• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

senin başka i,şin vardııııı seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiii neden geç kaldın bilemedm
yok kısss burdayımmmm partiye geldik boşunamı
onca şeyler yapmış saracımmm onları tıkınıyordummmmmmmmm
ahh rejimde çöpe gitti tabiiii

hoşbulduk canım sende hoşgeldin çok güzel olmuşsun gözleirm kamaştı inşallah duan kabul olur canım

tşk e3derim cnmmm sizlerde çok şık olmuşsunuzzzzzz
amin cnmmm inşallahhhhhhhhhh

88prenses22 cnm maşalahhh allah nazarlardan korusunnnn dualarını esirgeme bizlerdennnnn

$emot112msxlabscom5bzsy3.gif$hareketli.gif$mahsen886xh.gif$emot112msxlabscom5bzsy3.gif$hareketli.gif$mahsen886xh.gif$emot112msxlabscom5bzsy3.gif$hareketli.gif$mahsen886xh.gif$emot112msxlabscom5bzsy3.gif$hareketli.gif$mahsen886xh.gif$emot112msxlabscom5bzsy3.gif$hareketli.gif$mahsen886xh.gif

88prenses22 cnm maşalahhh allah nazarlardan korusunnnn dualarını esirgeme bizlerdennnnn

afiyet olsun canım bu gece diteti boş ver yarın başlarsın:34::34::34::34::34::34:

:17::17::17:görmemişim onuuuuuuuu

Allah kucağına almayı nasip etsin cnmmmm sabırsızlanıyomusun
ne demek canım önceden düşük yaptığım içn çok korkuyorum hep endişeliyim inş bu nasip olur bazen onu çok özlüyorum ancak dünyaya gelirse rahatlıycam

sağol canım
inanki hep dualarımdasınız herkes bebek isteyen herkese dua ediyorum çünkü beklemenin ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyorum

$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif$gulkalp.gif$iloveu220903.gif

kızlar geldiğiniz ve bugünde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekküy ediyoyum

kızlar gitti mi ne yalnızmıyım neeeeee:30::30::30:

neyse partimiz pek kalabalık olmasa da katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara saygılarrrrrrr:42::42:

Back
X