• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol tatlım idare ediyoruz iste.... cadi anam ya süt ya yogurt ya peynir...... mutlaka ama mutlaka ücünden birini yemen lazım hergün... artık ne sekilde nasıl yiyebiliyosan... baka peynir ve yumurtayı karıstırıp yagda pisirerek deneyebilirsin .. ben 3 ay bunu yedim severek yada sevmeyerek yani... kuşum ye ye ...:34:

bu aksam zolada olsa sut ictim ama senin dediyin gibi severek yada sevmeyerek icicam yada yicam okadar cabadan sonra bu gunleri gordum onun yada onlar icin herseyi yaparim ....ALLAH herkeze bu duyguyu tatirsin ....AMINNNNNNNNNNNNNNNNN :16::16::16::16::16:

başakım canım menim nasılsın özledim ya arkadaşlarımı sohbetlerimiz çok güzeldi ama ayrı düştük sağlık olsun

zeynooooooom canım menim az kaldı ya sabır inşallah bi avazda kurtulursun canım kıymetlim menim

yeğenlerimiz çifter çifter geliyo yaşasııııııııııın darısı başımıza inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

insalla canim en kisa zamanda hepinize nasip eder:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Okadar çok istiiyorum ki rüyalarıma giriyor artık bebeğim sabırsızlığım var evet ama 7aydır yolunu bekliyorum ama gelemdi kendimden yumurtlamıyorum diye şüphe ederken yumurtladığımı proplem olmadığını öğrendim test alıp bugünde güne kırmızılarla uyandım biliyorum hayırlı zman değilmiş ama insanın umudu her ay daha çok azalıyor artık takmayıp zmana bırakıcam allah nezman kısmet ederse ozman olucak ama işde içimdeki ses sanki hiç olmıycaksın diyor bana

bu aksam zolada olsa sut ictim ama senin dediyin gibi severek yada sevmeyerek icicam yada yicam okadar cabadan sonra bu gunleri gordum onun yada onlar icin herseyi yaparim ....ALLAH herkeze bu duyguyu tatirsin ....AMINNNNNNNNNNNNNNNNN :16::16::16::16::16:

iyi yapmışsın cadıcım süt için herşey bebeklerimiz için

Okadar çok istiiyorum ki rüyalarıma giriyor artık bebeğim sabırsızlığım var evet ama 7aydır yolunu bekliyorum ama gelemdi kendimden yumurtlamıyorum diye şüphe ederken yumurtladığımı proplem olmadığını öğrendim test alıp bugünde güne kırmızılarla uyandım biliyorum hayırlı zman değilmiş ama insanın umudu her ay daha çok azalıyor artık takmayıp zmana bırakıcam allah nezman kısmet ederse ozman olucak ama işde içimdeki ses sanki hiç olmıycaksın diyor bana

öncelikle hoşgeldin canım ama umutsuz gördüm seni umutsuzluk yok kırmızılar geldikçe hele hiç umutsuzluk yok herşeyin bi vakti saati var seninde benimde isteyen herkesinde vakti geldiğinde Rabbim ol dediğinde gelecek bebekleri inan buna daha sık gel konuşalım sende sakinleşmiş olursun emi canım

herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu cuma gününün hatırına içimizden geçen tüm dilekleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin

AMİN

[ı] öncelikle hoşgeldin canım ama umutsuz gördüm seni umutsuzluk yok kırmızılar geldikçe hele hiç umutsuzluk yok herşeyin bi vakti saati var seninde benimde isteyen herkesinde vakti geldiğinde rabbim ol dediğinde gelecek bebekleri inan buna daha sık gel konuşalım sende sakinleşmiş olursun emi canım[/ı]

aslında hep takip ediyorum sizi geliyorumda yazıyorumda evet bu ay okadar çok istedim ki peki senin ne kadar oldu yoksa varmı bebğiğn canım çok sağol moral veriyosun bizlere çok sağolun

aslında hep takip ediyorum sizi geliyorumda yazıyorumda evet bu ay okadar çok istedim ki peki senin ne kadar oldu yoksa varmı bebğiğn canım çok sağol moral veriyosun bizlere çok sağolun

tatlım ben 3,5 yıllık evliyim 1 yıl kadar önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm bende anne olmayı çok istiyorum artık başkalarının değil kendi çocuğumu sevmek istiyorum ama Allahın dediği olur biliyosun O ne zaman Ol derse o zaman olur biz elimizdengeleni yapıyoruz doktorlara göre bi sorun yok bekliyoruz inşallah Allahım çok bekletmez bizi

tatlım hepimizin derdi aynı birbirimize moral vererek rahatlıyoruz burada yapacak başka bişeyimiz yok bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşarak sıcak arkadaşlıklar kuruyoruz bundan sonra senide aramızda görürsek seviniriz topiğimizdeki bi çok arkadaşımız hamile kaldı doğuma hazırlanıyolar darısı başımıza inşallah canım

