• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günadın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum umutlarınız hiç tükenmesin

kızlar hafta sonu kaynanamlardaydık çok güzel geçti dün akşam kaynanam ben ve görümcem ellerimize kına yaktık çok güzel olmuş kırmızı kırmızı görseniz kınayı çok severim ben kaynanamda severmiş hadi yakalım ellerimize dedi yaktık süper oldu :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

günadın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum umutlarınız hiç tükenmesin
günaydın saracım güzel dileklerin için aminnnnn aminnnnnn
kızlar hafta sonu kaynanamlardaydık çok güzel geçti dün akşam kaynanam ben ve görümcem ellerimize kına yaktık çok güzel olmuş kırmızı kırmızı görseniz kınayı çok severim ben kaynanamda severmiş hadi yakalım ellerimize dedi yaktık süper oldu :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

bende kınayı severim ama kokusu yemek yedirmiyor o yüzden yakmamayı tercik ediyorumama bizim orda kınayı nişan derler yaniiyi oldugunu söylerler ne güzel sevindim senin adına

günaydın kızlar nasılsınız [sıze=3][/sıze]

canım menim iyi olmanıza sevindim kendine ve bebişine çok iyi bak seni çok seviyom biliyosun :38::38::38::38::38::38::38:

saol balım benim, kalp kalbe karsidir derler bilirsin.. iyi bak kendine canım benim....

geldim canim bebislerim cok sukur iyiler idrar testi yaptilar oda iyi cikti bol bol yatmami soylediler ....... ama ben o has. gidince omrumden omur giti yolda aladim dua etim ... ALLAHIMA sukurler olsun iyiler :emir_bebek::emir_bebek:

ayy tatlım, lütfen kendine cok iyi bak yat hiç kalkmadan gerekiyorsa yani... iyi olun canim...

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla cok şükür hepinizi cok özledim saracım dün dogum gününmüş yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin evini bebek sesleriyle şenlendirsin inşallah...

pikeeeee allah analı babalı büyütsün güzel anne nasılsınız? benim oğlum 6 günlükken sarılık oldu 1 gece hastanede yattık o kadar üzüldüm ki ağladımki evlat baskaymış insanın içi acıyor o aglayınca bende aglıyordum ama şimdi alıştık birbirimize cok şükür hersey yolunda bugün 21 günlük olduk kırkımız bi cıksa...

sonra tekrar görüşürüz fırsat buldukca kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

gecmis olsun canım.. neyse ki gecmis gitmis zaten... evet hayırlısıyla su 40 i bi cıkartalım insallah... cok öpüyorum umut minnosu ve seni canım...

aminnnnnn

yeter tatlım nasilsin?

slm kızlar

yoğunluktan nete giremiyrmmm.

yrn yine aylık guatır kontrolum var inşş tsh bu sefer yükselmiştir.dualarınıza ihtiyacım varrr

Son düzenleme:
saol balım benim, kalp kalbe karsidir derler bilirsin.. iyi bak kendine canım benim....

ayy tatlım, lütfen kendine cok iyi bak yat hiç kalkmadan gerekiyorsa yani... iyi olun canim...

gecmis olsun canım.. neyse ki gecmis gitmis zaten... evet hayırlısıyla su 40 i bi cıkartalım insallah... cok öpüyorum umut minnosu ve seni canım...

aminnnnnn

yeter tatlım nasilsin?

anam menim bacım gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş nasılsın canım yeğenim nasıl :nazar::nazar::nazar: sende yeğenimde Allaha emanet olun öpüyorum ikinizide ama en çok mis kokulumu öpüyorum :34::34::34::34::34::34::34:

slm güzel hatunlar

sabahın 8indne beri hastanedey,mm şükür eve gelebildimm.hiç halim kalmadı allah kimseyi hastaneye düşürmesin.tsh ım 0.01den 0.25e yükselmiş.doktor idare eder dedii.

nisan ayında biraz daha yükselirse tüp bebek önerdiii.hakkıma hayırlısı.hastanede öğle arasında gittim eşime gömlek aldım.eve gelip yemek yapacak mumlarla falan sevdiği değişik yemeklerden hazırlıcaktımm güzelcenede giyinecektimki benim ö k ü z kocammm arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmişşş:14::14::14:bende açtım ağzımı yumdum gözümü sana hiç bişey laik değil ben bu yorgunluğumla sana hazırlık yapayım ama sen değmezsind edimmm:14::14::14:
siz olsanız napardınız

Son düzenleme:
Back
X