• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

guduuuuuuuuuuuuuuu kuzum ne güzel fikir fakat annemler Ankara'da. ben güzel Ankara'mdan kalkıp geldim bu pis yere:63: hiç sevemedim buraları.

artık çok ciddi söölüyorum senin sayende eskisi kadar telaşlanmıyorm "geç mi kaldım ne zman çıkıcam ne zaman hayatımı yaşıcam" diye. yaşayacağımız varsa o günleri bi gün yaşarız elbet. bi kış daha sabrediyim bakalım yaza doğru misss gibi bir temizlikleee baharla birlikte yepyeni evime çıkarım:16::16::16::16:
ondan sonra, rahat giyemediğim geceliklerimle uyur sabahlığımla kocama kahvaltı hazırlarımmm..2.5 yıldır gün yüzü görmeyen gecelik takımımı giyeriimmm,ohhh:16::16::16:

telaşlanma canım hayata hiçbir zaman geç kalmazsın
ben hep bu durumu neye benzetirim biliyonmu :::
"pamuk şekeri çocukluğumda yiyemedim veya elma şekerini"diyerek yakınmak gibi
hala var elma şekeride pamuk şekeri de bas paranı al afiyetle ye büyükler yiyemez diye bi kaide mi var
yada seni engelleyenmi var " hep böle düşünürüm zamanı gelince o zamanın da tadı olacakkk
herşey aklımızda başlar ve biter yetrki isteyelimmm
canımmmm

telaşlanma canım hayata hiçbir zaman geç kalmazsın
ben hep bu durumu neye benzetirim biliyonmu :::
"pamuk şekeri çocukluğumda yiyemedim veya elma şekerini"diyerek yakınmak gibi
hala var elma şekeride pamuk şekeri de bas paranı al afiyetle ye büyükler yiyemez diye bi kaide mi var
yada seni engelleyenmi var " hep böle düşünürüm zamanı gelince o zamanın da tadı olacakkk
herşey aklımızda başlar ve biter yetrki isteyelimmm
canımmmm
evet çok mantıklı bence de. bide çırpındıkça sadece battığımı gördüm. halbuki suyun akışına bıraksam kendimi zaten herşey olacak.........yeter ki daha büyük dert vermesin Rabbim. bi de şöyle bir karar vermek geçiyor aklımdan, kocaama söölemedim daha bakalım ne diycek. bu ay regl olursam doktora falan gitmeyim diyorum, önce bi evime çıkıyım kafam rahatlasın lkendimi tam olarak hazır hissediyım. belki evime çıkınca kendiğlinden gelivericek kuzum.

evet çok mantıklı bence de. bide çırpındıkça sadece battığımı gördüm. halbuki suyun akışına bıraksam kendimi zaten herşey olacak.........yeter ki daha büyük dert vermesin Rabbim. bi de şöyle bir karar vermek geçiyor aklımdan, kocaama söölemedim daha bakalım ne diycek. bu ay regl olursam doktora falan gitmeyim diyorum, önce bi evime çıkıyım kafam rahatlasın lkendimi tam olarak hazır hissediyım. belki evime çıkınca kendiğlinden gelivericek kuzum.

çok mantıklı hayatım bi kafan rahatlasın, bi evliliğine doy çünkü bebek olunca durum değişecek
biraz zaman tanıyın ilişkinizede 1-2 ay kadar sonra baktın tık yok doktora gidersinnn yaniii
aynen mücadele verince sadece sen yıpranıyosun tabiki eşini de aşkını da yıpratıyosunn
sal çayıra mevlam elbet bizide kayırır yaniiii

