• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara ablcaım senin bat bugünmüş noldu annem gelen giden varmı

kızlar mrhb nasılsınızz keyifler nasılllllllll

gunaydin kizlarrrrrrrrrr

cadıcım senin test günü yarın değil mi?
hala tatil mi orası?
heyecanla bekliyorum
tuba cım,belkide kullandığın ilaçlarla düzene girdi adetin ve inşallah bi süre sonra kendiliğinden hamiş olcaksın
sen şu kaynananı takmamayı,hatta o nu sen sinir etmeyi öğrenmelisin bi an önce

Merhaba Arkadaşlar....

Herkese sağlıklı, hayırlı mutlu ve bol bebişli yıllar diliyorum.. umarım bu yıl cümlemize yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip olur insallah...:16::16::16:

Hayırlı haberlerinizi bekliyorus....

Hamd olsun oglumda , bende iyiyiz....

hala tatil mi orası?
heyecanla bekliyorum
tuba cım,belkide kullandığın ilaçlarla düzene girdi adetin ve inşallah bi süre sonra kendiliğinden hamiş olcaksın

evet canim yarin ama bu sefer ilk gunu sayma dediler ben 23 transverim oldu 4 veya 5 gidicam herseyim hayirlisi ..... sen nasilsin canim .....:16::16::16:

Merhaba Arkadaşlar....

Herkese sağlıklı, hayırlı mutlu ve bol bebişli yıllar diliyorum.. umarım bu yıl cümlemize yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip olur insallah...:16::16::16:

AMINNNNNNNNNNNNNNNNN canim ..... oglunda sende iyi olmaniza sevindim :nazar::nazar:

Merhaba Arkadaşlar....

canım iyi olmana sevindim iyi dileklerine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet canim yarin ama bu sefer ilk gunu sayma dediler ben 23 transverim oldu 4 veya 5 gidicam herseyim hayirlisi ..... sen nasilsin canim .....:16::16::16:

inşallah bebişlerin seninledir haberi alır almaz bize söylemeyi ihmal etme tamam mı canım

kızlar bi topikte buldum ve çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim

Sevgili 2012..., Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, Bir varmış bir yokmuş yapma,istikrarlı ol,akıllı ol,delikanlı ol,sağlam ol, Bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma,yorma,bozma,üzme,ağlatma, İfade zorluğu yaşatma,kötü,çıkarcı,menfaatçi,yalancı insanlarla karşılaştırma, ...Küçük oyunlar oynama,ayrılıklar katma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. Tüm sevdiklerimle beraber sağlıklı, mutlu,huzurlu,bereketli bir yıl olarak gel ve öyle de git... iyi yıllar herkeseeeeee

hala tatil mi orası?
heyecanla bekliyorum
bencede artık ben onu çatlatacağımmm yeni yıl benim yılım
canım inşallah bebeişinde kendiliğinden gelir

inşşş saracımmm

Back
X