• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

$post17611474258814kr.gif$05s2e1.gif$post17611474258814kr.gif$05s2e1.gif

Son düzenleme:
canını sıkma tatlım senin üzülmen bebişinide etkiler unutma bide şeker üzüntüyle daha çok yükselir yapman gereken tek şey diyet uygulamak hamileliğin bitince şekerde gidecek bu geçici bi durum ve genellikle hamilelerin başına geliyo canım kalbini ferah tut tatlım:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
kardeşimdede çıkmıştı canım hamileliginde onunki tam sınırdaydı allaha şükür geçti dogumdan sonra bunun farkındayım ben bebişim için korkmuştum ama saolun beni güzel teselli ettiniz
ben de hazırladım ama onla yemedim saracım,nete takılınca kaldım,burdan kalkınca da uyumak istedim,az biraz kestirmiş oldum
yazdığını görmemişim

ececim 100 lük te de yüksek çıkarsa o zaman diyet veriyolar canım,50 lik le kesin sonuç koymuyolar
hem diyetle çaresi var,bu kadar stres yapmamalısın,oğluşuna zarar
canım tşkr ederim pazartesi 100 lük yapacaklarmış bakalı sonuç ne çıkacak yüksek çıkarsada olsun yavrum için yaparım dietimi

edancım tşkr ederimmmm çok güzelll bu çiçeklerr ben gülü çok severim bu arada dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallahh

mrh kızlar kaç zaman varki gelemdim gelişmelerden haberdar değlim inşş hepiniz iyidinizdir

edancım tüm bu güzel çiçeklerin çok teşekküy edeyim nasılsın özlettin kendini kaçak :34::34::34::34::34::34::34::34::34: doğumada az kalmış heyecan varmı bebeğin nasıl :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rica ederim bitanemmm sizler daha güzellerine
layıksınız çok şükür iyiyiz dediğin gibi doğum yaklaştı ama
korkularda çoğaldı :18::18::18:

kardeşimdede çıkmıştı canım hamileliginde onunki tam sınırdaydı allaha şükür geçti dogumdan sonra bunun farkındayım ben bebişim için korkmuştum ama saolun beni güzel teselli ettiniz

canım tşkr ederim pazartesi 100 lük yapacaklarmış bakalı sonuç ne çıkacak yüksek çıkarsada olsun yavrum için yaparım dietimi

edancım tşkr ederimmmm çok güzelll bu çiçeklerr ben gülü çok severim bu arada dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallahh

rica ederim canm çook sağol
darısı hepinizin başına inşallah :emir_bebek::emir_bebek: :16::16::16::16:

Back
X