selam kızlar .........
nasılsınız?
selam kuzuuummm nasılsın avatrın çok tatlııııııı
çok mantıklı hayatım bi kafan rahatlasın, bi evliliğine doy çünkü bebek olunca durum değişecek
biraz zaman tanıyın ilişkinizede 1-2 ay kadar sonra baktın tık yok doktora gidersinnn yaniii
aynen mücadele verince sadece sen yıpranıyosun tabiki eşini de aşkını da yıpratıyosunn
sal çayıra mevlam elbet bizide kayırır yaniiii
evet yaa ööle mi yapıyım kız doktora gitmiyom o zaman bu ay. hem bide masraftan kaçtığımdan değil de bebişime feda olsun tabii. ama evimizi yaptırmaya uğraştığımız şu dönemde doktor tedavisi biraz bizi zorluyo açıkçası. bi de ben devlete gitmiyorum özele gidiyorum bi muayene 50lira ilaçlar kontroller falan filan derken kuruşuna kadar harcıyoruz napalım.:31::31::31:

hoş geldin canım iyiyiz biz başbaşayız burda gel sende katıll
selam kızlar .........
nasılsınız?
selam kuzuuummm nasılsın avatrın çok tatlııııııı

evet yaa ööle mi yapıyım kız doktora gitmiyom o zaman bu ay. hem bide masraftan kaçtığımdan değil de bebişime feda olsun tabii. ama evimizi yaptırmaya uğraştığımız şu dönemde doktor tedavisi biraz bizi zorluyo açıkçası. bi de ben devlete gitmiyorum özele gidiyorum bi muayene 50lira ilaçlar kontroller falan filan derken kuruşuna kadar harcıyoruz napalım.:31::31::31:

oo ben de tıp mrk gidiyom
bi kutu yum iğnesi 300 tl den başlıyoo dozaja göre ilerliyooo
çatlatma iğnem 75 tl +tahliller+ek rapor ücretleriii
gerçekten aşıyo bazen ek maliyet bunlar bide ben kiradayımm
o yüzden bende marta erteledm ne kadar rahat olsakta maaş sınırlı yanii
zoor anacım zorr
tohumuna para verdiğimiz veletler bi gelinde rahatlayakk beee hem maddi hem manevii

oo ben de tıp mrk gidiyom
bi kutu yum iğnesi 300 tl den başlıyoo dozaja göre ilerliyooo
çatlatma iğnem 75 tl +tahliller+ek rapor ücretleriii
gerçekten aşıyo bazen ek maliyet bunlar bide ben kiradayımm
o yüzden bende marta erteledm ne kadar rahat olsakta maaş sınırlı yanii
zoor anacım zorr
tohumuna para verdiğimiz veletler bi gelinde rahatlayakk beee hem maddi hem manevii
tohumuna mııı:60::60::60:
ay bi de devlet çatlatma iğnesini falan karşılamıyo haaa:57::57::57::57:
ne var sanki karşılasa

tohumuna mııı:60::60::60:
ay bi de devlet çatlatma iğnesini falan karşılamıyo haaa:57::57::57::57:
ne var sanki karşılasa

ben doktora gittiğimde 23 yaşımı doldurmadığım için rapor olsada karşılamadı hep parayla aldım
ama şimdi karşılayacak herhaldeee önüme hep yaş sınırı koydularrçünkü
benim öle oldu ama artık nerdeyse 24 bile bitecek yaniii

ben doktora gittiğimde 23 yaşımı doldurmadığım için rapor olsada karşılamadı hep parayla aldım
ama şimdi karşılayacak herhaldeee önüme hep yaş sınırı koydularrçünkü
benim öle oldu ama artık nerdeyse 24 bile bitecek yaniii
e ben ekimde çatl. iğnesi aldım karşılamadı. ben ekimde de 24 yaşındaydım. klomeni falan karşılıyo sanırım ama çatl. iğnesini kaarşılamadı. o da 75tl miydi neydi

ayrıca gülme o tohumlar içimize yerleşsin diye ne paralar dökülüyo düşün yaniii:63:
evet yaa ne paralar dökülüyo. kimisi de üstüne ceket atılsa döl alıyo:63::63::63::63:
şahsen ben istemezdim "üstüneceketatılsahamilekalankadın" cinsinden olmayı:9::9:

e ben ekimde çatl. iğnesi aldım karşılamadı. ben ekimde de 24 yaşındaydım. klomeni falan karşılıyo sanırım ama çatl. iğnesini kaarşılamadı. o da 75tl miydi neydi

aaaaaa
bak buna üzüldüm işteeeee
yandık o zamna yandıkki ne yandıkkk
allahımm sen yardımcımız olll

ayrıca ben isterdim düşünsene şıp diye hamile kall
ooh 3 çocuğu yaptınmıydıı tamammmm
ben kalabalık aile severim ve 3 çocuğum olsun isterim

selammmm tekrardannn:)

erenayım kimse yok diye başka forumlardaydım;) napiyim:(

başağım bende devlet hastanelerinden nefret ediyodum hatta ilk gittiğim jinekoloğu
başhekime şikayet ettim..ama şansıma öyle bi mnyak gelmiş galiba..

