• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

e iyi gelin olunca iyi kayınvalide rastlıyomuş ya,ondan yazdım kız
ben kötü müyüm kız? öyle mi dersin:31::31::31::31: tamam benimde gıcıklıklarım olur ama karşımdaki bana yapmasa ben yapmam ki.

hahahhahhhhahah!!!!!
benim kayınannemin yeri başkadırr
kocamı doğuran kadın, değeri ordan gelirr
bide sağolsun iyi kadındır,karışmaz,laf sölemez,idare eder,kalak demez,iş yap demez.... vsvs
ee daha ne olsun bide ben fazla takıntılı insan değilim,iyi geçiniyorum bi sıkıntı yok yaniii
ben şanslıyım ama "başak" gibi cadı gelin olsaydım herhalde bende geçinemezdimm:60:
kızım durup dururken baka b.k atma şimdi. bak bugün çok sakinim lütfen:93::93::93::93::93::93::93::93:

bu kaçıncı mesajjjjj
nasıl okuyon yaaaaa,,,
insan bi günaydın der dünürünee
günaydın sevgili dünürüm çatlak dünürüm benimle iyi geçin akraba olcaz 20 sene sonra falan

sağolasın canımmmm
allah bide evlat nasip ettimi daha ne isteyeyim hayttan????????????????????
evet ya senin çocuk doğunca daha sen ne istiycen ki hayatttan. bence bırak olmasın hayattan isteyeceğin bişi olsun...
doğru ya sen bi de diğer cinsiyetten bebek istersin:9::9::9::9::9:

ben kötü müyüm kız? öyle mi dersin:31::31::31::31: tamam benimde gıcıklıklarım olur ama karşımdaki bana yapmasa ben yapmam ki.

kızım durup dururken baka b.k atma şimdi. bak bugün çok sakinim lütfen:93::93::93::93::93::93::93::93:

ay senin sakin hallerini de bilirim kızımmmmm:20:
ayrıca ööle pis şeyler atmam ben:19:
atsam atsam iftira atarımmm:63:

ay senin sakin hallerini de bilirim kızımmmmm:20:
ayrıca ööle pis şeyler atmam ben:19:
atsam atsam iftira atarımmm:63:
doooğğğğrruuuuuuu ben senin zaten iftiracı olduğunu biliyordummmm itiraf ediyorsun yannniiiiiiiiii.
sen 20 sene sonra benim kızıma da iftira atarsın çirkef kaynana:19::19::19::19::19::19:

günaydın sevgili dünürüm çatlak dünürüm benimle iyi geçin akraba olcaz 20 sene sonra falan

evet ya senin çocuk doğunca daha sen ne istiycen ki hayatttan. bence bırak olmasın hayattan isteyeceğin bişi olsun...
doğru ya sen bi de diğer cinsiyetten bebek istersin:9::9::9::9::9:

kızım ne yirmi senesi
ben oğluşumu hayatta 26-27 yaşından önce evlandirmemm
ööle cahil oğlumu sana yem etmem
yok ben isteksizde yaşarımmm bi çocuğum olsun sağlıklı cinsiyet çok ta önemli deel

kızım ne yirmi senesi
ben oğluşumu hayatta 26-27 yaşından önce evlandirmemm
ööle cahil oğlumu sana yem etmem
yok ben isteksizde yaşarımmm bi çocuğum olsun sağlıklı cinsiyet çok ta önemli deel
evet cahil alacağı belli senin oğlunun,ne okuyacak bu oğlan tıp mı?? senelerce okutacan mı çocuğu. ayol okumaktan sıkıntıdan kel olur çocuk bee

sağolasın canımmmm
allah bide evlat nasip ettimi daha ne isteyeyim hayttan????????????????????
amin inşallah erenaycım

sen,ben biiiiiiz,hepimiz kötüyüz sanırım.
gerçi benim kv görünüşte pek iyidir ama görünüşte işte,içten hissedilmesi gerek bazı şeylerin.

