o üstünü hiç değiştirmicen,sonra da anne kalmak istersen kalabilirsin,artık ne görmek istiyosan diye accık terbiyesizleşcen,belki ders olur hatuna.
ay çok gıcık oldum.
kızlar yaaa ne çok yazıyonuz,gözlerim döndü okuyorum diye:23::23:

napıcam bende bilmiyorum canım yaa atsam atılmıyo satsam satılmıyo derken aslında benim kaynanaya koca lazım ben bence onu bas göz ediyim anca öyle kurtulurummmm :1: evet kızlar herkese söylüyom yakınlarınızda bekar 50 yaslarında biri varsa benim kaynanayı yapakta bende kurtulsamm sundan yada evelendirme programınamı yollasammm acepppp :1::1::1: ayy onada o soguk surata kimse gelmez en iyisi görücü usulu olsun benceeee heheheheheh :9:

bööle şikayetleri okudukça ben halime şükrediyorum ama sanırsam sizde biraz tahammülsüzsünüz
yanlış anlama buda çok norml çalışıyosunuz ve kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var
bizim büyüklerimiz çalışan insanların yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu anlamıyorlarrr
neyse olsun sonuçta kocanın annesi ve idare etmek zorundasın canım
allah kolaylık versin

bu başak nerde aceppp???:26:
kız yine başka topiklerdemi geziyon senn????
bi dur yerinde bi durr.......:20::20:
allah allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
sürüyerek getircem seni burya:4::4:

e iyi gelin olunca iyi kayınvalide rastlıyomuş ya,ondan yazdım kız

hahahhahhhhahah!!!!!
benim kayınannemin yeri başkadırr
kocamı doğuran kadın, değeri ordan gelirr
bide sağolsun iyi kadındır,karışmaz,laf sölemez,idare eder,kalak demez,iş yap demez.... vsvs
ee daha ne olsun bide ben fazla takıntılı insan değilim,iyi geçiniyorum bi sıkıntı yok yaniii
ben şanslıyım ama "başak" gibi cadı gelin olsaydım herhalde bende geçinemezdimm:60:

günaydın hatunlarr:3:
nasılsınızz keyifler nasıl
moraller nasılllll

sen onu "çiftleştirme programı"na yolla anacım orda herkesin bi isteyeni çıkıyor sen merak etme:34::34:

bu başak nerde aceppp???:26:
kız yine başka topiklerdemi geziyon senn????
bi dur yerinde bi durr.......:20::20:
allah allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
sürüyerek getircem seni burya:4::4:
valla erenaycım onile forum sayfasını açtım yaslandım koltuğa önüme çıkan mesajı okuyodum , taakiii senin mesaj karşıma çıkana kadar:27::27:

hahahhahhhhahah!!!!!
benim kayınannemin yeri başkadırr
kocamı doğuran kadın, değeri ordan gelirr
bide sağolsun iyi kadındır,karışmaz,laf sölemez,idare eder,kalak demez,iş yap demez.... vsvs
ee daha ne olsun bide ben fazla takıntılı insan değilim,iyi geçiniyorum bi sıkıntı yok yaniii
ben şanslıyım ama "başak" gibi cadı gelin olsaydım herhalde bende geçinemezdimm:60:

rabbim bozmasın canım ağzınızın tadını

sen onu "çiftleştirme programı"na yolla anacım orda herkesin bi isteyeni çıkıyor sen merak etme:34::34:

valla erenaycım onile forum sayfasını açtım yaslandım koltuğa önüme çıkan mesajı okuyodum , taakiii senin mesaj karşıma çıkana kadar:27::27:

bu kaçıncı mesajjjjj
nasıl okuyon yaaaaa,,,
insan bi günaydın der dünürünee

Back
X