• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar nasılsınız iki gündür misafirim vardı gelemedimmmm

ecem altta ismin var ne yapıyosun nasılsın

günaydın şen şakrak sayfaların havada uçuştuğu topiğimizi terki diyar eden hatunlar

günaydın bir zamanlar neşeli sohbet ederek stres atan hatunlar

günaydın hamile kaldıktan sonra topiği unutan hatunlar

günaydın burada tanışıp kaynaşıp sonra kendi topiğini açıp burayı unutan hatunlar

günaydın herkese gününüz aydın huzurunuz bol olsun

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Günaydın Saracımmmm:)

topiğin çok uğurlu canım...giderek çoğalıyor:)

inşallah hepimizin yüzü bebek konusunda gülecek:)bebiş olsada ben sizlerden vazgeçemem yaa:):34:

daha bebişlerimizin gaz sorununu konuşacağız:):31:

yada diş çıkarırken ki hallerini:):16:

inşallllllllahhhhh:)
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
günaydın şen şakrak sayfaların havada uçuştuğu topiğimizi terki diyar eden hatunlar

günaydın bir zamanlar neşeli sohbet ederek stres atan hatunlar

günaydın hamile kaldıktan sonra topiği unutan hatunlar

günaydın burada tanışıp kaynaşıp sonra kendi topiğini açıp burayı unutan hatunlar

günaydın herkese gününüz aydın huzurunuz bol olsun

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Günaydın Saracımmmm:)

topiğin çok uğurlu canım...giderek çoğalıyor:)

inşallah hepimizin yüzü bebek konusunda gülecek:)bebiş olsada ben sizlerden vazgeçemem yaa:):34:

daha bebişlerimizin gaz sorununu konuşacağız:):31:

yada diş çıkarırken ki hallerini:):16:

inşallllllllahhhhh:)
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol dolunaycım bende sizlerden vazgeçemem

ama cidden burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi sohbetlerimiz çok güzeldi sadece bebek değil her sıkıntımızızı her seincimizi paylaşıyoduk geçmişe bi göz atsan haklı olduğumu görürsün öyleki ayda 1000 sayfa yazıyoduk.sonra hatunlar birer birer hamile kaldılar hepsine kendim hamile kalmış kadar sevindim inanki ama tek tek gelmemeye anne topiklerine takılmaya başladılar.oralarada takılacaklar ama insan önceki yerinide unutmaz dimi.tabi hepsi unutmadı ama eskisi kadar sık gelmiyolar.bende hamile kaldıktan sonraki süreçleri doğumdan sonraki tecrübeleri paylaşmak isterdim ama olsun herkesin canı sağolsun hamile kalanları sayayım mı darısı başımıza diyerekten :9::9::9::9::9::9:

pikepolat:nazar::nazar::nazar::nazar:
eda33 :nazar::nazar::nazar::nazar:
edazes :nazar::nazar::nazar::nazar:
edan:nazar::nazar::nazar::nazar:
82prenses82:nazar::nazar::nazar::nazar:
kardelen5233:nazar::nazar::nazar::nazar:
son_ece:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
leyla (o şimdi anne busenin annesi):nazar::nazar::nazar::nazar:
nehir(o şimdi anne egenin annesi):nazar::nazar::nazar::nazar:

slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz saram güzel yüreklim nasılsın bacımmmmm

nekadar çok eda isimli hamile kalan varmış yav:)

yani onlarıda anlıyorum,sonuçta artık bebek hayatına girince bebek özlemi çekmelerin bekleyemeyiz ama

tecrübelerini kendinden sonrakiler için yazabilirler,şahsen keyifle okurum:)
hele doğum hikayelerine bayılıyorum ben:34:

inşallah birgün sende bu mutluluğu yaşayacaksın...belkide yeni yeni topikler açarsın ozaman orda da binlerce sayfa konuşuruz canım...

bu süreç öyle bir süreçki...insan kendini koca dünyada tek zannediyor..oysa aynı dertten müzdarip binlerce kadın var..

burda birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum...aynı dilden konuşuyoruz...kendi çevremden hamile haberi alınca bozuluyorum:1:
ama burdan hamile haberleri alınca hem çok mutlu oluıyorum hemde dua ediyorum....yeterince bekleyen bir anne adayı olarak
Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin diyorum:):16:

sağol dolunaycım bende sizlerden vazgeçemem

ama cidden burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi sohbetlerimiz çok güzeldi sadece bebek değil her sıkıntımızızı her seincimizi paylaşıyoduk geçmişe bi göz atsan haklı olduğumu görürsün öyleki ayda 1000 sayfa yazıyoduk.sonra hatunlar birer birer hamile kaldılar hepsine kendim hamile kalmış kadar sevindim inanki ama tek tek gelmemeye anne topiklerine takılmaya başladılar.oralarada takılacaklar ama insan önceki yerinide unutmaz dimi.tabi hepsi unutmadı ama eskisi kadar sık gelmiyolar.bende hamile kaldıktan sonraki süreçleri doğumdan sonraki tecrübeleri paylaşmak isterdim ama olsun herkesin canı sağolsun hamile kalanları sayayım mı darısı başımıza diyerekten :9::9::9::9::9::9:

pikepolat:nazar::nazar::nazar::nazar:
eda33 :nazar::nazar::nazar::nazar:
edazes :nazar::nazar::nazar::nazar:
edan:nazar::nazar::nazar::nazar:
82prenses82:nazar::nazar::nazar::nazar:
kardelen5233:nazar::nazar::nazar::nazar:
son_ece:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
leyla (o şimdi anne busenin annesi):nazar::nazar::nazar::nazar:
nehir(o şimdi anne egenin annesi):nazar::nazar::nazar::nazar:

nekadar çok eda isimli hamile kalan varmış yav:)

yani onlarıda anlıyorum,sonuçta artık bebek hayatına girince bebek özlemi çekmelerin bekleyemeyiz ama

tecrübelerini kendinden sonrakiler için yazabilirler,şahsen keyifle okurum:)
hele doğum hikayelerine bayılıyorum ben:34:

inşallah birgün sende bu mutluluğu yaşayacaksın...belkide yeni yeni topikler açarsın ozaman orda da binlerce sayfa konuşuruz canım...

bu süreç öyle bir süreçki...insan kendini koca dünyada tek zannediyor..oysa aynı dertten müzdarip binlerce kadın var..

burda birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum...aynı dilden konuşuyoruz...kendi çevremden hamile haberi alınca bozuluyorum:1:
ama burdan hamile haberleri alınca hem çok mutlu oluıyorum hemde dua ediyorum....yeterince bekleyen bir anne adayı olarak
Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin diyorum:):16:

yazdıklarına aynen katılıyorum canım.inşallah bigün hatta belkide çok yakında bizde anne olacağız Allahın izniyle.

Bİ DAMLACIK

Duru bir yeşildi ortalık
Akşam güneşi kırılmış bir mızrak boyu
Ve çocuk sesleriyle iniyordu ışık,
Ağlarda sanki dargın bir kılınç balığı
Pullarını döküyor üstüme
Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir
Belki de anmak için
bi damlacık bir sessizliği

CAN YÜCEL

Alıntıdır

KUŞLAR VARDIR