• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim

kız ece diğer topiğede yazdım nsan evinin yolunu unuturmu :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tşkr ederim canımmm kız evimin yolunu unuturmuuyum pc bozulunca içindeki bütün ne varsa iptal oldu kaçgündür arıyorum arıyorum bulamadım topigimi ama yinedeçaresini buldum geldim yinee

tşkr ederim canımmm kız evimin yolunu unuturmuuyum pc bozulunca içindeki bütün ne varsa iptal oldu kaçgündür arıyorum arıyorum bulamadım topigimi ama yinedeçaresini buldum geldim yinee

hoşgeldin o halde canım menim bıdığın nasıl nasıl gidiyo hamilelik

[ı] haklısın canım bundan sonra daha sık gelelim topiğe ıssız adaya dönmesin :9::9::9::9::9::9::9::9:[/ı]

ben zaten butun gun evdeyım gelıyorum kımse yok bu sefer baslıyorum dıyer topıklerı gezmeye ... Arada gelıp bakıyorum kımse yok yıne gıdıyorum ..... Eskı topımızı gerı ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ......

canlar nasılsınız ben girimim hemde çok fenaaa yaffffff ilaçlar içiyorum ama banamısın demiyorrr

Kızlar selam, nasılsınız?
Benim sancılar arttı sanki biraz, su sıralar gelemezsem merak etmeyin.... 3 günde bi Nst ye giriyorum,,, herseyin hayırlısı artık... bi 2 hafta daha dursa bebis süper olucak ama kısmet artık... öpüyorum sizleri....

Benim sancılar arttı sanki biraz, su sıralar gelemezsem merak etmeyin.... 3 günde bi Nst ye giriyorum,,, herseyin hayırlısı artık... bi 2 hafta daha dursa bebis süper olucak ama kısmet artık... öpüyorum sizleri....

canım menim Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inşallah

hoşgeldin o halde canım menim bıdığın nasıl nasıl gidiyo hamilelik
hoş bulduk canım bıdıgımda bende iyiyiz allahıma şükürler olsun hamişlik zor geçiyor canım mide agrıları zorluyor onun haricinde iyiyim
canlar nasılsınız ben girimim hemde çok fenaaa yaffffff ilaçlar içiyorum ama banamısın demiyorrr

geçmiş olsun yetercim salgın var sanırım herkes hasta bende yeni atlattım baya zor geçti

selam kızlar nasılsınız?
ben çok yorgun ve uykusuzum
tansiyonum çok düşük az önce hastanedeydim serum falan aldım .......

canim ALLAH yardim etsin hayirlisiyla kucana al canim bebisini :38::38::38::38:

hayırlı akşamlar kızlaaaaarrrrrr:3::3::3::3::3::3:

daha doğrusu hayırlı geceler:1::1::1::1::1:

cadıcım doktora gittinmi sen ben kaçırdım oralarıııı kaç haftalık bebişin:21::21::21:

maonyacım senin nasıl gidiyor platese devammı tombalakım benimmmmm:29::29::29::29::29::29:

haydi ben kaçar sonra yine gelirim hepinize spermerle yumurtaların sıkıfıkı olduğu bol çalışmalı geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlı akşamlar kızlaaaaarrrrrr:3::3::3::3::3::3:

daha doğrusu hayırlı geceler:1::1::1::1::1:

cadıcım doktora gittinmi sen ben kaçırdım oralarıııı kaç haftalık bebişin:21::21::21:

maonyacım senin nasıl gidiyor platese devammı tombalakım benimmmmm:29::29::29::29::29::29:

haydi ben kaçar sonra yine gelirim hepinize spermerle yumurtaların sıkıfıkı olduğu bol çalışmalı geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

sanada hayirli geceler canim dok. daha gitmedim 27 ocak randevum ....daha 19 gunluk canim 2+5 gunluk .......... bende calismalar biti sira sizde :16::16::16::16:

Back
X