[ı] tatlım ben 3,5 yıllık evliyim 1 yıl kadar önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm bende anne olmayı çok istiyorum artık başkalarının değil kendi çocuğumu sevmek istiyorum ama allahın dediği olur biliyosun o ne zaman ol derse o zaman olur biz elimizdengeleni yapıyoruz doktorlara göre bi sorun yok bekliyoruz inşallah allahım çok bekletmez bizi

tatlım hepimizin derdi aynı birbirimize moral vererek rahatlıyoruz burada yapacak başka bişeyimiz yok bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşarak sıcak arkadaşlıklar kuruyoruz bundan sonra senide aramızda görürsek seviniriz topiğimizdeki bi çok arkadaşımız hamile kaldı doğuma hazırlanıyolar darısı başımıza inşallah canım[/ı]

memuniyetle aranıza katılırım benie kabulederseniz çok üzüldüm canım ama öbür dünyada şefatcin olucak küçük meleğin inşlah bizde dedğin gibi kendi evlatlarımzı sevicez herşey nasip allah ol dedikten sonra olmıycak hiç bişey yok elbet ama moralim bozuluyor okadar istedikten sonra diyorum hayırsızmıki acaba halen yok çevremde benle evlen arkdaşlarıom tanıdıklarımın hepsin ya çocuğu var yada hemen hamile kaldılar peki ben diyorum neden bu cumartesi aksilik çıkmazsa eğer soktora gidip içimi rahatlacam yada tam tersi olucak artık bilmiyorum

memuniyetle aranıza katılırım benie kabulederseniz çok üzüldüm canım ama öbür dünyada şefatcin olucak küçük meleğin inşlah bizde dedğin gibi kendi evlatlarımzı sevicez herşey nasip allah ol dedikten sonra olmıycak hiç bişey yok elbet ama moralim bozuluyor okadar istedikten sonra diyorum hayırsızmıki acaba halen yok çevremde benle evlen arkdaşlarıom tanıdıklarımın hepsin ya çocuğu var yada hemen hamile kaldılar peki ben diyorum neden bu cumartesi aksilik çıkmazsa eğer soktora gidip içimi rahatlacam yada tam tersi olucak artık bilmiyorum

canım tabiki aramıza kabul ederiz hemde seve seve üzülme moralini bozma sakn ol hem daha yeni evlisin önce evliliğinin tadını çıkar bazıları hemen hamile kalabiliyo buda şans meselesi herlde bunda bizim bi suçumuz yok böyle düşün canım menim doktora git tabi gerekli testleri tahlilleri yaptırın eşinle beraber içiniz rahatlasın ama inancını umudunu hiç kaybetme tamam mı

[ı] canım tabiki aramıza kabul ederiz hemde seve seve üzülme moralini bozma sakn ol hem daha yeni evlisin önce evliliğinin tadını çıkar bazıları hemen hamile kalabiliyo buda şans meselesi herlde bunda bizim bi suçumuz yok böyle düşün canım menim doktora git tabi gerekli testleri tahlilleri yaptırın eşinle beraber içiniz rahatlasın ama inancını umudunu hiç kaybetme tamam mı[/ı]

evet hakslın canım aslında nebiliyim kendi kendime sorun çıkarıyorum herşeyin hayırlsı demekden ve dilemekden başka bir şey kalmıyor inşlah hebimiz yüzü güler

evet hakslın canım aslında nebiliyim kendi kendime sorun çıkarıyorum herşeyin hayırlsı demekden ve dilemekden başka bir şey kalmıyor inşlah hebimiz yüzü güler

amiiiiiiiiiiiiin canım evlenince anne olmayı istemek en tabiii hakkımız ama stres yaparak bunu kendimizde uzaklaştırabiliyoruz stres yapmamak rahat olmak lazım her ne kadar zor olsada bunu başarmak lazım gün içerisinde sürekli bebeği düşünme kendine kafanı meşgul edecek uğraşlar bul mesela el işi yap kitap oku yada ne bileyim canının istediği başka bişeyi yapabilirsin.evhanımımısın çalışıyomusun canım:26::26::26::26::26::26:

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn

♥ ♥ ♥ hayırlı cumalarrrr ♥ ♥ ♥
ya rabbimmmmmm, bu mübarek cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
bizlere verdiklerin için çok şükür allahımmmmmmmm
aminnnnnnnnnnn
[sıze=3][/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X