2,5seneden sonra başka bir hastaneye gittim (özel)istediği testler 150 civarı tuttu bende
devlete yaptırdım yaklaşık 5 tlden 15tl ödedim eczaneye..

ayrıca her devlet hastanesindeki doktoru bir tutmamak lazım..tamam çocuğumuzun olmamasını çok önemsemiyorlar ama
enazından testi falan orda yaptırabiliyoruz...çok ilgili olmasalarda dinliyolar derdimizi..
biz belki arkadaş ortamı gibi konuşmak istiyoruz ama devletteki çoğu doktor bıkkın valla,1-2cümleden sonrasını dinlemiyorlar bile..

aaaaaa
bak buna üzüldüm işteeeee
yandık o zamna yandıkki ne yandıkkk
allahımm sen yardımcımız olll

ayrıca ben isterdim düşünsene şıp diye hamile kall
ooh 3 çocuğu yaptınmıydıı tamammmm
ben kalabalık aile severim ve 3 çocuğum olsun isterim
ayy ben de 3 isterim. ay zannetme kıskançlığımdan ben başbakanın sözünü dinliyom
dolunay geldi ama yine selamsız sabahsız kaçarr:63:
dolunay sanırım sayfayı açık bırakıp işe güce dalıyo

ayrıca benim geçen ay yaptırdığım çatlatma iğnesini 10tlye aldım..

pregnly diye bi ilaç,pahalı ilaçlardan hem daha etkili hemde ucuz yani..

benim size tavsiyem özel ve devlet hastanelerini iyi bir orkestra şefi gibi yönetmeniz..

muaneleri özele,testleri devlete yaptırın..karlı çıkın..:34:

ayrıca benim geçen ay yaptırdığım çatlatma iğnesini 10tlye aldım..

pregnly diye bi ilaç,pahalı ilaçlardan hem daha etkili hemde ucuz yani..

benim size tavsiyem özel ve devlet hastanelerini iyi bir orkestra şefi gibi yönetmeniz..

muaneleri özele,testleri devlete yaptırın..karlı çıkın..:34:
ekonomi bakanı gibi olmşsun evet çok haklısın aslında. peki o zaman neden doktor ovitrelle yi veriyo. hem etkili hem ekonomik olanı verse ya. zaten bida bana ovitrelle yi verirse pregnly istemeyi düşünüyorum. aradaki farka baksana

tatlım pahalı olan adı üstünde pahalı olduğu için bol bulunuyor:P

benim eczanelerden öğrendiğim kadarıyla bu pregnly iğnesinin ithalatçı firması talebin az olmasından dolayı
ithalatı kesmiş..ben anlamıyorum demek ki bizden başka herkez çatır çatır doğuruyo galiba;)

ama işin püf noktası özel muane olduğunda doktorunun önerdiği eczaneye gitmen gerekir,onlar bişekilde ayarlıyorlar..

benim doktorumda bana bir eczane ismi vermiş ama ben heyecandan duymamışım,2saat gezdik ancak öyle bulduk iğneyi..

arayınca illaki bulunuyor ama dediğim gibi her eczane de yok...genelde doktorlar bu iğnenin olduğu eczaneyi söylüyor..

ekonomi bakanı gibi olmşsun evet çok haklısın aslında. peki o zaman neden doktor ovitrelle yi veriyo. hem etkili hem ekonomik olanı verse ya. zaten bida bana ovitrelle yi verirse pregnly istemeyi düşünüyorum. aradaki farka baksana

Back
X