Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstıklar nasılsınızzzzz
ben eşimle köye gidiyorummmmmm bu gün çok sıkıldı eşimmmm hep evdeee birazcık değişiklik olur belki
‎''Kapı açılır, Sen yeterki Vurmayı bil. Ne zaman Bilemem. Yeterki o kapıda durmayı bil!'' Mevlana
kızlarr nerdesinizzz gelindee sohbet edelimmm ben evde mahsur kaldımm dışarı çıkamıyrmmm
yetercim yolun açık olsun
günaydın kızlarrrrrrrrrr
bence sen daha güzellerine layıksın:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları
en az beklediğinde olur.
~ Marquez
bayanlar adetten önceki hamilelik belirtilerinizi paylaşırmısınız?
hamilelik menim canım bacıma eminimki çok yakışıyo ister kilo al ister alma inşallah sende kazasız belasız ağrısız sancısız Allahın yardımıyla yavrunu kucaklarsın canım
arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden
cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... pike darısı senin basına allah kolaylık versin dogumunda..
hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
saol yüregi güzel, kendi güzel bacım...Rabbim hayırlısıyla evladını kucaklamayı nasip etsin sana insallah... güzel haberlerini bekliyoruz bacım....
amin canım..Maşallah subhanallah..
Rabbim analı-babalı, kendisine, size vatanına hayırlı, saglikli , huzurlu bi evlad yetistirmeyi nasip etsin güzelcim... güle güle büyüsün UMUT BEBEK...
maşallah..
Darısı başıma olsun insallah.... saol canım...
zeynooooooooooooom hoşgeldin canım menim nasılsın doğum ne zaman tızım bilgisayarın başındamı doğurmaya karar verdin yoksam
güzel dileklerin için sağol zeynom tatlım doğum anında gerçek ismimle bana dua edermisin doğum anında edilen dua gerçek olurmuş öyle duymuştum
KIZLAR SELAM...
Burada elektirik grevi oldugu icin 4-5 gündür magdur durumdayız. cogu zaman internette elektirikte yok.. insallah doguma kadar düzelir...
Enson Doktor kontrolu sonrasi sezeryan kesinlesti gibi arkadaslar.. Hayırlısıyla Persembe Sabahi sezeryana alıcaklar, dualarınızı bekliyoruz... En kısa zamanda tekrar haber vermeye calisicam... olurda giremezsem bilinki durumlarımız böyle....
Bir garip durumdayım da nasil tam bilmiyorum...
Rabbim insallah sizleride bu günlere cıkarsın.. Darısı sizlerin başına olsun...![]()
canım.. ehehee.. zaten ben ya bilgisayar başında ya direksiyon başında dogurucam eheheee
yazdım canım detayları..
insallah ederim tatlım tabii ki.. insallah kabul olur canım.........
sen nasılsın bacım?
utanma utanma:89::89::89::89:
utanma utanma:89::89::89::89:
hemende utanırmış yaaa kime çekmiş bu karı
![]()
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz![]()
sara hatuncum topikin 4000 e yaklaşıyor maaşallah.
senin topikte 4000. sayfa partisi yapabilir miyiz.biliyosun bizim hatunlar partiyi seviyor.
biz her 100 sayfada parti yapardık:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
selam kızlar...........
ben gece uyuyamadım
sabah yatınca şimdi kalktım
kahvaltımı bile yapmadım
yani anlıycağınız çok halsizim
ben yine depresyondayımmmmm![]()