• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AMIN canim insalla ........ yok canim ben is falan yapmiyorum yemek bile yapmiyorum isler evraklar belediye isi banka isleri falan evi temizlemek esime ayit yemek zaten disardan gerceyi bu gunlerde ben hic birsey yiyemiyorum mide bulantisi icin hap kulandim halde yine asiri bulantilarim oluyo dok. baska hap yok diyor bunlarla idare et artik bende idare ediyorum baska carem yok .....sen nasilsin canim neler yapiyorsun :16::16::16::16::16::16:

oooh iyi yapıyosun canım

bende iyiyim ya misafir geliyo ya bn misafirliğe gidiyom bu aralar yoğunum yani şimdide misafirlikten geldim topiğe bi bakayım dedim :34::34::34::34::34::34::34:

aaaaaaaaaa bu topik yarın akşama kalmaz 4000 olur .

bence 4000i ben yapmalıyımmmmmmmmmmmmmmm:36:

bence bunda olurrr.
olsada gitçmem olmasada artık bu sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn:19:

oooh iyi yapıyosun canım

bende iyiyim ya misafir geliyo ya bn misafirliğe gidiyom bu aralar yoğunum yani şimdide misafirlikten geldim topiğe bi bakayım dedim :34::34::34::34::34::34::34:

en iyisini yapiyorsun deisiklik her zaman iyidir ... benide misafirliye davet ediyorlar yada bize gelmek istiyorlar ne ben gidiyorum nede kabul edebiliyorum persembe gunu nasil has. geldim okadar halsiz ve yorgunum kafami kaldiramiyorum su anda bile koltuga uzanmisim oyle yaziyorum .........ya sara sana birsey sormak istiyorum belki bilgin vardir bana dok. teklif eti bir test varmis ama ben turkcesini bilmiyorum bebeyin icinde durdu sudan su alip test ediyormuslar saliklimi deyilmi bende kabul etim ..... ama cevremdeki kadinlara sordum hepsine teklif edilmis ve kimse kabul etmemis ben acaba hata mi etim pazartesi 13 30 randevum var sence ne yapim ................

en iyisini yapiyorsun deisiklik her zaman iyidir ... benide misafirliye davet ediyorlar yada bize gelmek istiyorlar ne ben gidiyorum nede kabul edebiliyorum persembe gunu nasil has. geldim okadar halsiz ve yorgunum kafami kaldiramiyorum su anda bile koltuga uzanmisim oyle yaziyorum .........ya sara sana birsey sormak istiyorum belki bilgin vardir bana dok. teklif eti bir test varmis ama ben turkcesini bilmiyorum bebeyin icinde durdu sudan su alip test ediyormuslar saliklimi deyilmi bende kabul etim ..... ama cevremdeki kadinlara sordum hepsine teklif edilmis ve kimse kabul etmemis ben acaba hata mi etim pazartesi 13 30 randevum var sence ne yapim ................

tatlım bahsettiğin test amniyosentez testi bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan bi miktar sıvı alınarak bebeğin cinsiyetine sağlıklı olup olmadığına sakat olup olmadığına bakılıyo genellikle 35 yaş üstü kadınlara öneriliyo ama doktor gerekli gördüğü hamilelerede öneriyo benim bildiğim düşük riskinin olduğu ama uzman ellerde uzman doktorun yapmasıyla hiçbi sorun olmuyo çevremde yaptıranlar var hatta benim halam bile yaptırdı bi sorun olmadı inşallah sende de bi sorun olmaz canım.

bu arada topiğimiz 4000 sayfa olmuş akşama parti yapalım ama saat 11 den sonra tamam mı kızlar

cadıcım bahsettiğin test sara nın da dediği gibi amniyosentez ve genelde 18.haftadan sonra yapılıyo
ama şu var ki zaten ordan çıkan sonuç ta yüzde yüz değil,ihtimaller dahili,böyle olunca,ya da velevki yüzde yüz olsun,bebekler ALLAH KORUSUN özürlü dense aldırcak mısın canım?
bunları düşün ve eğer aldırma ihtimali görüyosan yaptır,çünkü çok sağlıklı hamilelikte bile düşük riskini ortaya çıkarabiliyo bu karından su almak

$party (2).gif$party (2).gif$party (2).gif

eeee parti başlasın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nazoooooooooo nerelerdesin kzum özlemişimmmm

kimse yok evet topik sahibi bilem yok:31:

ben buralardayım ama eskisi gibi aktif olamıyorum ama salıdan sonra daha sık girerim bende özledim muhabbetin en güzel yerinde çıkıyorum aklım burda oluyor

selammm,kısacık ta olsa partiye katılayım diye geldimmmmmm:103::124::124::124::124:
neyse fazla zıplamim,yeter bu kadar

Back
X