merhaba canım taransferin hayırlı olur inşallah.bebeğin gelir bu sefer
bende yoğunum hem sağlık sorunum var hem işlerim var o yüzden gelemiyorum canım
saol canim insalla bebisler bu sefer gelir yeni yil hediyesi olarak ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım taransferin hayırlı olur inşallah.bebeğin gelir bu sefer
bende yoğunum hem sağlık sorunum var hem işlerim var o yüzden gelemiyorum canım
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
tatlım masallahoglusuna.. Rabbim saglikli dogumlar nasip etsin bizlere... bende valla babasına surası aynı sen dedikce nasil keyifleniyo
Tatlım bende cok kilo aldım 15 kilo rahat vardır... evet bende zayiftım ama biraz almaya baslamıstım öncesindede 52 kilo idim.. hesabi sana biraktım.. ben artık tartıya cıkmıcam ehehe....
Yeni yılda 2 ocak kontrolum var benimde insallah benim oglusumda kilolanmıstır teyzesi.. banada sanki (insallah) Ocak 20 den sonra her an olabilir gibi geliyor, benim büyük iihtimal sezeryan gibi duruyor belfıtıgımdan dolayı, ne olur tabii Allah bilir....
Rabbim insallah sırasını bekleyen bacılarımıza yeniyıl ile birlikte hayırlı hamilelikler bahseder... inanıyorum ki bu topikteki arkadaslarımızın hepsi bu güzel duyguyu yasayacak insallah....
kızlar hepinize slm
biraz damdan düşer gibi olacak ama
zelalca en son temmuzda girmiş görüünüyor
haberi olan var mı acaba
kızlar hepinize slm
haberi olan var mı acaba
kızlar hepinize slm
haberi olan var mı acaba
günaydın canlarrrr nasılsınızzzzzz yeni haftada tüm beklentilerimiz bizleri bulsun in
meraba tatli anne adaylari yeni hafta yeni umutlar![]()
merhaba cadıcım nasılsın canım menim
iyim canim cok sukur .... sen nasilsin seni sormali ....![]()
kizlar nerdesiniz niye kimse gelmiyor![]()