- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyseleri oluşum nazlı nazlı bir iki vurdu ohhh çok şükür![]()
oyyy yerim ben onu arada annelerini korkutacaklar illaki
ben biraz çıkıp uyumaya çalışayım gece uyumadığım için kafam kazan gibi
sonuçların temiz çıkmasına sevindim canım...maşallah sana ve bebişine..işte bu kadar...valla ben pek iyi değilim..bu idrar yolu muhabbetinden dolayı..bir dakka iyiysem bir dakka ağrıyor gibi rahatsız edici bir durum var yani...cumartesi özele gitmeyi düşünüyorum canım...busede iyi çok şükür teyzesi..ben geldiğimde arabasında oynuyordu..slm kızlar herkese günaydın leylacım evet 2 gündür topige giremiyordum ama moralimin bozuk oldugu için degil canım allaha şükür salı günü şeker yüklememin sonucunu aldım temiz çıktı salı günü çok yagmur yagıyodu havadaçok bozuktu ev ile hastane arasında 1 saatlik yol var canım kardeşimin evi yakın oldugu için oraya geçtimkardeşimdede net yok o yüzden giripte sizlere yazamadım dün akşam geldim evime allahıma şükürler olsun biz iyiyiz sizler nasılsınız busemiz nasıl annesi
canım böyle durumlarda panik yapma..senin doğumun yaklaştı..bu yüzden bebişinin alanı darlaştı..eskisi kadar hızlı ve fazla hareket etmeyebilir...belkide uyuyordur...hareketsizlik 5 saati aşarsa doktorunu ara...altta yazmışsın bak sorun yokmuş..panikleme taze anne...bende doğum yaparken önce suyum patlamıştı..doktora giderken çok endişelendim..hastane yarım saatlik mesafedeydi...hastaneye gittim ebe insanlar 3 gün bu şekilde suyu patlamış bekliyor niye endişe ediyorsun demişti..ilk olunca tecrübesiz oluyor insan..seni anlıyorum canım...yeğenimize iyi bak annesi...günaydın kızlar
bebeğim oynamıyor çok korkuyorum
süt içtim genelde süt içtiğimde oynar
gitmedim saracım ya..geçmezse cumartesi özele kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum..bakalım canım...dikişlere falan bir baksın iyileşmişmi...?leylacım ben bugün daha iyiyim sabah işlerim vardı o yüzden bakıp gittim sen nasılsın şimdi doktora gittinmi:26::26::26::26::26::26::26:
kız sen gelmeyince eve gittim bende...banyo filan yaptım...leylaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuu nirdesin kız![]()
acımıyor merak etme...tecrübeyle sabit..bu gün inş ikinci doz aşımı yapıcam ilki çok ağımıştı inş bu ağrımaz![]()
leyloşum nasıl oldun seni merak ettim
sonuçların temiz çıkmasına sevindim canım...maşallah sana ve bebişine..işte bu kadar...valla ben pek iyi değilim..bu idrar yolu muhabbetinden dolayı..bir dakka iyiysem bir dakka ağrıyor gibi rahatsız edici bir durum var yani...cumartesi özele gitmeyi düşünüyorum canım...busede iyi çok şükür teyzesi..ben geldiğimde arabasında oynuyordu..
canım böyle durumlarda panik yapma..senin doğumun yaklaştı..bu yüzden bebişinin alanı darlaştı..eskisi kadar hızlı ve fazla hareket etmeyebilir...belkide uyuyordur...hareketsizlik 5 saati aşarsa doktorunu ara...altta yazmışsın bak sorun yokmuş..panikleme taze anne...bende doğum yaparken önce suyum patlamıştı..doktora giderken çok endişelendim..hastane yarım saatlik mesafedeydi...hastaneye gittim ebe insanlar 3 gün bu şekilde suyu patlamış bekliyor niye endişe ediyorsun demişti..ilk olunca tecrübesiz oluyor insan..seni anlıyorum canım...yeğenimize iyi bak annesi...
gitmedim saracım ya..geçmezse cumartesi özele kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum..bakalım canım...dikişlere falan bir baksın iyileşmişmi...?
kız sen gelmeyince eve gittim bende...banyo filan yaptım...
acımıyor merak etme...tecrübeyle sabit..
işte bu kadar...maşallah kuzucuğumuza...rahat ol canım benim..stres yavruna yansır...stres panik yok...![]()
geçmezse bende doktora gidecem leylacım midemde bulanıyo bugün ağrı fazla yok ama mide bulantısı çıktı şimdide
canım sen büyük ihtimalle üşütmüşsündür...ayaklarını sıcak tut saracım...kesin üşütme kaynaklı yani...geçmiş olsun..![]()
sabret bir gün kaldı saracım...bencede canım çünkü sıcak çok hoşuma gidiyo öğlen arası bile yemekten sonra biraz üzerime battanye alıp dinlendim çok iyi geldi keşke bugün tatil olsaydı yaa offfff
leyloş çay syledim gel çay içelim sıcak sıcak![]()
sabret bir gün kaldı saracım...kendini sıcak tut..sabah bende buseyi emzirirken yanında uyuyakalmışım..öylece açıkta yani...heryerim tutulmuş...eve gidip duş aldım rahatladım...
saol tatlım..hemen geliyorum...![]()
tamam canım çayın yanında poğaçada var seversin dimi evden getirdim![]()
sevilmez mi hiçççççç..bayılırım canım benim..ellerine sağlık saracım..kız sen ne marifetli hatunsun..maşallah kuzuma benim...![]()