• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylacım sana bişey danışayım yarın akşam bi akrabımızn kızının nişanı var oraya gidecez ne giyeceğime karar veremedim pantolaon gömlek gibi bişeymi giysem elbisemi giysem sen ne tavsiye edersin:26::26::26::26::26::26::26:

leylacım sana bişey danışayım yarın akşam bi akrabımızn kızının nişanı var oraya gidecez ne giyeceğime karar veremedim pantolaon gömlek gibi bişeymi giysem elbisemi giysem sen ne tavsiye edersin:26::26::26::26::26::26::26:
valla tatlım tarzını bilmiyorum ama elbise güzel olur bence...yinede senin kararın..ne giysen yakışır diye düşünüyorum...:nazar::24::24::24:
selam kızlarrrrr
ne güzel topiğimiz şenlenmiş
yoksa yoksa artık sohbet mi etcez?:46::46::46:
:52::52::52::52::52::52::52:

hg prensescimmmmmmmmmm..bebiş nasıl bakalım?hamilelik nasıl gidiyor tatlım?:nazar::38::38:

leyla kız hoş geldin sefalar gtirdin
özlemişiz yaaaaaaaaaaa
kızımız nasıl?

hoşbulduk bitanem..saolasın prensesim...bende sizleri özledim canım benim...kızınız iyi çok şükür teyzesi..büyümeye çalışıyor...umarım sende bebişte iyisinizdir...doğuma az kalmış...Rabbim senide yavrunuda tüm hamişlerimizide sağlıkla kurtarsın inşallah...:nazar::38::38:

valla tatlım tarzını bilmiyorum ama elbise güzel olur bence...yinede senin kararın..ne giysen yakışır diye düşünüyorum...:nazar::24::24::24:

hg prensescimmmmmmmmmm..bebiş nasıl bakalım?hamilelik nasıl gidiyor tatlım?:nazar::38::38:

genellikle spor giyinirim evde olduğumda ama iştede pantolonu tercih ediyorum nişanda aile arasında olacak ama bende elbise düşündüm du bakalım

hb tatlım
bebiş iyi çok şükür
hamilelikte bazen sıkıntılı sen bilirsin:34::34::34:

hoşbulduk bitanem..saolasın prensesim...bende sizleri özledim canım benim...kızınız iyi çok şükür teyzesi..büyümeye çalışıyor...umarım sende bebişte iyisinizdir...doğuma az kalmış...Rabbim senide yavrunuda tüm hamişlerimizide sağlıkla kurtarsın inşallah...:nazar::38::38:

yerim ben busemizi:nazar::nazar:
doğuma az mı kalldı bilemiyorum zaman geçmiyo
amin canım çok sağol:38::38::38:

ya kızlar benim bir haftadır devamlı başım ağrıyor niye bilmiyorum ama bayağı zorluyor

canım hamilelikte baş ağrısı oldumu doktora gitmelisin çünkü hamileliğe bağlı yüksek tansiyon olabiliyo Allah korusun geçmezse eğer doktora görün derim ben

prenses baş ağrısı konusu önemli tatlım..doktorum banada sormuştu..bende sinüzit olduğu için takip ediyordu ara ara...evde varsa minoset kullan..doktor başka ilaç vermez zaten..ama geçmiyorsa doktoruna söyle...:nazar::38::38:

sara elbise giyyyyyy tatlım...:nazar::38::38: yakışırrrrrrrrrrrr bacıma...:29:

canım hamilelikte baş ağrısı oldumu doktora gitmelisin çünkü hamileliğe bağlı yüksek tansiyon olabiliyo Allah korusun geçmezse eğer doktora görün derim ben

prenses baş ağrısı konusu önemli tatlım..doktorum banada sormuştu..bende sinüzit olduğu için takip ediyordu ara ara...evde varsa minoset kullan..doktor başka ilaç vermez zaten..ama geçmiyorsa doktoruna söyle...:nazar::38::38:

sara elbise giyyyyyy tatlım...:nazar::38::38: yakışırrrrrrrrrrrr bacıma...:29:

benim tansiyonum hep düşüktü hatta aşırı düşük
geçen gün ölçtüğümde 13 e 7 ydi ilk defa bilemiyorum
minoset,parol ilk zamanlar çok kullandım ama çok fazla kullanmak istemiyorum
bir de acaba diyorum şekerden olur mu?

Back
X