doooğğğğrruuuuuuu ben senin zaten iftiracı olduğunu biliyordummmm itiraf ediyorsun yannniiiiiiiiii.
sen 20 sene sonra benim kızıma da iftira atarsın çirkef kaynana:19::19::19::19::19::19:

ewet insan hatasını kabullenmeliiii
ayrıca benim gelinim kıymetli kızım ööle ezdirtmem ben onu kimseye
hele ben asla bişi demem yeter oğluşumu mmutlu etsinn
ben gelinime iyi kaynana olurum da sana iyi dünür olabilirmiyim ??..... bilmemmm:63:

evet cahil alacağı belli senin oğlunun,ne okuyacak bu oğlan tıp mı?? senelerce okutacan mı çocuğu. ayol okumaktan sıkıntıdan kel olur çocuk bee

valla babaya çekerse kel olma ihtimali hiç yok
adamın kafasında 1 kökte 4 tel saç var
yani 3 ü dökülse bile 1 tel kalır yani kel kalma ihtimali0000

amin inşallah erenaycım

sen,ben biiiiiiz,hepimiz kötüyüz sanırım.
gerçi benim kv görünüşte pek iyidir ama görünüşte işte,içten hissedilmesi gerek bazı şeylerin.

aslında karşılıklı bazı işler ama bazı insanlar kendini büyük olmaya kaptırınca karakterini unutuyor insannlığı unutuyorr

kızalr bana müsade,biraz uzanayım
sevdim sizi,ayrılmayın topicden sakın.
gelirim ben gene ama geçmişi de çok biriktirmeyin,yazık gözlerime:43:

valla babaya çekerse kel olma ihtimali hiç yok
adamın kafasında 1 kökte 4 tel saç var
yani 3 ü dökülse bile 1 tel kalır yani kel kalma ihtimali0000
mükemmel aile canım bunlarrr:63::63::63::63:
ewet insan hatasını kabullenmeliiii
ayrıca benim gelinim kıymetli kızım ööle ezdirtmem ben onu kimseye
hele ben asla bişi demem yeter oğluşumu mmutlu etsinn
ben gelinime iyi kaynana olurum da sana iyi dünür olabilirmiyim ??..... bilmemmm:63:
valla hatunum biliyorsun ki gelinin; gelinin olmadan önce ailesinden isteme töreni düzenleniyor. bana iyi dünür olmazsan sana nasıl veririm kızımı.
oğlun da aşkında sadık birisi mecbur alacaksınız benim kızı, ikisi de sırılsıklam aşıkkkkk..

ayyy bi an düşündüm de valla kızım olursa, ve bigün onu bizden isterlerseeeee:43::43::43::43::43::43:
o kıza hamile kalmak için uğraş dur, sonra doğur, besle, büyüt, pamuklara sarmala, gözünden sakın; sonra elin oğlu istesin,
"verdim gitti" de.. ayyyyyy ne zorrrr, vaz mı geçsek çocuk yapmaktan

dolunay annem nasılsın kuzum. kasım topikindeki ofLu hamile miymiş? ööle bişiler gözüme çarptı da orası kadınlar hamamı gibi okuyamıyorum ki:6::6::6::6::6:

mükemmel aile canım bunlarrr:63::63::63::63:

valla hatunum biliyorsun ki gelinin; gelinin olmadan önce ailesinden isteme töreni düzenleniyor. bana iyi dünür olmazsan sana nasıl veririm kızımı.
oğlun da aşkında sadık birisi mecbur alacaksınız benim kızı, ikisi de sırılsıklam aşıkkkkk..

ayyy bi an düşündüm de valla kızım olursa, ve bigün onu bizden isterlerseeeee:43::43::43::43::43::43:
o kıza hamile kalmak için uğraş dur, sonra doğur, besle, büyüt, pamuklara sarmala, gözünden sakın; sonra elin oğlu istesin,
"verdim gitti" de.. ayyyyyy ne zorrrr, vaz mı geçsek çocuk yapmaktan

bak buna katılıyorum işte

kadının aklı hala başka topiklerde kızım alooooooooo
aklın burda olsunn
aklımda olan başka topikcanlarda var ama sıkılıyom okurken. bi burayı kesintisiz okuyorum. zaten dolunay da gitmiş.
kıskanma hemen kıskanmaaaa

Son düzenleme:
Back
X