evet dimi senin bat ın sat ın yoktu![]()
ama bu akşam söktürücü aldırcam eşimee
sanırım bişe olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dimi senin bat ın sat ın yoktu![]()
erenayım söktürücü ne annem başına bi iş gelmesin sonra. bi de kanama durmaz falan hastaneye kaldırmayalım seni.vallaben başka alemlere dalmışım
ağlama bee herşeye ağlamaayok be adet söktürücü
kullandım daha önce bişey olmuyoo rahat raht adet oluyonn
sen beni unut zaten![]()
ağlama bee herşeye ağlamaa
unutmadım dalmşım sadece. kuzum. bişi olmaz diyosan al. doktor tavsiyesi olmdan alınırsa eczacı verir zaten
kızlar...hani isyanın eşiğine geliriz ya bazen...işte öyle bi haldeyim..
işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlardım...
bıktım artık kendimden
dolunaycım nolduuu
sana kim söyletti bu sözleriii
hemen anlat hemn
kim söyleticek tabiki hiç gelmeyen bebeğim.....
nedennnnnnnnnnnnnn nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
anneme diyorumki göğüslerim acıyor..
diyorki adet olacaksın ozaman..
deme diyorum..öyle demeeeeeeeeeeee
offfffffffffffffffffff.................................................................................................
bak canım benim böyle şeyler söyleme bu bizim sınavımız dayanacağızzz
ne insanlar var bi bilsen bebeği olup hastalıklı olanlarrr falann
allah yaşatmasın kimseye bende bebeğimi kaybettiğimde bööle yaptımm
neler yaşadım 1 -2 sayfa geride bahsettim
ama sonunda aklım başıma geldii
verende allah alanda elinden gelecek tek şey dua edip şifa aramak
yazık sana da yapma kendine bunu boşuna psikolojini bozma
bitanem bilmezmiyim..Ama artık engel olamıyorum elimde değil..
Allahım affet beni...okadar yüklüyümki...vallahi inanmazsınız habire elektirik atıyorum kapıya falan dokununca..
bilmiyorum.....çok üzülüyorummm...32yaşındayım........artık nekadar daha dayanırım bilmiyorum..
ot gibi yaşıyorum...aşık olarak evlendiğim kocamı bile görmüyor gözüm...bazen yaşamak ağır geliyor...
canım yaaa vardır bi hayırr nolur üzülme bak gözlerim doldu benimde yapma böle
bence eşinle hayatının tadını çıkar ilk 2-3 sene bende hayatımı zehir ettim ama üzüldüğümle kaldım hiçbişe değişmedii,
ama sonra eşim var sahip olduklarım var dedim kendi kendime ayağa kalaktım şimdi daha mutluyum olursa olur diyorumm
kendimi de eşimide üzmüyorum hayatımın tadını çıkarıyorumm
biraz kafandan çıkar bu konuyu
ama tedavi sürecinde oluyo böle duygu patlamaları bu yüzden dok. gitmek istemiyomm
hep aynı süreçç
ahhh bitanemm..yeni gördüm yazdıkların...başın sağolsun canımm..sen çok güçlü bir kadınsın..
sana olan saygım bin kat daha arttı inan...
bende gelmiş burda bik bik konuşuyorum...üzüyorum seni...affet beni tatlım...
üzülmüyorum canım aştım o dönemlerimi sadece burnumun direği sızlıyorrr
bunun için diyorum canım sana her zaman daha kötüsü vadır diyeee
ben meleğimi koklayamadan toprağa verdimmm,,allah böyle uygun gördüüü
ondan gelen herşeye razıyızz.....
üzülme herkes kendi derdini bilirrr
canım..inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...ama bunun için doktora gitmeniz şart..
doktorun kontrolünde daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz..ben bu ay doktora gittim mesela ,çatlatma iğnesi yaptırdım
enazından hamile kalma şansımı arttırdım,illaki doktorların takibinde hamilelik daha kolay olacaktır..tabiki herşeyi bilen Allahım
isterse olur...istemezsede olmaz..ama sen enazından rutin kont.yaptır..doğumdan kalma bişeylerde olabilir varsa bi yara falan ufacık haplarla çözülebilir..