maonyaaa canımmmmkuzu eşim yarım has gideceğiz dr yeniden amliyat olmalı dedii yarın konuşacağız ne diyecek ne yapılacak bilmiyorum canımmm
allah hakkınızda hayırlısını versin allah kolaylık versin hemencecik atlatın sorunlarınızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maonyaaa canımmmmkuzu eşim yarım has gideceğiz dr yeniden amliyat olmalı dedii yarın konuşacağız ne diyecek ne yapılacak bilmiyorum canımmm
hamarat hatun,ne yaptın bakayım?
maonyacım selam tatlım,daha iyisin inşallah?
rabbim kabul etsin orucunu,bizlere de dua et.
ve hamile olan da sensinsen bana sataşmadan yaşayamazmısın acaba merak ediyoomm
ayrıca bu kargaşada günahsız olan benim![]()
ve hamile olan da sensinbana bak bu ay hamile olmak yok haaa bak ben senin için regl olcam bu ay
![]()
allah hakkınızda hayırlısını versin allah kolaylık versin hemencecik atlatın sorunlarınızı
valla ben bilmem hele bi olma sorarım sanakızım imkansız diyom bide sen konuşuyon
ilaç bitti anca adet olcam kaç aydır
evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn
EVET CNM HERŞEYİN HAYIRLISI .sana da hayırlı günler yine gel cnminşallahh canımmallahımmm yaşaöayıı nasip ederr inşalllahhhh
sosis bozuk,domates sosu da zehir gibiçok acı olmuşturneler yaptım neler
1-sosis kızarttım domates sosuna yatırdım beklemede
2- çiğ börek yaptım(kolayından
3-patates kızartıcam hazırladım bekliyo
4- yumurta koydum kaynıyo
5-çay demledim
cnm acil şifalar diliyorummm eşineee.rabbim yardımcınız olsun.maonyaaa canımmmmkuzu eşim yarım has gideceğiz dr yeniden amliyat olmalı dedii yarın konuşacağız ne diyecek ne yapılacak bilmiyorum canımmm
hamarat hatun,ne yaptın bakayım?
maonyacım selam tatlım,daha iyisin inşallah?
rabbim kabul etsin orucunu,bizlere de dua et.
evet canım benim sürekli midem bulanıyor.....sormuştun canım ama önemli deeeel.
peçeteye sarıp testi tutuşturmuştum ya eline
gece miden mi bulanıyo prensescim?
ben fazla giremesem bile girdiğimdi tüm geçmişi altüst etmeden durmam canım,bütün yazdıklarınızı okuyorum genel olarak.
tarhana için teşekkürler,şu an karnım tok,hiç bişey istemiyorum ama acıkınca bakarız gene
o listede ben de yokum başakcım.
şöyle ki;4 yıllık evliyim,tam 4.yılın dolduğu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
yaş şimdilik 33
doğal gebelik ve hiç bi sürpriz yapamadım eşime hamile olduğumu söylemek için
unutma sakın....afedersin kuzum ekliyorum listeye unutmucam bundan sonra
günaydın canıımmmmmmmmmmm
haaa evet ya unutmam mümkün değil de senin olduğunu unutmuşum. evet
seni de ekliyorum bebeğim kusura bakma öğrencem artık eksikszzz
ay valla çok fena alıntı kargaşası çıktı
ay çok tatlısınız yaaaa nasıl karıştırdınız ortalığı
hep bu erenay heeeeeeppppppp
sosis bozuk,domates sosu da zehir gibiçok acı olmuştur
çiğ börek gerçekten çiğ olmştur,
patatesler yumuşayıp kendini salmştır,