• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayırlı cumalar kızlar

Allahım bu mübarek günün hürmetine tüm dileklerimizi kabul eder inşallah

AMİN

ayy cnm ne güzellllll allahım hayırlı uğurluu bi aslan parçasıı etsinnnn:)))muhteşem yüzyıla bakıomda birazcıkk ondan esinlendimmm:1:
amin canım amin,rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
ay canim bir olusun olucak ALLAH annali babali buyutsun hayirli bir evlat olsun .... boyle takla da atir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:diyer tranverlerde belirti ariyordun kimildamaya korkuyordum yine birsey olmadi ..... bu seferde boyle olsun artik gerisi ALLAHA kalmis...........
haklısın cadıcım,kımıldamak bile korkutuyo tedavideyken insanı ama işte o stres bile etkiliyo bebeğin tutunmasını
inşallah bu defa olur canım,gelir bebişin
yyaaa kızlar gözlerim yaşardı resmen topişe girip de hamişleri görünce:43: mutluluktan tabiki:16::16::16::16::16: Rabbima kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin ve hamiş olmayanlara da nasip etsin(ben gibi mesela:34::1::1:) dualarınızı bekliyorum şekerler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: öpüldünüüüüz:54::54::54::54:
sen nerelerdesin selin?arada bi uğrasana kıssssssss
maşallah kardelencim Allah hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inşallah isim düşündünüzmü:26::26::26::26:
amin saracım amin
,
canım çoksevindim senin adına inşallahh rabbim hayırlısı ilekucagınaalmayıda nasip eder inşallahhhhhhh

canımmm tşkr ederim kendiadıma rabbim tez zamanda bütünnnn isteyen herkese nasip eder inşallahhhhh

tşkr ederim canımm iyi geçiyor dedim ama akşamdan beri bayagı kötühissediyorumkendimi olsun katlanacagım yavrum için amiiinnn aminnn güzel dileklerin için rabbim tüm isteyenlerin gönlünün muradını hakkında hayırlı eder inşalllaaahhhhhhhhh cadıcım transferin olmuşş inşallahhhh bu sefer güzell haberi almayı nasip eder allahım inşallahhhh
ececim sanki seninde oğlun olcakmış gibi geldi yazdığını okurken.
gerçi sağlıklı olması tek isteğimiz,kız erkek farketmez
insan bi iyi bi kötü olabiliyo canım,anı anına uymuyo ama hepsi güzel cilveler ve bebeği kucağımıza aldığımızda herşeye değermişsin diyeceğimiz şeyler.
ama ben ciddi çektim yani,şimdi hafifledi şükür.
ben daha oyle buyuk paralar odemedim canim .... iki defa yumurtalarimi topladilar ilkinde 5 bebisim vardi hepsi birer embriyo olarak transver edildi ..ikincisinde 7 embriyo olustu ilkini tek embriyo ikinci 2 embriyo buda su anda 3 yine iki embriyo .... toplam 8 transverim oldu burada ilac yok canim vermiyorlar vitamin gravitamon (foliumzur )onuda ben kendim aliyorum kozmetik satan yerden sadece bir ilac veriyorlar utrogestan bukadar ..... kimse bukadar para tutar demiyor ....hastane devet hastanesi sigortamizida oduyoruz her ay ayda 135 evro sadece benim esiminde okadar artik sonunda faktura nekadar tutar onu bilmiyorum canm ..... bir arkadasim 6 kez hamile kaldi 5 000 evro odedi ama doom yaptiktan sonra ....:16::16::16::16: senin nasil sadece yumurtalari gelistirmek icin anlamadim yumurtalari nasil gelistiriyorlar ve bukadar cok para istiyorlar :16::16::16:

cadıcım türkiyede ilk adetliyken gidiyosun,orda minik yumurta hücreleri(foliküller)var ise şansı ve kaliteyi artırmak için yumurtayı olgunlaştıran ilaçlar veriyolar,ya hap,ya iğne,ama tüp bebekte iğne ağırlıklı bi tedavi ve bu iğnelerin belirli sınırı var,sanırım 5000 cc,yada 3000
işte bu haklar dolunca eğer hala tedavi görmen gerekiyosa cebinin kuvvetli olması gerekiyo,gerçi sigorta karşılarken bile sadece ufak bölümünü ödüyo devlet
burası türkiye

Son düzenleme:

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım amin,rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

haklısın cadıcım,kımıldamak bile korkutuyo tedavideyken insanı ama işte o stres bile etkiliyo bebeğin tutunmasını
inşallah bu defa olur canım,gelir bebişin

sen nerelerdesin selin?arada bi uğrasana kıssssssss

amin saracım amin

ececim sanki seninde oğlun olcakmış gibi geldi yazdığını okurken.
gerçi sağlıklı olması tek isteğimiz,kız erkek farketmez
insan bi iyi bi kötü olabiliyo canım,anı anına uymuyo ama hepsi güzel cilveler ve bebeği kucağımıza aldığımızda herşeye değermişsin diyeceğimiz şeyler.
ama ben ciddi çektim yani,şimdi hafifledi şükür.

cadıcım türkiyede ilk adetliyken gidiyosun,orda minik yumurta hücreleri(foliküller)var ise şansı ve kaliteyi artırmak için yumurtayı olgunlaştıran ilaçlar veriyolar,ya hap,ya iğne,ama tüp bebekte iğne ağırlıklı bi tedavi ve bu iğnelerin belirli sınırı var,sanırım 5000 cc,yada 3000
işte bu haklar dolunca eğer hala tedavi görmen gerekiyosa cebinin kuvvetli olması gerekiyo,gerçi sigorta karşılarken bile sadece ufak bölümünü ödüyo devlet
burası türkiye

insalla canim hayirlisiyla gelir bebisler ALLAH herkeze nasip eder .....anladim canim ..... her yerde tedavi baska demeki olsum bebislerde ne yapiyorsalar yapsinlar ... birde senin dediyin gibi orasi turkiye ..

Back
X