sen bizim topiği iyice ihmal ediyon kız maonyam olmuyo ama diyim yani![]()
geliom ama kimse olmuooo kiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bizim topiği iyice ihmal ediyon kız maonyam olmuyo ama diyim yani![]()
takmamak en doğrusu canım iyi yapıyosun ama yinede dikkat et kendine
canım çoksevindim senin adına inşallahh rabbim hayırlısı ilekucagınaalmayıda nasip eder inşallahhhhhhhselam kızlar
pikecim rabbim kolay doğumlar nasib etsin,biz de iyiyiz çok şükür.
cadıcım unutman en güzeli canım,böylesi daha iyi olcak inşallah
kızlar biz bugün dr daydık,bi oğluşum olcakmış,size de haber edeyim dedim.
artık bize bol bol kamyon lazım![]()
canımmm tşkr ederim kendiadıma rabbim tez zamanda bütünnnn isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhyyaaa kızlar gözlerim yaşardı resmen topişe girip de hamişleri görüncemutluluktan tabiki
Rabbima kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin ve hamiş olmayanlara da nasip etsin(ben gibi mesela
) dualarınızı bekliyorum şekerler
öpüldünüüüüz
![]()
hamileliğinin iyi geçmesine sevindim canım inşallah hep sorunsuz olur ve rahat bi doğumla kucaklarsın yavrunu
nasilsin canim ne yapiyorsun![]()
,
canım çoksevindim senin adına inşallahh rabbim hayırlısı ilekucagınaalmayıda nasip eder inşallahhhhhhh
canımmm tşkr ederim kendiadıma rabbim tez zamanda bütünnnn isteyen herkese nasip eder inşallahhhhh
tşkr ederim canımm iyi geçiyor dedim ama akşamdan beri bayagı kötühissediyorumkendimi olsun katlanacagım yavrum için amiiinnn aminnn güzel dileklerin için rabbim tüm isteyenlerin gönlünün muradını hakkında hayırlı eder inşalllaaahhhhhhhhh cadıcım transferin olmuşş inşallahhhh bu sefer güzell haberi almayı nasip eder allahım inşallahhhh
iyiyim cnmmm benim sen nasılsınnn.sonucun ne zmn çıkıcakkk
iyi olmana sevindim canim .... bende iyim arada kramplarim oluyor ve belim ariyor onun disinda iyim 3nde test yapicam canim eyer hastane aciksa bunlarin yeni yil tatileri fazla suruyo![]()
rabbim bu sefer bebeşini kondırsun gbeğiniee.cnm orda tüp bebek fiaytları nasıl burda benim yumurtalarımı geliştirmek için çok para giddio 5milyara yakın gidio orda nasıl
ben daha oyle buyuk paralar odemedim canim .... iki defa yumurtalarimi topladilar ilkinde 5 bebisim vardi hepsi birer embriyo olarak transver edildi ..ikincisinde 7 embriyo olustu ilkini tek embriyo ikinci 2 embriyo buda su anda 3 yine iki embriyo .... toplam 8 transverim oldu burada ilac yok canim vermiyorlar vitamin gravitamon (foliumzur )onuda ben kendim aliyorum kozmetik satan yerden sadece bir ilac veriyorlar utrogestan bukadar ..... kimse bukadar para tutar demiyor ....hastane devet hastanesi sigortamizida oduyoruz her ay ayda 135 evro sadece benim esiminde okadar artik sonunda faktura nekadar tutar onu bilmiyorum canm ..... bir arkadasim 6 kez hamile kaldi 5 000 evro odedi ama doom yaptiktan sonra ....senin nasil sadece yumurtalari gelistirmek icin anlamadim yumurtalari nasil gelistiriyorlar ve bukadar cok para istiyorlar
![]()
benim yumurtalaırm hiç gelişmioyaa 1.5 2 milyarıı yumurta geliştirici iğneler gitti.kalanıı yumurta toplama ve transfer işlemine gitti
nezaman yaptirdin canim .... transverin nezaman oldusogan kurunu denedin mi ....
mayıs ayında senle aynı dönemde yaptırmıştıkk cnm.benim zehirli guatırım olduğu için yumurtam ondan gelişmiomuş
mayıs ayında senle aynı dönemde yaptırmıştıkk cnm.benim zehirli guatırım olduğu için yumurtam ondan gelişmiomuş
zehirli guatrı çok fazla kafana takma canım benim halamda guatr hastası hemde senelerdir ama 4 tane çocuğu var
hoş bulduk canım nasılsın
canim benim once gecmis olsun bu zehirli guatur tedavisi yokmu ? once onu tedavi etirsen .....