• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayyy kızz benim mideme bişey oluyoo...banyoya yetiştir beniiiiiiiiiiiii $wc.webp

yarasın anaaammm ama ben ayığım. ayıkkalmak zorundayım ki seni evine bırakıyım yoksa evi bulamıcan sen

slmmmmmmmm fıstıklar nasılsınızzzzzzzzzzzz geçmişi hiçççç okumadım okuyamamda okumaya çalışsam uyuya kalacağım her halde
biliyorsunuz dr kontrolü vardı eşiminnn bu gün onun için gittik mr sonucunu aldık eşimin beynindeki kitle 4.5 santim dr lar yeniden ameliyat olamlı diyorlar ama ben kendi dr la (kendisi prof dur )konuşmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorummm endokrindede kontrolümüz vardı o dr da kemik ölçümü istedi eşimde bu hormonlar kemik erimesine yol açabilir ihtimaldir ama biz ölçüm yapıp tedbirimzi alalım dedii haftaya perşembeye randevu aldımmmm kızlar bize dua edinnnnnn

iyi akşamlar teyzem ağır bi ameliyat geçirdii.bu aralar sık giremessem beni merak etmeyin.

bugün genetik test sonucum çıktıı temizmiş çok duygulandım ve heycanlandımm.duasını eksik etmeuyen dostlarım allah sizden razı olsun.

görüşmek dileğiyle mutlu kalın

günaydınnnn kızlarrrrr hadiii ne kadar tembelsniz yaaaa uyanın artıkkkk aaaaaaaaaaaaaa :1::1::1: uyanan güzel gibi uyuyonuz prensinizimi bekliyonuz öpsünde uyandırsın diyee bakın prensiniz yerine benn gelicem ona göreeee :1::1::9::9::30:

günaydınnnn kızlarrrrr hadiii ne kadar tembelsniz yaaaa uyanın artıkkkk aaaaaaaaaaaaaa :1::1::1: uyanan güzel gibi uyuyonuz prensinizimi bekliyonuz öpsünde uyandırsın diyee bakın prensiniz yerine benn gelicem ona göreeee :1::1::9::9::30:

günaydınn pınarcım nasılsın

iyi akşamlar teyzem ağır bi ameliyat geçirdii.bu aralar sık giremessem beni merak etmeyin.

bugün genetik test sonucum çıktıı temizmiş çok duygulandım ve heycanlandımm.duasını eksik etmeuyen dostlarım allah sizden razı olsun.

görüşmek dileğiyle mutlu kalın

geçmiş olsun maonyacııımm Allah şifa versin. hakkında hayırlısı canım benim.dualarımız birbirimizle zaten:16::16:

günaydınnn şekeriiiiiiimmmmm ah ah keşke fırsatım olsa da uyusam güzeller gibi. işten çıkıyım uyuycam zaten öğlene kadar

günaydın ececim nasılsın. hamişlik nasıl. sana bişi sorcam. hamileliğin en erken belirtisi nedir acaba

iyi seker sen nasılsın_:1:
geçmiş olsun maonyacııımm Allah şifa versin. hakkında hayırlısı canım benim.dualarımız birbirimizle zaten:16::16:

günaydınnn şekeriiiiiiimmmmm ah ah keşke fırsatım olsa da uyusam güzeller gibi. işten çıkıyım uyuycam zaten öğlene kadar

basakcıgım ne o isten cıkmayımı düsünüyosun bakıyım bende o günü dört gözle beklyorum valla uyumayı inanki uykuyu cok seviyorumm :1::1::9::9:
günaydın ececim nasılsın. hamişlik nasıl. sana bişi sorcam. hamileliğin en erken belirtisi nedir acaba

evet pınarcım işten çıkıcam inşalllah. kendi evime çıkıyım bi. ondan sonra çatır çatır uyuycam

günaydın kıslarrr canım hamişlik allaha şükür iyiy gidiyor canım bende erken belirti olarak hiç bişey olmadı tek degişik şey vücudumda gögüslerimde hafif damarlanma oldu onun haricinde hiç bi belirti olmadı pozitifimle ögrendim hamiş oldugumuu
iyi seker sen nasılsın_:1:

tşkr ederim canım iyiyim sen nasılsınn canımm

pınarcım anlat cnm nasıl gidiyor evlilik, barışmanın ilk günleri, anlat bakalımmm:23::23::23::23:

evet pınarcım işten çıkıcam inşalllah. kendi evime çıkıyım bi. ondan sonra çatır çatır uyuycam

insallah canım ne zamana biticek evin tatlımm umarım yeni eve bir bebekte gelir insallah:9: bende bir ev alıyım ondan sonra diyodum bebek düsünürüm diye ama aldım evi hala duruyom iste :9:

pınarcım anlat cnm nasıl gidiyor evlilik, barışmanın ilk günleri, anlat bakalımmm:23::23::23::23:

canım evllik güzel gidiyo ama bazen maratonlasıyoruzz bir heyecan kalmıyo ama bazende hepsi siliniyo hep ask dolu oluyoruz cok karma karısık evlilik dün esim mesadeydi bende annemlerdeydim gece ask dolu msj atmıss bende cevap vermedim arıyo beni niye cevap vermiyosun diyo bende kendimi agırdan alıyom görmedim falan diyom bazen o yapıyo bana aynısını ben yapınca zoruna gitti beyfendinin:9:

Senı sevıyorum! Dıyen dıllere degıl...senın ıcın aglayan gozlere ınan...

ınsanın ınsana verebılecegı en olumsuz hedıyedır sevgı...

Unutma kı ınsan sevebıldıgı kadar ınsandır.

ınsanların umudunu kırma..belkı de sahıp oldugu tek sey odur.

Dunyada paylasıldıkca buyuyen tek sey sevgıdır.haydı o zaman paylasalım...

insallah canım ne zamana biticek evin tatlımm umarım yeni eve bir bebekte gelir insallah:9: bende bir ev alıyım ondan sonra diyodum bebek düsünürüm diye ama aldım evi hala duruyom iste :9:
evet cnm planla olmuyor tabii bu işler. zamanı gelince oluyor herşey.
ben de yakın zamanda çıkıcam inşallah. evimin parkeleri kaldı yapılır yapılmaz çıkıcam inşalllah. dediğin gibi umarım yeni evimize bebşte katılır.

günaydın!sesini duydugumda kibarlıgımın dip,patavazlıgımın tavan yaptıgı biricik topik...günaydın!aklımın bir kösesini hep işgal eden beleş kiracı...günaydın!sevgimin tanımı,ürkek yanım.düsüncelerimin medceziri...günaydın!sen varsın ya benim günüm zaten aydın....:9::9::9::9::9:

canım evllik güzel gidiyo ama bazen maratonlasıyoruzz bir heyecan kalmıyo ama bazende hepsi siliniyo hep ask dolu oluyoruz cok karma karısık evlilik dün esim mesadeydi bende annemlerdeydim gece ask dolu msj atmıss bende cevap vermedim arıyo beni niye cevap vermiyosun diyo bende kendimi agırdan alıyom görmedim falan diyom bazen o yapıyo bana aynısını ben yapınca zoruna gitti beyfendinin:9:
cnm hepte ağırdan alma cevap verki gönlü okşansın:1::1:bağlar böyle sıkılaşır

anlıyorum canım aama hep ben fedakarlık gösterdim ben askımı hep hissettirdim artık sıra onda benim alttan alma naz yapma zamanım
tabii ki cnm sen daha iyi bilirsin ne yapılması gerektiğini. aman adımlarını sağlam at. gerçekten evliliğin bıçak sırtı olduğunu keşfettim artık

Back
X