• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pınar üstteki mesajım senin içinde geçerlii

canım gecmiş olsun napalım biz calısan insanlar olarak istedigimiz vakit istedigimizi yapamıyoruzz :1: Boyun tutulması cok kötü oluyo yaa bilirim benimde olurdu ara sıra o bölgeyi sıcak tutmaya bak birde kas gevsetici hapın varsa ic yada ignesini ol anca öyle düzeliyoo tekrar gecmiş olsun canım kendine dikkat et biras

Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 Eki Görüntüle 293917 seninle ateşkes antlaşmayı yapalım o zaman. ben seni pohpohlarım. totonu da kaldırırrım aneeeeeeeeeeeemmmmmmm

tamam sadece bu günlük ama heee:44:
gözlerim sulu sulu :43:
boynumu kıpırdatamıyom:50:
garip şekillerde yazı yazıyomm görsenn:43::43:
acırsın bana hatta acı bana
kocacım aradıda hazırlanda köye götüreyim diyoo
hastasın yalnız kalma diyooo
ayy aşkım benim ya hiç kıyamaz hiç:16::16:

canım gecmiş olsun napalım biz calısan insanlar olarak istedigimiz vakit istedigimizi yapamıyoruzz :1: Boyun tutulması cok kötü oluyo yaa bilirim benimde olurdu ara sıra o bölgeyi sıcak tutmaya bak birde kas gevsetici hapın varsa ic yada ignesini ol anca öyle düzeliyoo tekrar gecmiş olsun canım kendine dikkat et biras
pınar senin kocan damı aynı iş yerinde

tamam sadece bu günlük ama heee:44:
gözlerim sulu sulu :43:
boynumu kıpırdatamıyom:50:
garip şekillerde yazı yazıyomm görsenn:43::43:
acırsın bana hatta acı bana
kocacım aradıda hazırlanda köye götüreyim diyoo
hastasın yalnız kalma diyooo
ayy aşkım benim ya hiç kıyamaz hiç:16::16:
kocan kaçta gelcekki. ayol sanki hastalıktan ölüyo . altıüstü boynu tutulmuş. bu kadar şımartmaya gerek yok:19::19:

kocaman havlu sardım zatenn
petekte ısıttım ısıttım sardım
eşim evde yok işte akşam gelirken alcak yakı iyi geliyoo
o yokken de ben yalnız çıkmam evden:2::2:
sizdende bana hayır yok:50:

kocaman havlu sardım zatenn
petekte ısıttım ısıttım sardım
eşim evde yok işte akşam gelirken alcak yakı iyi geliyoo
o yokken de ben yalnız çıkmam evden:2::2:
sizdende bana hayır yok:50:
kızım zaten kendin etmişisn kendin bulmşsun biz napalım o soğukta çıkıp camları silmeseydin. sanki seni mi kınıyolardı. ayyyy inanmıyorummm. yat dinlen o zamn. bi de burda çene yarıştırmaya çalışıyor

kocan kaçta gelcekki. ayol sanki hastalıktan ölüyo . altıüstü boynu tutulmuş. bu kadar şımartmaya gerek yok:19::19:
17,30 da gelcekkk
kıyamaz bana kocamm:16:
olsun varya kayınannemi çağırsam hemen gelir yada köye çağırır ben yatarım o bakar bana:63:
kıskanç :63:
hassas insanım benn:82:
keşke ooh yapan smile olsaydı:32:

kızım zaten kendin etmişisn kendin bulmşsun biz napalım o soğukta çıkıp camları silmeseydin. sanki seni mi kınıyolardı. ayyyy inanmıyorummm. yat dinlen o zamn. bi de burda çene yarıştırmaya çalışıyor

titiz kadınım ayol ben
camlar boya ve harç içindeydi ööle bekleyemezdimmm
zate ölümüm temizlikten olcak
ya çamaşır suyundan ciğerlerim gidecekyada ceryanda kalmaktan zatürre,bronşit....... nalları dikecemm

17,30 da gelcekkk
olsun varya kayınannemi çağırsam hemen gelir yada köye çağırır ben yatarım o bakar bana:63:

ben hastayken kaynanamı cagırıcam hee kadın bana bakıyorum diye yanlıs ilac verir öldürü beni ogluda ona kalırr.

17,30 da gelcekkk
yatarken hiçte utnmazsın dimi sen tirbiyesiiiiiiiiiizzzzzzzz:57:

titiz kadınım ayol ben
camlar boya ve harç içindeydi ööle bekleyemezdimmm
zate ölümüm temizlikten olcak
ya çamaşır suyundan ciğerlerim gidecekyada ceryanda kalmaktan zatürre,bronşit....... nalları dikecemm
güyaa temizlik yapıyor hanfendi .. kendini hasta edip edip başkalarına baktırıyor :63::63:

ben hastayken kaynanamı cagırıcam hee kadın bana bakıyorum diye yanlıs ilac verir öldürü beni ogluda ona kalırr.

yok kız yapmaz yapmazzz
benimki iyi canım maşallah
ilaç içmem ama elinden okuyamıyo doğru
bi keresinde mide ilacı diye k.pederimin prostat ilacını vermiş
allahtan prospektüsünü istedimm
yok gittiydi benim prostatlar:60::60:

pınar beni korusana başaktan yaaaa
zaten zor yazıyom kışkırtıyo beni

basakcıgım erenayefe bugun hasta olmus bak yazıkk boynu tutulmus zaten bütün aksilikler bu kız cagızda bugun onu yormayalımm hadi dünürünün yanına gitte yardım et 3camı kamıs onlarıda sen sill bakıyım:1:

yatarken hiçte utnmazsın dimi sen tirbiyesiiiiiiiiiizzzzzzzz:57:

güyaa temizlik yapıyor hanfendi .. kendini hasta edip edip başkalarına baktırıyor :63::63:

yo hasta olmayınca yatmam o da bilir mızmız da değilim ben doğum yaptığım gün evde harılharıl iş yaptım kavga çıktı yatmadım diyeee
bilirler huyumu
evet ama temiz evde bakıyolar bareee

basakcıgım erenayefe bugun hasta olmus bak yazıkk boynu tutulmus zaten bütün aksilikler bu kız cagızda bugun onu yormayalımm hadi dünürünün yanına gitte yardım et 3camı kamıs onlarıda sen sill bakıyım:1:
ayol işim var silemem camını-mamını. örgüm var baksana. kazağa yeni başladım bitiriyim öyle silerim:6::6::6::6::6:

yok kız yapmaz yapmazzz

:60: alemsin yaa prostat ilacı heee süper miş yaa senin kaynanada zannedersem cocuk istemiyo :60:

yok kız yapmaz yapmazzz

:60: alemsin yaa prostat ilacı heee süper miş yaa senin kaynanada zannedersem cocuk istemiyo :60:

Back
X